080 ya$lariindayken dayim8n oglu t@ciz etti sonda pisikolojim bozulau cinsslligs karsi korkum var Sonra bir oglana asik oldum nisanlandim ve 4 ay sonra dugunum var ve ben hala o korkumu yenemedim Anneme babama anlattim neden sustun dediler niye bagirmadin dediler 8 yasindaki ne anlar onun akli eremiki demwdiler Ben bir oglanin nevsine ugruna bsnim 18 yillik hayatim gitti Kullandiniz kelime altina yatmasaydin bagirsayfin Oglanin yanina gittim Bak nisnlanacak ne kadar dokundun dedim Bakireyim demi dedi degilsin dedi Kan geldi dedi Sonra cekdi gitti o ailesini kurmus cocuklari olmus ben gerdek gecesi ne halt edecemi dusunuyorum Turk erkegiymis bir kere daha taciz edildim onu analtayim Okuldan cikdim bir marketr gittim sira beklerken orada 3 4 tane erkek sahzi etrafimi gecdiler biri sagimda biri solumda biride arkamda ilk bi eliyle arkama degdi arkami dondugumde oglan habersiz bir sekilde bakdi bende yok dedim türk erkegi ya dedim oyle yaomazlar onlar öyle insanlar degil dedim suc bende dir dedim saga dogru kAydim ve xiger oglan arkamdan direk yanaşdi sonra noluyo dedim yok bir sey kardesim dedi sonra yok dedim o nunnhatasi degildir ded8m o turk erkegi onlar oyle seyler yapmaz dedim suc yine bende dedim sonra cikmak istedim sonra diger elimi tuttu biraz eglendik gulum kusura kalma dedi ve guldu Evet kardesim cok masum ve saf bir turk erkeklerimiz var
Ve şu an 18 yasındayim ve ssn bana şunu ögrettin her zmn altaki sucluymus her zmn kizlar sucluymus pwki soruyorum 080 yasindaki o kizin sucu neydi Ne sucum vardi abi soyle 10 yildir ben bu aciyi icimde saklaxim nisanliyim ve bakire olmadigim ortaya cikacak 18 yillik hayatimi bitti.
En İyi Cevaplar