Selamlar. Tabi ki herkesin kendi tercihi ama bademcik ameliyatı da yapmaya gerek yok sanki😅 Keyifli akşamlar.. ✨

Selamlar. Tabi ki herkesin kendi tercihi ama bademcik ameliyatı da yapmaya gerek yok sanki😅 Keyifli akşamlar.. ✨

Tabii ki de.
Öyle küçük çocuklar varsa etrafta azıcık bir öpüşmeyle sınırlı kalır. Gerçi çocuk olmasa da insan içindeysek öyle olur.
Sırf öpüşmek dendi diye öyle derin bir öpüşme düşünülmemeli, bunun farklı dereceleri var. :D
Sevgilimi uğurlamak için havalimanına gidince halamın arabasında öpüştük biraz, halam "2 saniye öpüşmeyi kesin de resim çekeyim" diye bölmüştü. O da öyle halka açık yerlerde daha uygun olacak şekilde hafifti.
Sadece başbaşayken çok derin öpüştük.
O ortama göre değişir, bardaysak ya da romantik bir mekanda falansak sorun olmayabilir, o ortamlar buna uygun ancak çoluk çocuk, yaşlı, herkesin olduğu bir ortamda bunu yapmam. Çocuk ve yaşlı dışında hiç sevgilisi olamamış, sevgilisinden ayrılmış ya da red yemiş, aşk acısı çeken insanlarda olabilir, o insanlara saygısızlık yapmak istemem, kimse o görüntüye maruz kalmak zorunda değil. Yani her şeyin bir sınırı olmalı, anlayışlı olmak lazım, bir konuda sınırları aşmak her zaman modernlik anlamına gelmez, her şeyin yeri ve zamanı var.
Hani bunu ahlaksızlık vs olarak değerlendiremeyiz tabiki ancak saygı ve anlayış açısından dikkat etmekte fayda var
Gün ortasında böyle soru :D
Ben öpüşmeyi doğru bulmazdım kendimce. çünkü evde doya doya öpmek yutmak varken neden halka açık yerde birisi sürekli izliyormuş gibi öpeyim ki :D yani ben sadece yalnızken öpmek koklamak içime çekmek isterdim. ama halka açık yerde sevgilim beni öpmek isterse de öperdim tabi ki çekinmem. aynı şekilde öpüşüne de karışamam ama çok sinir olurum.
ahah :D soru gayet masumane ya lütfen
Şaka yapıyorum alıştık ya gece görmeye bu soruları :D asfdgfs
biliyorum ya takılıyorum :D ahs
kalabalık bir yer ise öpüşmem ama deniz kenarında ya da geniş bir parkta yürüyüş yaparken ya da böyle bir mekanda bankta otururken çok abartmadan kısa süreliğine olabilir
Cevap
49Cevap
Hoşuma gitmeyen bir eylemdir bu. Küçük buse belki ama kalkıp bademcik ameliyatı dediğimiz kısma kadar girerek halka açık yerlerde öpüşmem
Bana güzel gelmiyor böyle hareketler
Hayır diş çeker gibi öpüşmem de :D , ufak buseler kondurabilirim.)
Selam gadası 🙃
Herşeyin yeri zamanı vardır. Halka açık yerlerde öpüşmeyi saygısızca buluyorum.
Ihtiyacımsa Neden olmasın Kime Ne yani Ama hani öpüşürsün derken de affedersin karı ile çat çat ilişkiye girmem yani abartmamak lazım Hani hayvanlaşmamak lazım ama Öpüşmek güzel bir şey ya hani Dokunmak öpmek sarılmak ya 10 dakika dudakların yapışsın ama hani ileri gitme kendine hakim ol bilmiyorum Benim kız arkadaşım olmadı da keşke olsa da yani yaşasam olamam
Evet öpüşürüm yaptım da çok keyifli kesinlikle 😅
masumca bir öpücük olabilir ama bademcik ameliyatına hiç gerek yok
Yani çok kalabalık yerlerde bu yapmam ya
Halka acik yerlerde opusmeyi sevmem. Herseyin yeri var. Mesela;
1- araba tenha bir yere cekilir
2- sohbet başlar
3-yakinlasilir
4- dudaklar birlesir.
