İlk buluşma belli beklentiler içinde yaşanan bir durum. Fakat buluşulan mekan bu beklentileri olumsuz yönden etkiler mi?

İlk buluşma belli beklentiler içinde yaşanan bir durum. Fakat buluşulan mekan bu beklentileri olumsuz yönden etkiler mi?
Kafede olması elbette ki muhteşem olur, ambiyans her zaman duygulara da yansır. Bu tamamen ilk buluşma yaşayacağım erkekle aramdaki frekansa, karşılıklı güvene, uyuma, üsluba bağlı. Bunu da O'nunla aramdaki iletişim belirler, doğal akışında.
Evet. Kimse de yalan konuşmasın "Ay benim için önemli değil" falan. Ben öyle bir buluşmaya gitmem. ister dünya yakışıklısı olsun. Ben lüks restoran istiyorum arkadaş. Tüm kızların hayali zaten.
Yalan söylediklerine eminsin yani
Eminim. Hemcinslerimi tanırım. Maddiyat benim için önemli değil fakat ilk buluşma için beni Nişantaşı, Bebek veya Beşiktaş'ta olan lüks bir mekana götürmesi ve yalnız ikimizin başbaşa olması için restoranın hemen gün kapatılmasını istiyorum. Çok mu şey yani. İsteklerim arzularım var benim ya
Umarım o dediklerini yapan biri çıkar karşına
Genelde havaya bağlı soğuk havada açık alana gidersem epey modum düşer. Kapalı bir alansa çay bahçesi de olur mütevazı bir cafe de olabilir diye düşünüyorum
Benim bir kızla ilk buluşmam, onun seçtiği gayet doğal ve hoş bir mekandı. Bahçeli ve manzaralı biryerdi. Yemek yedik sohbet ettik, sonra kahve için yine apayrı bir yere götürdü.. Zorla kendisine aşık etti şapşal 😄
Cevap
7Cevap
Evet kesinlikle böyle bir şey olabilemez.
Önemli tabii ki hem de ilk buluşma yani 😅
Yok CZN Burak :D
Ah nerde o günler :D
Hayır bende olumsuz bir etki bırakmaz. ilk buluşmanın nerede olduğundan çok nasıl olduğuna bakıyorum ben. ama ben daha çok sinemada olmasını isterdim filmleri sevdiğim için
Hiç önemli değil benim için takılmam öyle yer mekan olayına gerekirse termosumla çayımı yapar ikide çekirdek çiftlerim parkta oturup çekirdeği o alsın tabikide çay yaptım ben okadar 😄
Evlenilecek kadın profili 👏👏👏
mekan önemli musti diye düşünüyorum ben..
ne kadar ciddiye aldığını belirtiyor biraz da
Valla bana göre piknik sepeti alıp çimenlerde bile buluşabiliriz😂
Artık ciddiliği mekanın ağırlığı ya da düşüklüğünü göz önünde bulundurarak kararlaştıramam.. Taktiksel yöntemlerle aramda savaş açtım , dümdüz gidiyorum.. Olacağın önüne zaten geçemem :))
Sosyal tesis diyince aklıma uzun mesafe yolculuklarında tır şoförlerinin dolu olduğu bir ortam geldi o olmasın bir zahmet. Çay bahçesi fena değil doğa ile iç içe sakin yerleri severim. Kafe olup ergen insanlar görmekten daha iyi bi seçenek.
İlk buluşmada dönerciye götürmeyen erkekte ne bilim yani
Imm leziz bi buluşma
İlk buluşma ise buna değer ve bunu özel yapan bir yer olmalı. İlk buluşmada oturup sahilde köfte ekmek yiyeceksem açıkçası buluşmam, çünkü bana önem vermediğini düşünürüm.
İlk buluşma ev sinema vs tarzı yerler olmazsa tabiki bütçeye uygun bı cay bahçesi vs olabilir ne farkeder yeterki sohbet kaliteli olsun
Ne fark eder ki. Hiç şekilci biri değilim. Onu görmeye onunla konuşmaya gidiyorsam bir parkın bankı bile yeter
Hayır sorun etmem spor salonunda bile olabilir ilk buluşma amaç muhabbet etmek zaten
Farketmez ya severim öyle yerleri rahat hissediyorum
İlk buluşmayı geçtim, tüm görüşmelerin nezih bir ortamda olması taraftarıyım
Yoo olumsuz olmaz, eğer rahat bir ortamsa yine aynı şekilde sohbet ederiz sonuçta. Üstelik buluşma yeri bu devirde "ortak" seçiliyor. Kimse beni kolumdan tutup zorla çay bahçesine oturtmuyor.
Lahmacun yemeye gitmek daha mantıklı ya. 😃
Bilmem çokta etki yaratmaz kötü anlamda
Sevgili kişisini unutur kediyi severim uffif
Uffif diye random mu olur tövbe jfjf
Bu daha güzel jxjxjxjxj
Oluşturmaz. bilakis daha çok hoşuma gider
Bilakis. Toplumdan güzel kareler görmekte mevcut 😊
Hayır, olmaz. Önemli olan muhabbetin kaliteliliği
Çay bahçesi de sosyal tesis de olur neden olmasın.
Benim için olmazdı
Güzel bi cafe olsa daha iyi olur. cay bahcesi ve sosyal tesis tercih etmem.
Olumsuz bir etki oluşur.
Hayır aksine güven verici olur benim için
Çay bahçesi gayet güzel olur bence sonuçta amaç yalnız kalmak
Olumsuz etkisi olmaz
Farketmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?