arkadaşlar iiki yıllık ciddi ilişkim çoğu şeyini affettim ilişki içinde bi kaç gün önce üsttekileri yazdım sonra çabalamayı bıraktım yoruldum bugün bana bunları yazmış amacı ne psikolojim kalmadı tıp ikinci sınıftayım dersleri bile salmış haldeyim
Senin mesajın bir defa yazılmayacak bir mesaj. Onun ki zaten baştan asagı fiyasko. Allah askına nasıl olur da kendini ona bağlı hissedersin. Sanki o ilaçta içmezse ölecekmiş gibi davranıyorsun. İnsan sevdiği halde bırakınca tabiki üzülür ama her konuştuğunla sonsuza dek devam edeceksin diye bir şey yok ki. Bitirmesini bil. Kendine değer ver her şeyden önce. Çocuk bildiğin dalga geçiyor. Seni o kadar cepte görüyor ki bir de akşam sekize kadar düzeldin düzeldin diye müddet veriyor bir de ruh hastası. Eğleniyor resmen seninle ya. Nasıl buna müsade edersin
Yürek çatlatan bir insana iki yılını vermişsin. Samimiyetsiz gülüşleri, sanki ondan başka erkek yaratılmamış gibi ukala tavırları, tehdit eden tavrı ile tekmeyi çoktan hak etmiş.
Sıyrıl bu ağlayan, onsuz yapamam, "Kemalim yapmaz." duruşundan. Yazıyorsa, sana ulaşacağı her yerden engelle ve hayatının tadını çıkarmaya başla. Ölüm var ve zaman hiç durmadan geçiyor. Kimse vazgeçilmez değil.
hiçbir erkekten sevgi dilenme, sal gitsin. Emin ol seni ondan daha çok sevecek ve seninde sevebileceğin bir sürü kaliteli erkek var. Sen okuluna odaklan
bana çok kötü şeyler yaptı sonra kapımda yattı bir ay boyunca affediyim diye ağladı inandım sonra bir süre sonra değişmeye başladı ben söyleyince de beni suçladı vicdan azabı çektim hep
En İyi Cevap