Herseyin yolu yordami var 😄 millete seyir keyfi olmanin anlami yok
Korkak değilim ama utanma duygum var çok şükür. Topluma saygımız olmaza toplum da bize saygı göstermez.
Evet öpüştüm. Bir tanesini ben istemeden kız öpmüştü onu gören oldu parktaydı. Diğerlerini isteğim doğrultusunda kimsenin görmeyeceğini düşündüğüm yerde öpüştüm.
Hayır, sevmem. Uygun bir ortam olduğunda rahatça gerçekleştirmek varken herkese açık alanda sevişmem. Bulunur bir yol
Kimsenin yanında öpüşemem. Rahat etmem tadını alamam bi kere 😌 tadını almadıktan sonra da aksiyonu sevmemmm
Ben tercih etmem. Halka açık yerlerde daha usturuplu davranmayı tercih ediyorum her şeyin bir yeri ve zamanı var
yer zaman mekan hiç farketmez yeterki doğru insan, sanırım ben biraz çokta umurumda bir adamım
coluk cocuk varken asla. ama benım gıbı ınsanlar varsa elınden yanagından öperım. onun dısında başbaşa degılsek. cok zor. hoslanmıyorum cunku.
Heyecanlandirmak adına kimse görmeden dudağına küçücük bir öpücük olabilir ama öyle öpüşme değil yani
Dudişe masumca bir mucks kondurulabilir, ama dilini falan karıştırmayız oralarda😄
Ne gerek var özel bir şeyi herkesin içinde yapmaya
Öpüşmem ama bu utandığım için değil, sevgilimi o halde başkaları görmesin kıskanırım😄
Aslında çok da normal gördüğüm bir şey değil ama nasıl bir yer olduğuna bağlı diyeyim
Sinema da olabiliyor bazen ☺️ Genelde arabada insanin kendini kaptirdigida olmuyor degil
Lisedeyken yapıyorduk millet pek umrumuzda olnuyordu
Küçük minik bi buse olabilir uzatmadan abartmadan
Öpüştüm yine öpüşürüm normal artık böyle şeyler
Hayır o işler kimsenin olmadığı yerde yapilir
minik bişiler olabilir elbet. ama abartısı evet gerek yok.
Ohaa o kadar da değil 😅🤭 öpüşme gelmesin bence çünkü devamı geliyor ardından genellikle
Ben çok çekiniyorum ama karşındakini kıramıyorsun
@PandaRiza Yaa teşekkür
@PandaRiza çok buyuksun
Öpüşebilirim ama gören kişiler eleştirir
En fazla masum bir öpücük kondurabilirim ama baş başa kalınca hiç acımam 😂
Soruyu okurken yanaklarım kızardı. :D
:D ahs yok ya ne utanması
Bence de olmaması gereken şeyler ya hadi ufak bir buse olsa neyse de bazıları cidden abartıyor aile var :D
ben sevdıgım kadını heryerde operım hadı bır delıkanlı cıkıp karıssın..
Yapmisligim var bazen bi dudağa bakıyor her şey napalım 🤠
Ufak bir öpücük belki ama şapur şupur yarım saatte öpüşmem 😅
Yok ben tenhalarda kıstırırım
Ayıp olan var olmayan var. Yazık
Kendıme aıt kurallarım var olmaz oyle
hayır her şeyin yeri ve zamanı vardır
Minik masum buseler olabilir
Açık yerde tercih etmem
Pek benlik değil 😄
Çok abartmadan ufak öpücük olur
Doğru bir davranış değil
Evet ama dediğin gibi ameliyat yapmaya gerek yok😂
Ne kadar olsun Peki 😊
Hayir , hay van değilim şükür.
Hayır.
Her şeyin bir yeri vardır.
Ayyy ben utanırım 😄
Hayır 😬
Öpüşmedim, öpüşmem de...
Öpüşmemnin ötesinide yapmışımdır.
Öfffffffff hem de ne biçim
Namahrem var utanırım ben
abartmadan öperim
Evet, öpüşürüm.
Hersey yerinde ve kararinda guzeldir 😂
Karı bulursam neden olmasın:)
öpüşme ne ya public seks bile yaptım ben :)
Seks bile yaptim
O kadar da değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?