24 yaşındayım artık hiçbir erkek istemez mi beni napıcam acil taktik
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNe erkekmiş be kardeşim herkes erkekler şöyle mi düşünür, erkekler beğenir mi beni, erkekler istemez mi beni ulan yeter kendinizi bu kadar değersiz görmeyin. İstemezse istemesin beğenmezse beğenmesin bu yüzden oturup ağlayacaksanız harbiden s * ktirin gidin be.
517 Yorumla- +1 yıl
@Weapon101 demek istediği önce kendinizi sevmeyi öğrenin. bunun düşmanlıkla ne alakası var ayrıca kimsenin erkeğe kaldığı yok
- +1 yıl
Birincisi erkek düşmanı değilim sadece kadınların erkekler için üzülmesinden nefret ediyorum ikincisi ben sevdiğim erkeğe kalıcam ve karşımdaki de sevdiği kadına kalacak yani oturup beni kimse istemiyor ya diyip zırlamicam.
- +1 yıl
@yürüyenyıkıkhüüü erkekler için de geçerli o kendini sevme olayı. Kimsenin de siz kadinlara kaldığı yok.
- +1 yıl
Aksini iddia etmedik zaten aslancık ama doğal olarak önceliğim hemcinslerim ve hemcinslerimin üzülmesini istemem o yüzden erkekleri katmadım.
- +1 yıl
Benimde yıllardır çok aşık olduğum bı erkek var ve düşünce tarzı diğer erkeklere benzemiyor çünkü modern, ahlaklı, zeki birisi ama hayatım boyunca bir sürü a * tal, sapık, düşüncesiz, kendini sadece et parçasına odaklamış başka vasfı olmayan erkek gördüm ama onlarda umrumda değil beni sadece benim sevdiğim alakadar eder ha birde kadına ter * biyesizlik yapan erkek görürsemde asla susmam.
- +1 yıl
ya da sadece hayatı boyunca kadınların ezilmesini görmüş ve yaşamış biri olarak düzene karşı çıkıyorum.
- +1 yıl
Mesela sana kaç kadın sap * ca mesajlar attı? veya kaç kere dolmuşta nineler tarafından ta * cize uğradın? ya da kaç kere sen erkeksin onu giyemezsin, dışarı çıkamazsın dendi? ya da sevgilin seni kaç kere öldüresiye dövdü? ya da haberlerde kaç kere karısı tarafından öldürülmüş erkek gördün? ya da kaç kere kadın te * cavüzcü ceza almayıp dışarda özgürce gezdi ve ona hakaret eden erkek para cezası aldı?
- +1 yıl
Yoo erkeklerde mağdur olur ama bizim kadar olamaz. Düğün masraflarıda kadından kadına değişir mesela ben iki tarafta eşit ödeme yapma fikrindeyim ve nafaka ile gelin kaynana arasında kalan damat ney ya? Sana bir sürü facia saydım ve senin dediklerine bak keşke daha kötü şeyler düşünseydin.
- +1 yıl
Bak mesela sana borçları ödeyemedi ve ailesi aç diye intihar eden erkekleri söyleyeyim veya askere gitmek zorunda olan erkekleri.
En İyi Cevaplar
+1 yılKendini bilmez insanlar ne istediklerini bilmez kadının en tatlı ve en iyi yaş aralığı 25 ile 30 yaşdır.. istisnalar hariç erkekler kendinden olgun ve akıllı kadınları sevmez.. öncülük ve yönetmeyi sevdikleri için... akıllı kadınların yönetilmesi zordur..
