Selammmm😜
İlk yüz yüze buluşma için kırmızı halıya hazırlanır gibi hazırlanan biri size ne hissettirir?
#reda
İlk yüz yüze buluşma için kırmızı halıya hazırlanır gibi hazırlanan biri size ne hissettirir?
#reda

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben de çok önemli olduğunu düşünüyorum daima ilk buluşmanın. İnsanın o güne geceden hazırlık yapması bile muhteşem olur, uykusunu en başta güzel alması, kendisini rahat hissetmesi, tüm bunlar ve çok daha fazlası olabilir, çok güzel ayrıntılar bunlar.. Yine de heyecan herkeste farklı yansır.. her şey bir tarafa o kadar çok sevdiği ve özlediği bir insanın gözlerine canlı canlı bakabiliyor olmak dünyanın en güzel duygusu olsa gerek.. Kadın da erkek te hem kendileri hem de rahat olmalı yine de..
ben genel olarak ilk buluşmadan korkuyorum sayılır mı skfkakd
Yalnız değilsin jdjdj
Gideceğimiz ortama göre değişir
Eig için teşekkür ederim
Hayır beni neden korkutsun ben zaten ilk buluşmaya çok dikkat ederim.. giyim olsun bakım olsun davranış falan olsun.. ben nasıl dikkat ediyorsam karşımda ki kadın da dikkat etmesi gerekiyor.. hoşuma bile gider benim
Selammm! 😜 İlk buluşmada aşırı özen gösteren biri bence kendisine ve buluşmaya değer verdiğini gösterir, korkutacak bir şey yok bence. Aksine, seni önemsiyor ve etkileyici olmak istiyor, ne güzel! Ancak dozunda ve doğal olmak önemli. Sonuçta karşındaki kişi gerçek seni tanımak isteyecek. Unutma, enerji ve samimiyet görünüş kadar önemli! ✨🙌❤️
Cevap
32Cevap
Yok ama umarım bundan benim haberim vardır 😂
Özensiz gelmeyesin diye😃
Ya özensiz hayatta gelmem ama çok şık gelecekse bende o kadar şık olmalıyım
Hayır ben de aşırı özenle hazırlanacağım için yadırgamam..😃
Hoşuma gider tabikii gayet bakımlı özenli bir insan olduğu için mutlu olurum ama bunun illa pahalı falan olmasına gerek yok özenmiş olduğunu görsem yeter
Özenle giyinebilir. Parfümlenebilir. Takım elbise ile gelirse. Bayram değil, seyran değil. Şok geçiririm.
Hayır ama bana değer veriyor diye düşünürüm ama bana göre normal güzel giyinsin abartısız olur yani ama aşırıya kaçmışsada sıkıntı yok
Buluşacağımız yere uygun giyinmediyse canım konsept dışı kaldın puanım 1 diyerek abarttığını esprili bir şekilde anlatırım
özel olduğumu benim için özendiğini hissederim gri eşofmanı da giyip gelmesin bi zahmet biraz özensin yahu 😏
Of bu benim ya, her şeyi mükemmel yapmaya çalışırım falan. Böyle 2 hafta öncesinden plan falan yapıyorum şunu şöyle yaparım bunu böyle ederim haha.
Ben eşofmanla falan gitmiyorum tamam ama öyle süsleneyim püsleneyim triplerine de girmiyorum, sonuçta karşımdaki de insan yani.
Korkutmaz, bana önem verdiğini düşünerek mutlu olurum.
Gelinlikle gelirse ben ordan uzarım..
Hiç bunu düşünmemiştim.. Damatlıkla gelmek gibi mi? Baya korkutur hem de 😅
Korkutmaz da abartılı tavrı itici gelebilir sadece
Tabi ki özenmek gerekir ama her şeyin de fazlası zarar abartı da saçma olur yani
"Hayrola şekerim defileye mi gidiyoruz" derdim. 😆
Takım elbiseyle gelmesin.. kravat filan.. ben gerilirim..
Özenmesi güzel bir şey ama fazlasına da gerek yok. Korkutmaz yine de
Hayır aksine sevinirim bakımlı bana değer vermiş diye
kadınlar böyle bir şey yapmaz zaten , keşke kadınlara sorsaydın.
Çok rahatım isterse oscar törenine hazırlansın sıkıntı yok😎
İlk bulusma ilk izlenim. Özenli giyinmesini güzel bir şey ya banyo yapmamış saclar dağınık özensiz sac bas kirli kıyafet vb giyseydi
Erkekler pek özenmiyor ama
Olması gereken değil mi zaten eşofman tişörtlere gelmesin bir zahmet gerekiyor her iki tarafında da özenerek gelmesi
Özel olduğumu hissettirir. Peki ya benim ilk buluşmaya eşofman takımıyla gitmem yok mu.😄
Acayip korkutur öne öyle ordan nikah masasına sürükleyecek mis gibi:D
Asla daha da çok etkiler çünkü nekadar özen okadar değer demek
Özenli olması hoşuma gider
Yoo, aksine hoşuma gider özenmiş ne güzel
Hosuma gider benim içi hazırlanmış iste
Çok da abartmamak gerek. Özenli olması iyidir ama.
Smokin ile gelmediği sürece sorun yok.
Damatlk giysn gelsn baş tacı
Gelinlikle gelmesi lazım
Karşısındakine ne kadar önem verdiği ile alakalı
Kendimi özel hissederim
Gözümü korkutmaz
Ozenmis diye dusunurum sevinirim
korkmamda doğallığından şüphe ederim
hayır benide hiç korkutmaz hoşuma gider
Çokta abartiya gerek yok digallik en iyisi
Beni korkutmaz. Hoşuma gider
Önem verdiğini düşündürür