AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Çocuk yok sanırım yoksa belirtirdin sen bilirsin diye sende resti çek sen seviyorsun bakalım o seni seviyor mu
Boşan. Allah için kapanmayan kulu için niye kapansın allasen icinden gelmiyorsa kimse zorlayamaz.
Bu durumun evliliğinizden 2 yıl sonra sorun haline gelmesi de çok enteresan.
Seni böyle tehdit ediyorsa boşan zaten. Sana saygı duymayan biriyle ne yapacaksın?
bu gerici yobazlar mantar gibi bitio galiba 😁
Boşan o zaman zorla böyle bir şey olmaz tesettür bu değil yani olmamalı
Allah yardımcın olsun bacım ailenden yardım al bence
O zaman en baştan kapalı bir kadın bulucaktı, evlendikten sonra seni değiştiremez. Boşan gitsin. İnsanların düşüncesini senden önemli tutan birinden hayır gelmez.
Evlenmeden önce neden düşünmemiş bunu? Boşa gitsin, olmaz bu geri kafalı lavukla
İslam dini kapanmanı emrediyor zaten kardeşim. eğer Müslümanım diyorsan kapanmalısın. yok değilim diyorsan bunu açıkça belirtip kapanmayacağını , isterse boşanma davası açabileceğini söylemelisin
Dedikodu dinde çok kötüdür dedikodunun günahına takmayıp senin eteğine takması üremeyin ya Allah askına üremeyin dünya daha kötü bir yer olmasın lütfen. Boşanmak mı evlendin de ne anladın?
Boşanırım başkalarının tercihine göremi hareket edecem
Şahsen ben de kapalı birini istemezdim. Ama tutup kapalı olan birini de açmaya çalışmazdım. :)
oha bu ne? boşanın daha iyi. evlenirken bilmiyorlar mıydı sanki?
Kapan gitsin be güzelim madem vardır bunda da hayır
Kapanmak zorunda değilsin ama ailesinin yapısını bildiğin halde miniler giymek de saçmalık.
Valla boyoe emri baki olacak şey mi ki bu saçma geldi bosanilir ya
Abla kendine göre birile niye evlenmedin? Bu konular nisanliyken konusulacak konular
İyide evlenmedrn önce bu belliydi. Niye evlendin
Sende öyle bir ailede mini elbise neden giyiyorsun hiç mi kafan çalışmıyor
Boşan gitsin. Seni olduğun gibi kabul etmeyen birisi ile uğraşmaya değmez.
Kapanmak istemiyorsan sende cok acik giyinme
Bilmiyorum ya özgürlüğün ya da fedakarlık sen seç
2 yıldır ve evlenmeden önce nasıl biri olduğunu bilmiyor muydun? boşan daha iyi
O senin kendi vereceğin bir karar, ama yine de sen bilirsin.
Bir tane tasma geçir boynuna ver kocana ya da git boşa
Madem bu kadar ayrıldınız bu konularda nasıl anlaştınız
Madem böyle bi durum vardı niye aldı seni başts bunu cevaplamak lazım
Öyle gezmen zaten doğru değil. Anlaşmaya çalış eşinle
Kocan adam olsunda dedikoducu sülalesine lafına geçirsin.
Eşin seni bu şekilde bilerek evlenmedi mi? Şimdi seni kapatmaya zorlayamaz. Ondan önce sen boşan
Hmmm. Çözümü belli. Kapanmak Allah rızası ve emirleri gereği olır.
İnandığı din için değil de eş dost ne der diye böyle bir istekte bulunan kişiden çok fazla bir şey beklememek gerek..
Baştan yalilan yanlış bence kapan bir süre derim belki Rabb'im sana sevdirir
Onun çevresindeyken kapan, o yokken açıl saçıl. Bence en iyi çözüm bu. 40 yaşından sonra kapanmaktansa böylesi daha iyi. Seni açık etekle görürse de ayyy aşkım dalmışım dersin.