Şahsi düşüncem kadınlar her yaşında güzeldir.. kadınları.. güzelleştiren güveni, sevgiyi, tutkuyu, aşkı gösterilirse kadın erkeğine bağlı kalır saygı duyar yaşatır huzur dolu bir yaşamımız olur gerisi hikaye, dir00 Yorumla
Erkeklerin en çok tercih edeceği kadın yaşlarındasın. 23-24 yaşları bir kadının zirve yaptığı yaşlardır. Bu yaşlarda kıymetini bilmezsen yaşının çok sıkıntı çekersin
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kıymetini bilebilirim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl24 yaşında bunları hissettiysen durum çok sıkıntılı heralde, senden daha genci neredeyse relşit olmayanlara kayacak aradaki fark o kadar az yani
210 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın galiba
- +1 yıl
niye kendini bu kadar kötü durumda görüyosun onu merak ettim ne yaşadınki bu yaşta bunları düşündürttü hayat
Soran+1 yılBir şeyler için geç kalmış gibi hissediyorum ve daha dün 20 yaşındaydım ne ara 24 oldum anlamadım
- +1 yıl
hiçbir şey için geç kalmış değilsin hatta erken bile hatta evlilik gibi saçma sapan bişey düşünüyosan inan bana çok erken
Soran+1 yılYok evlilik düşünmüyorum da sonrasında da evlenme fırsatlarını tepince pişman olur muyum diye korkuyorum çünkü yaşım ilerleyecek ve istediğim gibi birini bulamayacağım
- +1 yıl
pişman olmazsın korkacak bir durumda yok, yaşın 24 daha neyin korkusu bu, bunları dert edeceğine hayatına bak, bu günler geri gelmez kaçırdığın her gün cepten gidiyor
Soran+1 yılBak işte bunları birisi söyleyince panik oluyorum
- +1 yıl
bu günler geri gelmez derken yaşlanıyorsun anlamında demedim ben, bunları dert edip kafanı kuma gömme diyorum, sevgili yap gez toz eğlen ama böyle şeyleri düşünme, yaşın ilerlediğinde bunları yapmadığın için pişmanlık duyabilirsin
Soran+1 yılTeşekkür ederim felakettin çok mantıklısın bu kadarı bana fazla geldi 😂
- +1 yıl
eksiğini fazlasını ben bilmem gerisi senin bileceğin iş, hayatına karışacak kadar da değiliz yani :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
82Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılİsterseler ben 22 yaşındayım beni de hiç bir kız istemedi maalesef.
12 Yorumla
Soran+1 yılKıyamammm
- +1 yıl
Mutlu olursunuz ben inanıyorum
40 yaş üstü bir sürü bekar erkek var, seni de beğenen olur yani, üzülme bu kadar. :)
14 Yorumla
Soran+1 yıl40 yaşa kadar yükseldi mi yani çıtam 😂
Soran+1 yılElini çabuk tut diyorsun yani 😂
+1 yılBu hayatın bana verdiği en önemli ders
Hiçbir şey için beklenti içine girmemek
Bir şeyi ne kadar çok istersen o kadar onun esiri kölesi oluyorsun
Bu durum insanı psikolojik olarak kötü etkiler
Olursa olur olmadı diye düşünmeyi Bırak00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yıl30 a kadar evlenmessem sende 34 e kadar ondan sonra beraber evlene biliriz abla alıcımız o saatten sonra jsjsj
02 Yorumla
Soran+1 yılAbla deme ağzına acı biber sürerim sjsjsj
- +1 yıl
Hahaha 🤣 acı biber biraz iyi gele bilir bu aralar fen hastayım üşüttüm boğazım felan aşırı kötü
Erkekler istemez diye düşünüp durma çünkü tam tersi bence erkekler f*ckbody ilişkisi arıyor en azından hepsi öyle olmasa da çoğu öyle
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılRed Pill Blue Pill Black Pill inceleyeceksiniz hangi tip erkeği istediğinize karar vereceksiniz. O kanarsa kanacak kanmazsa kanmayacak...
00 Yorumla 24 yaşı 65 yaşla karıştırdınız herhalde?24 yaş çok genç. Ne sacmalamissiniz. Genc kadinlar derken 13 yanındaki çocuklardan mi bahsediyorsunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu an en verimli zamanlarındasın. Kendini harcamazsan doğru düzgün birini bulup evlenebilirsin. Yok ben gezip eğlenmek istiyorum dersen 30a gelince evde kalmış feministler kervanına katılırsın. O yüzden tarihi bi dönemeçtesin seçimini iyi yap.
00 Yorumla
+1 yılGenç kadınlar derken? Sende gençsın Şu an soruyu pek anlamadım 🤓
Erkeklerin istediği dogrultusunda yaşamassan daha mutlu olursun bence00 Yorumla24 yaş artık her şeye geç kalınmış bir yaş haklısın... Erkekler beni istemez ne ya, onlar kim ki kendini onlara göre endeksliyorsun?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Daha gençsin zaten manyak kadın senden genci çocuk oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır yaşlanıyorum ☹️
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Çok ilginç geldi sen neden böyle düşünmek zorunda kaldın
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsterler isterler. Hele ki icinde biraz istek arzu varsa hemencecik bulursun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEğer eşek gibi yatmıyorsa 40-45 yaşına kadar insanın fiziği etkileyici oluyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu tür seylerin taktigi olmaz, sosyal birisi ol illaki olur birisi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Tam ideal yaş öyle düşünme herkes tercih eder. Mutluluklar
00 YorumlaHelvanı ben yaptıracağım. Ölmeden mezara girmek bu olsa gerek.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yıl24 yaşındasın kendine gel istersen daha çok gençsin çok kişi bakar sana.
