1 yıllık sevgilim bugün kavga ederken yakışıklı olsan içim yanmazdı dedi ne yapmalıyım ne tepki vermeliyim?
2 ay
1 yıllık sevgilim bugün kavga ederken yakışıklı olsan içim yanmazdı dedi. Ne yapmalıyım, ne tepki vermeliyim?

1 yıllık sevgilim bugün kavga ederken yakışıklı olsan içim yanmazdı dedi ne yapmalıyım ne tepki vermeliyim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çok kırıcı bir şey bu, sinirliyken canını acıtmak için söylemiştir belki ama yani gerçekten böyle düşünmeye de bilir, bunu sen daha iyi bilirsin ama ne olursa olsunn söylememeliydi, gerçekten seviyorsa eger bu ağıza alınıp sevdiğin insana söylenebilecek bir cümle değil.. ciddi bir şekilde sor nasıl böyle bir şey söylersin diye,, içinden geldiği tepkini ver, o gerisini düşünmeden yapmış bunu zaten.
can acıtmak için böyle söylenmez demekki öyle düşünüyor
Bu kizdan uzaklas tepki vemre engelle sil numarasini yuz yuze gelirseniz seninle konusmaya calisirsa ani bi sinirle soyledir der buyuk ihtimalle semde tek bi kelime hile etme uzaklas o ne oldugunu anlar saygisizlik varsa iliskide bitmisitr
sinirle söyledim diyor ama bana göre bilinçaltında böyle şeyler varmış ki kavga ederken söyledi bunları
İste dusunmus demekki bunlari bence olmaz ya ama genede sen bikirsin tabiki
zaten her kavga ettiğimizde ben normal hayatıma devam ederken bu başkalarıyla yakınlaşmaya ve gülüp eğlenmeye başlıyor.
maalesef geç anladım bunu
İnsanların içindeki gerçek düşünceleri ya sinirliyken ya da sarhoşken öğrenirsin kardeş.
Sevgilin sana çok dürüst olmuş. O yüzden özür dilemedikçe canım ciğerim olma.
Demek ki aslında onun gözünde kurbağa suratmışsın yine de adına sevindiğimi söylersem aksini iddia ederek yalan söylemiş olurum
Sen sanki Adriana Lima sin de yüzünde lens boya estetik falan varsa onları yaptirmasaydin sana bakmazdım de sende
"Yakışıklı olanını bul o zaman" deyip kapıyı göster.
böyle geri kafalı aptallar yaşıyor mu ya, sil komple onu
Kanka bana bi yuzunu ozelden atsana bakiyim yakiaikli degil misin cidden
Sevgilin karaktersizin tekiymis 1 sene nasıl fark edemedin böyle biri olduğunu iletisimi kes hemen bence
Senin yerinde olsam ayrılırdım nasılsa pişman olup dönecektir ama bi dene bence
Seni yakışıklı bulmuyormuş ve kavgada yüzüne vurmus bunu direkt.
Bu ne terbiyesizlik ya. Bence terk et şimdi bunu söyleyen ileride neler neler söyler kim bilir.
Hemcinsini kötüleyen biride çıktı 😂
Burada cinsiyet önemli mi sence? İnsan insandır hemcinsim diye yapılan saygısızlığa göz yum mu diyeceğim. Aynı şeyi erkekte yapabilirdi. Yorumum değişmezdi.
İşte böyle insanlar iyi ki varlar cinsiyet ayrımı deilde haklıyı savunman çok güzel bir şey hep böyle olursun inşallah
Her zaman.
Peki senin sevgilin var mı
Hayır yok.
Hiç olmadı mı peki
Oldu tabii ki.8 ay önce bitti.
Geçmiş olsun niye ayrıldınız
Yaşlarınız kaç
Ay iyi ki geçmiş oldu. 😂 Çok toksikti ilişkimiz ne ararsan vardı. Kafa yapılarımız aile yapısından asla uyuşmuyordu.
Şiddet ve aldatma varmıydı
Aldatma yoktu ama şiddet vardı.
Ciddi misin seni dövüyor muydu
Çok kavga ediyorduk. O bana vuruyordu ben ona. Kolum hep morarıyordu hiç unutmam yazdı kısa kolludan belli olmasın diye üzerini yara bandı ile kapatmıştım.
Peki niye durduk yere dövüyordu
Cinsellik yaşarken mi oluyordu
Durduk yere değil. Bir konu oluyordu onun üzerine bağrışıyorduk sinirle vuruyorduk.
Hayır cinsellik ayrı.
Peki cinsellik oluyormuydu
Evet.
Peki zorla yaptığı oldumu hiç
Hayır.
Daha önce normal konuşurken de olabilir, hiç onu başkaları ile kıyasladın mı? Veya beğenmediğini ima edecek şeyler dedin mi bunu imalı veya direkt bir şekilde yaptın mı?
kavga ederken ağızdan çıkan sözler genelde gerçekten düşündüğü şeylerdir ama tabi canını sıkmak için söyleme olasılığı da var
Senin ilişkinde böyle mi)
benim ilişkim daha kötü tabi ilişki denilirse
Hadi ya geçmiş olsun. Neden bitirmiyorsun
çok uzun hikaye aslında özelden yazarsan anlatırım
Takip edersen yazabilirim yoksa yazılmıyor
Tavrını ortaya koymalısın. Madem beğenmiyor seni o halde niye hayatında tutuyor hala seni?
1 yıldır Aklın neredeydi derdim ben olsam.
Olur öyle benim ki bana saydırırdı sen bir şey deme alttan al
İlerde aldatır seni *
Üzüldüm buna cidden umarim hatasını anlar
hadi ordan çekmelisin kardeşim.
S****ktiri demiştim…