Sevgilim mezun olalı 8 ay oldu çalışmıyor ben iş bulmuştum aslında sigortalı ailesi (annesi) sırf yanımda kalmasın diye eve gel burada iş bul dedi üstünden 8 ay geçti hala iş yok çalışmıyor, yan yana gelince annesi sürekli arıyor iş bul çalış eve gel vs.. eve gidince de bisey değişmiyor anlamıyorum? Ben öğrenciyim 3. Sınıfım çalışıyorum babam arabamı alacak mezun olduğumda erkek arkadaşımdan da ev bekliyorum evlenirken (krediyi öderiz sonuçta) ona da yok diyor anlamıyorum sevgilimi bu yüzden de bırakmak istemiyorum ama ne yapmam lazım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
her şey senin istediğin ve hayal ettiğin gibi olmaz
Peki ne yapmam lazım onu çok seviyorum bir yere gittik mi o 1 öderse ben 2 öderim işi yok diye hep alttan alıyorum bana diyor işine gelmezse ayrıl hak etmiyorum bunu ya
Sana mesajı vermiş bence
Bana paragözsün istemiyorsan hayatına bak dedi çok üzüldüm para peşinde değilim işi olsun yeterdi ne yapmam lazım cok seviyorum 😭
Çok sevmekle olmuyor bu işler birşeyler olmuyorsa zorlama baba evinde yaşadığın hayatı koca evinde yasayacağını düşünüyorsan en büyük hatayı burada yapıyorsun
Kanka oğlan çalışmak istemiyorsa sen ne yapacaksın demekki gelecek kurmak istemiyor. Evlilik düşüncesinden bence çıkman gerekiyor adamın bi çabası olması lazım evlenmeden önce
Benim babam esnaf lokantacı annesiyle kız kardeşi babanın yanında çalışsın dedi şok oldum beni sevmiyorlar kıbrısta iş buldum 15bin lira maaşla evde hazır abim orada çünkü annesi uzakta olmaz oğlum yanımda olacak dedi ne yapmam lazım çok seviyorum onu
Yani kendi yerime koyuyorum ben olsam babanın yanında çakışmazdım gurur kırıcı bir olay bu.
Erkekler biraz Anacı olmalı ama yani küçük bebek gibide Anne tarafından yönetilmemeli. Bence en sağlıklısı biraz daha düşünmen.
Seni çok seviyorum evlenmek istiyorum okulun bitsin istemeye gelicez diyor ama 😞
Kanka diğer yorumları da okudum da şimdi senin durum iyice afedersiniz ama b*ka sarmış çocuk seni gözden çıkarmış sen kendine başka bir yol çiz daha fazla üzülmeden sen biriyle evlilik düşünüyorsun bi bebekle değil olgun düşünmesi gerekiyor
Evlensen ne yapacaksın Anası mı olacaksın da olmaz kızım bu ilişki boşa kürek çekme
İş buldum maaş da iyi 15 bin lira arti prim ben mezun olunca orada calısıcam hafta sonu tatil çalışma izni de var abim ayarladı ev de var annesi istemiyor benden uzakta kalamaz diyor sevgilimin suçu yok 😞
Ooo sen yanmışsın kızım ben sana söyleyim toz konduramıyorsun. Eğer kocanın oğlun olmasını kabul ediyorsan evlen ne diyeyim bir gün bakarsın bu doğru dedi dersin de inşallah geç olmaz
Ama ne diycem işin yok ayrılıcam mı asla demem onu çok seviyorum o da beni çok seviyor erkeklerde işsizlik psikolojisi zor oluyormuş o dönemden geçiyor annesi zor sadece
Kanka ben sana diyeceğimi dedim. Bu çocukla çok zor sorumluluk sahibi olması gerekiyor.
Kendimden örnek veriyorum 15 yaşından beri çalışıyorum herkes ister masa başı çalışmak ama ben sanayide camcı olarak çalıştım 5 Yıldır yurt dışında görev yapıyorum bir amaç uğruna ve bu amacım daha güzel bir hayat kurmak için. Eğer benim amacım gün geçirmek olsaydı sevgilin gibi boş gezerdim. Bu çocuğun Annesiyle alakalı bir durum değil sana öyle yansıtıyor kafada bitmiş o ilişki zaten
Nereden buldun bu sünepe yi... bırak gitsin uğraşma boşuna takma kafana...
Çalışmayan adamadan uzaklaş derim
Ama beni çok seviyor para gider sevgi kalır benim nasıl davranmam lazım iş bul deyince bağırıyor sinirleniyor buldugum ise de yok diyor 😞 araştırdım erkeklerde işsizlik psikolojisi zor oluyormuş
İşsizlik psikolojisi evet zor oluyorsa iş beğenmeme yok ben o işte çalışmam demekte olmaz issizse girip çalışacak demekki boş insan
Paranın esiri olmuşsunuz boolum
Yok işi olmazsa evlenemeyiz bisey istemiyorum çeyizim hazır altın vs bisey istemiyorum onu cok seviyorum sevgim yeter her seye ama iş yok 😔
Biraz sabret be ablam sen de sevgi emek ister be ablam be
Aynı evdemi yaşıyorsunuz siz
Hayır üni de tanıstık onun okulu bitti biz farklı şehirlerde yaşıyoruz
Peki ne kadar süredir sevgilisiniz
İş neden bulmuyor
Masa başı istiyor buldugum işleri de beğenmiyor başvurmuyor
Yani ismi bulalim