Eşimle kavgalıyız, bana sürekli hakaret ediyor. Yemekleri bile kayınvalidemde yiyor, salonda yatıyor. Yine de barışmak için ne yapabilirim?

Eşimle iki çocuğumuz var ve onlari da alakadar eden bir konudan kavga ettik üç gündür ara ara sürekli kavga ediyoruz sürekli küfürler ediyor susmaya çalışıyorum ustelemeye çalışmıyorum ama bakıyorum diye bile küfür ediyor birbirimize kavga sırasında çok fazla laf söyledik ben her zamanki yaptığım gibi barışma taraftarıyım o bunu istiyor mu istemiyor mu bilmiyorum ama sürekli laf söyleme çabasında benle konuşmak istemediğini söylese bile kavga eder gibi bir şeyler demeye çalışıyor yaptığım yemeği yemiyor kaynanam üst katimizda oturuyor orada yemek yiyor salonda yatıyor kavgayı ilk o başlattı ama ben yine de barışmak istiyorum seviyoruz çünkü birbirimizi kaynanam da benimle kavgalı diye onu hep dolduruşa getirmeye çalışıyor barışmak istiyorum ne yapmalıyım

Eşimle kavgalıyız, bana sürekli hakaret ediyor. Yemekleri bile kayınvalidemde yiyor, salonda yatıyor. Yine de barışmak için ne yapabilirim?