Sizce amacı ne? Lütfen yorumlayın?

Erkeğin halinden erkek anlar ama erkekleri çözmüş kızlar da yanıtlarsa sevinirim. Birkaç gün önce bi pijama patisinde bi çocukla tanıştım baya sohbet ettik birlikte vakit geçirdik kendisi dansçı ve bana dans gösterdi falan gecenin sonunda film izlendi baya yakındık ben onun göğsüne yaslandım falan aşırı samimiydik anlicanız ve kafamı çevirsem burun buruna gelicez farkındayım bunu istiyo öpmek istiyo ama ben bilerek öpmemek için kafamı çevirmiyorum falan. Aşırı hassas davrandı sürekli biyerin acıdımı şöyle oldu mu vs vs bişey çekti canım dedim hemen yiyelim falan yapıyo ve bana orada peçeteden gül yapıp verdi. Sonra biz gecenin sonuna dopru ikimiz yemek yemeye gittik yürüdük baya ben yoruldum çardağa oturduk yine çok samimi bir pızisyondayız ama öpüşmemek için kafamı çevirmiyorum falan yedik geldik geri parti alanında bikaç kişi kalmıştı ve onlar da uyuyodu onun arkadaşı da uyuyodu orada. Bizde koltukta uyuduk birlikte. Ben ona yaslandım bi süre sonra kucağına başımı koydum falan ama o sırada gözleri açıktı kolyemle oynuyodu sonra bi gözümü açtım falan beni öptü sonra ben ters baktım öpmek yok dedim niye dedi olmaz dedim falan filan bikaç saat sonra çıktık arkadaşını uzağa yolladık çardakta oturuyoduk öptü yine bende zaten artık öptü diye karşılık verdim baya. Dokunmak istedi izin vermedim. İnstamı aldı yurda geçtinmi yazmış ben gittiğimde uyanınca gördüm biraz konuştuk ettik sonraki günler pek yazmadı. Mesajıma beğeni attı en son daha yazmadı ertesi gün sabah günaydın yazdım yine yazdı biraz ana sohbette durmuyo geç bakıyo falan. Perşembeye buluşma ayarladı. Sonra yine en son mesajıma beğeni attı yazmadı bu gün bilerek yazmadım ona ama o da yazmadı storilerimde bakmış ama yazmıyor neden napmaya çalışıyo tek amacı yiyişmekmi. Ayrıca arkadaşının konuşmalarını şaka algılıyodum ama gerçekten amacı sadece c*nsellik olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu gün buluşmadık. Mesaj attın benle takılmalık mı konuşuyosun yoksa normal mi diye sordum. Konuşuyoruz işte, akışına bıraktım daha çok diye cevap verdi?
Sizce amacı ne? Lütfen yorumlayın?