Sevgilimle kavga ettik napabilirim?

Sevgilimle dün akşam kavga ettik ona eski sevgilimle ilgili olmayan birşeyİ varmış gibi gösterip kıskandırmaya çalıştım sonra umrunda olmadığını falan söyledi ama bir anda sesin gelmiyor diyip telefonu kapattı çok kez aradım açıp bağırdı arama lan artık diye sonra tekrar yüzüme kapattı ben 1 saat geçtiktn sonra onu çok sevdiğimi söyledim ayrılalım dedi sonra herşeyin oyun oldugunu söyleyip açıklama yaptım dışardaydı eve gidince mesaj atıcam sana dedi ama atmadı sonra ben attım interneti kapalı smsten iletim raporu gelmior arama zaten yapamıyorum şebekesi çekmiyor beni de engellememiş çünkü 2 3 kişiden aradığımda da telefonu çalmıyor yani ona dün geceden beri ulaşamıyorum büyük ihtimalle telefonu bozuk ama bir şekilde ulaşmak istese birinden ulaşırdı diye düşünüyorum ama kızgın oldugu içinde bir kaç gün uzak durmak istiyor olabilir kafam çok karışık ona çok aşığım bitmesini istemiyorum sizce sonumuz nasıl olur bide sormak istediğim şu evini biliyorum sabah evinin önüne gidip beklesem konuşmak istesem konuşur mu yoksa git falan mı der başka çarem yok çünkü ona ulaşmak için
Sevgilimle kavga ettik napabilirim?