Sacmaladn send. En baştan muhafazakar ailesine uygun kapalı biriyle evlenecekti o da açık biriyle evlenip de zorlayarak kapandirmaya çalışmak nedr ya
@seyda028 dimiii yaniii sanki tohumuna para sayıyor, bence güvensizlik var ilişkide. Madem öyle konuyu açan arkadaşta kocasına şalvar giy, sakalı uzat desin. Bakalım yapacak mı
Koca koca gbi değil . Lan karın senin namusun ailen sulalen kadına laf söylüyor laf cokartior sn onlarn ağzını kapatacgna gelmiş lafı kadına soluon s, et gt ya. bir ömür geçer mi bunlarla
@seyda028 benim karımın açık giyinmesi benim hoşuma gidiyor mesel, her erkeğin mizacı farklı
Hoşuna gidip gitmemesi önemli değil önemli olan koca koca gbi değil adam değil . Lan böyle adamı koca die yanmda gezdirmem bn
@seyda028 öyle dersin başına gelir deme, büyük konuştuğum ne varsa başıma geldi
Bn evliym zaten ama böyle insanla ömür geciremem bn. Özgürlüğüm kisitlandi mı kiyafetime karisildi mı bnde sinir tavan yapio
@seyda028 karım olsan o kıyafete ben de karışırdım 😂😂😂
Zorla yaptırılması doğru olmaz
Çünkü ailesinden dolayı veya zorla kapanan her kadın açıktan daha açık olabiliyor maalesef
Kadın kapanmayı kendisi istemeli
Sen icine yine tangani giy mini etek giy göbek acik giyin evden cikinca kapali kiyafetleri bir avmde cimart cantana koy eve giderken yine giyersin
Soruya bakar mısın hocam ya :) ama sizin gibilere hiç acımıyorum alsana koca alsana dini bütün insan olum şaka gibi lan KFKEKFKR
Kara çarşafa gir demiyordur sonuçta, konuş en kötü dekolte giymeyecegini söyle olsun bitsin. Sen de eşinin ve ailesinin öyle olduğunu bilip mini giymesen iyiymiş ama sağlık olsun otur konuş eşini seviyorsun madem biraz taviz ver m
insan içinden geliyorsa kapanmalı
ben ne kapalılar gördüm içinde tanga ile gezen evde f*ck olayı yapan bile var
sözde açık kızlara kaşar derler onlarda da ne düzgünleri var
insanın karakterinde olmalı
Cidden halkı sınava tabi tutacaksın. Geçemeyen böyle s@l@kları da vatandaşlık hakkından mahrum bırakacaksın. 10 seneye temiz bir toplum
Bu nasıl bir düşünce yaa kapanmak istiyorsan rabbin icin kapanacaksın biri istedi diye degil esin seni zorla kapatmaya çalısıyor cok yanlıs bu esin senin duygu ve dusuncelerine saygı duyması gerekiyor
Koşullu sevgi tanimini arastirmanizi oneririm. Esin senin kararlarina saygi duymak zorunda. Siz onun kolesi degilsiniz. Bir kere taviz verseniz sayginizdan hep sizi yonetmeye calisacaktir ben boyle dusunuyorum.
Boşanmayı seç bence kimse kimseyi zorla açıp kapatamaz
Beni böyle beğenip kabul ettin simdi ne oldu da beni değiştirmeye kalkıyorsun baktım cevap dedikodu ise dinlemem cünkü insanlar cok boş konuşmayı sever eşim anlamıyorsa tamam boşanalım derim
Seninle sen açık iken evlenmiş fakat sonradan kapanman için seni tehdit eden birini halen nasıl seviyor olabilirsin? Böyle dengesiz davranan birini asla sevemem. Boşan gitsin.
O zaman kapalı birini bulsun. Dinde zorlama olmaz.
Eşinin kabahati var madem öyle en başta evlenmeden önce seni niye aldı yabi evlendiniz hakaret gibi olmasın, sen evlenmeden önce ailesi sosyete miydi sanki Allah Allah
O ailedeki gibiyse bay tehlikeli durum muhafzakwr görünüyor ama baskasına asılıyor aile babası
Bişanın hayatına karışmaya hakkı yok çok istiyorsa kendi kapansın
Boşan böyle aile mi olur kararına saygı duymaları gerekiyor
Tesetture esin icin degil allah icin gir ama gercejten rahatsiz ise daha az dekolteli kiyafetler giymeyi dusunebilirsin belki
Güzel cevap
Oyle ama allah rizasi icin girirlir tesetture
Evet
Ama ben bir kadinin bu kadar acik giyinemesindende yana degilim hele turkiye gibi u@kurlarina duslunlerin oldugu bir yerde
Evet haklısın. Ama kızma bize de 😀
Yalan mi abi edep yok haya yok yalan cok
Sadece kadinlar icin degil erkekler icinde
Hanim hanim kizlar gitti yerine asko kusko kizlar geldi tertemiz delikanli cocuklar gitti yerine keko torbacilar geldi
Sen nasıl giyiniyorsun ki
Pantalon kazak normal iste
Hımm
Oyle
Aslında senin iyiliğine bişi söylüyor ve onun için giyersen dedikodu biter ve sadece evde açık olursun
Eşin mağara devrinden kalma herhalde böyle bi mala nasıl baktın😃 Direkt boşan kurtul böyle yaparak dinden soğutuyorlar🤢
Bende olsa tam tersi okur herhalde ya da en baştan açık olanı alırım ne bu böyle cabriolet araba gibi aç kapa (chevriolet şevval )
sende eşinin nasıl biri oldunu biliyon ona göre giyinsene kendin kaşınmışsın
Kapan işte bu kötü bir şey değil ki hem adam sayesinde sevaba girersin
Eşin seni alırken açık olduğunu bilmiyor muydu evlenirken kapanmazsan evlenmeyiz gibi bir şart sundu mu ki kalkıp şimdi böyle saçma ve saygısız davranıyor…
Boşan.
Beni böyle aldın böyle devam etcez de geç:)
O zaman kapalı bir kadınla evlenseydi