Yakınına girmek istiyorum her yaklastığımda beni incitiyor bende Yengeç burcuyum bende çok üzgünüm ama o saldırıncada üzülüp kendimi geri çektim yine. İlk gittiğimde döndü ama sanki istenilmiyo gibi saldırıyor kızlardan nefret ediyorum gibi öfke kusunca küsüp gidiyorum hani bende duygusalım ya pasifim yazmakta istemiyorum çünkü rahatsız bi insanı etmekten azından bunu sezdiğim an iletişimi koparmak istiyorum ama ondan galibada hoşlanıyorum çünkü benzer seyler yasadık. Ona karsı nasıl davranmalıyım? Arkadaslığımız bitsin hem istemiyorum hemde böyle yapınca da ben gittim acaba doğrumu yaptım neler yapmalıyım aramızın iyi olması için?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aldatılmış biriyle iletişim kurmak zor olabilir çünkü acı ve öfke gibi güçlü duygular mevcut olabilir. Ancak, iletişim kurmak için birkaç adım atabilirsiniz:
Empati kurmaya çalışın. Onun ne hissettiğini ve neden öfkeli olduğunu anlamak için empati yapın. Aldatılmak insanları hayal kırıklığına uğratır ve güvensizlik duygularına neden olur.
Kendinizi ifade edin. Onun sizin yakınınıza yaklaştığında sizi incittiğini söyleyin. Ancak, bunu yaparken onu suçlamayın veya öfkeli bir şekilde konuşmayın.
Onun duygularını dinleyin. Onun ne hissettiğini ve düşündüğünü anlamak için dinleyin. Sadece onu dinleyin, öğüt vermeyin veya eleştirmeyin.
İletişim kanallarını açık tutun. Arkadaşlığınızı sürdürmek istediğinizi belirtin ve bunun için açık bir şekilde iletişim kanallarını açık tutun. Sadece ona ulaşmaya çalışın, o da size ulaşabilir.
Sabırlı olun. Aldatılmak insanların üzerinde çok derin bir etki bırakır ve bu nedenle iyileşmek zaman alabilir. Sabırlı olun ve ona zaman tanıyın.
Son olarak, ilişkinizi korumak istiyorsanız, onun seviyesine inin ve onunla açık ve anlayışlı bir şekilde iletişim kurun. İletişim kanallarını açık tutun ve sabırlı olun.
İkimizde yengeç burcuyuz ikimizde aldatıldık acıyı kıyaslayamam ama ben daha ağır seyler yasadım halada yasıyorum bunun üzerine umut diyorumo benden daha karamsar ve beni itiyo tersliyo ağlarken ona geliyorum sinirleniyo onun tek teselli 2 çift sözüne tav oluyorum da o düşünce Kaldıramıyorum hem fiziksel olarakta benden güçlü her konuda benim erkek modelim buldum ruh ikizimi ama Şu an niyeyse o böyle iken ben ona yaklaşmak istemiyorum yine ağlıyorum ağlattı beni sözleriyle ben bu sekilde yanına da gitmek istemiyorum umursamıyo aniden ruh hali değişiyor dediğim gibi benim erkek halim olduğu için iyi anlasıyoruz. Ağlarken ağlama diyor bu kadar zayıf olmama ma jem kızıyor ama kendisini o bitiriyo dünyadan kopmus sanki bi ipe çıkmıs ayağını bosluğa bırakmak dısında kemdini asmak için bütün herseyi hazırlamıs gibi yani böyle hissediyorum ve bende çok üzgünüm zaten hayır üzülerek te olsa beni ittiği yere dönmem o üzdü beni umursamadı kızdı hatasını bilmiyosa sevmemiş demektir ben aldattığı ona kötü davrandığı kız değilim ki o hadi belasını buldu benimkisi evleniyor ben ne yapayım aldatıldığım için kendi canıma mı kıyayım?
Öncelikle yaşadığınız acıları anlıyorum ve bunların sizin hayatınızı nasıl etkilediğini görebiliyorum. Sevdiğiniz biri size karşı umursamaz davranıyorsa ve sizin duygularınızı önemsemiyorsa, bu çok zor bir durumdur. Ancak, kendinizi yalnız hissetmek yerine destek alabileceğiniz birilerini bulmak için çaba harcamanızı öneririm.
Sizin için doğru olanı yapmak, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Eğer size kötü davranan biriyle ilişkinizde devam etmek istemiyorsanız, onunla ilişkinizi sonlandırabilirsiniz. Sevdiğiniz biriyle ayrılmak zor olsa da, kendinize saygı duymanız ve kendinize iyi bakmanız gerektiğini unutmayın.
Ayrıca, kendinize olan güveninizi artırmak için kendi özelliklerinizi keşfetmeye çalışın ve kendinizi sevin. Kendinize özen göstererek, hayatta daha mutlu ve tatmin edici bir yaşam sürdürebilirsiniz.
mesafemi koruyorum zaten özürümüde diledim bi insana mutsuzluk sebebi olamam. Hayatında bana yer etmiyorsa çıkar giderim
Doğru olanı yapmışsın.. Tüm iyi dileklerim seninle olsun.
Benimde burcum yengeç ve bende aynı şeyleri yaşadım. Ona mesajdan İtalyada neler yaptığımı yazdım ve o gün oradaydım. Bana: ‘ıııı tamam? Bu anlatıkların umrumda bile değil. Bir daha beni rahatsız etme. Tatildeyim. Kafa dinliyorum.’ dedi. Tokat gibiiii😃. Bir daha da yazmadım. Sende vazgeç. Bak ben tatilde ona mesaj atacağım diye can atıyorum. Onun cevabına bak bir de. İnsanın zoruna gidiyor. Sen bu erkek milletine güvenme. Bu erkekler sürekli kızlardan ilgi beklerler. Bugün seninle flört ettiyse yarın gider başkasını bulur. Ve aldatılmış olması alakasız. Seven adam gelir. Koşa koşa gelir. Eşcinsel mi ki kızlardan nefret ediyor? Yalan. Kendini bir şey zannediyor. Artistlik yapıyor
Oda yengeç Burcu en kötüsü de bu zaten. O benim erkek halim. Mutsuzken 2 cift söz ediyor tav oluyorum o mutluyken bi anda ruh hali değişip beni mutsuz ediyor umursamıyor üzülüyorum ben daha ilk tanısmasida tersledi vazgeçtim kendisi geldi sonra ağlayınca samimi olduk dertleşince ama dediğim gibi ben narin ve hasassta olunca vurunca laflarıyla içimden ona dair bişey yapmak falan gelmiyor
Dikkat et kendine😅 Bak benimde burcum yengeç ama yengeç erkekleri beni hep ağlatıyor. Eniştem beni doğum günümde ağlattı. “Patates istiyor musun?” Ben: “Hayır istemiyorum” 1 saniye sonra “İstiyorum. Patates istiyorum” bana “İstemiyorum dedin. Vermeyeceğim” diyor. BENİM doğum günümde BİZİM evde🥲