00 Yorumla
+1 yılBence 24 yaş hem olgunluk hemde fiziki olarak güzel bir yaş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. Ahahaha sanki 34 yaşında genç kadın dediğin zaten 20 25 arasıdır
00 Yorumla
+1 yılBen olgun kadınlardan hoşlanıyorum mesela tercih meselesi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. 18 yaşımda bazen 40 yaşındaki kadınlardan bile hoşlanıyorum. Daha önünde çok yıllar var.
00 YorumlaSabah sabah saçmalamayın bu kadar
117 Yorumla
Soran+1 yılTamam gece gece saçmalarım bundan sonra
Soran+1 yılHuysuz insanlara bayılırım
Soran+1 yılHuysuz kal mıy mıy polyannalardan hiç haz etmem 😂
Soran+1 yılSuratsız her şeyden şikayet eden tiplerden de olma ee arasını bul işte be adam çok mu zor 😂 gereksiz yükseldim sorry
Soran+1 yılEvet normali o ama çoğu insan dengeyi tutturamıyor ben de zorlanıyorum özeleştiri yapacak olursamm
Soran+1 yılOturmazsa da oturtan bir erkek bulurum napim ahahah
Soran+1 yılBen hiç yorulmasam da o beni bulsa
Soran+1 yılKokumu bıraksam pudralı vanilyalı bisey
Soran+1 yılBul beniii 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl24 yaş yaşlı değil ki neden istemesin
11 Yorumla
Soran+1 yılYoo yaşlı
Gizli Üye(25-29)+1 yıl25 yaşındayım 22 yaşından büyük kız istemiyorum maalesef
12 Yorumla
Soran+1 yılTühh seni kaçırdım oturup ağlıcam şimdi
Cevap sahibi+1 yılKeyfine göre
Aşk İlişkileri konusunda 775 cevap paylaştı. Daha çok gençsin. Elbette isteyen olur.
15 Yorumla
Soran+1 yılSen aynı fizikte benzer görüntülerde 20 yaşındaki kızı mı 24 yaşındaki kızı mı tercih edersin
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yılAnladım tenksss
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ne yazık ki 24 kadında kartlık yaşı olarak görülüyor Türkiye de. Çıtır demiyorlar artık sana. Sınırdasın alışsan iyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki de hayır güzel tatlı ve kendine bakan bakımlı biriysen neden istenmiyesin ki, ben isterim mesela 😍🙃👌
00 Yorumla
+1 yılNine olmuş gibi konuşmazsan ister.
62 Yorumla
Soran+1 yılAhahah nine olmama ne kalmış şunun şurasında
- +1 yıl
Sen direk mezar yerini ayırt ya 🤣
+1 yılBen olgun seviyorum dkdk
43 Yorumla- +1 yıl
Olgunlar yesin seni 😂
- +1 yıl
Kendi cinsim için demiştim
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvde kalcan sanirim yas geciyo
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın knk
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmarım şaka yapiyosundur 24 yaş çok genç bi yaş neden erkekler istemesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTaktik verince daha erken mi bulunuyor? Yoksa sevgili olmak için mi olunuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 24 yaşında mezun oldum çok genç bir yaş 37 yaşında evlenen tanıdıklarım var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bir genç olarak o yaştakilerden hoşlanıyorum 😂😂
00 YorumlaAhdndnmfcn bu nası bi soru
20 YorumlaBen 22 yasindayim. senin yasinda birini isterdim aslinda. benden buyuk bir bayan yani. iyi olur diye dusunuyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Huh ne alaka güzelsen her koşulda ister
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden istemesin ben isterim 😂
10 Yorumla sen yaşlı olduğunu düşünüyosan problemlisin bence
21 Yorumla
Soran+1 yılProblemliyim
+1 yılSaçmalama engin
22 Yorumla
Soran+1 yılAyy Engiiinnn saçmalamağğğ
- +1 yıl
😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Herkesin tercihi farklı, genelleme yapmayalım
10 Yorumla
+1 yılLan canım daha yaşın kaç. Sanızsın ellisinde ölecek. agerizekalı
00 YorumlaBu sitede ki yaş soruları beni bile bunalıma sokacak bence yeto artık
00 Yorumla
+1 yılEvet sen ihtiyarlarin artik dislerin dokuluyor, altina kaciriyosun kim isterki seni
00 Yorumla
+1 yılBen 24 sevgilim 25 yaşında. Sende kendine göre birini bulursun.
00 YorumlaSenden iyisi Şam'da kayısı ablacım.
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam ablasının güzelii
+1 yılEn iyisi sen evlen
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek de istemiyorum kii
+1 yılGenç taze çıtır
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni istemez misiniz artık 😭
- +1 yıl
Sen hala geçsin 24 taze grubunda
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKanka saçmalama gözünü seveyim ya
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ya
- +1 yıl
Daha çok gençsin çünkü iyi misin ya sen konuşmaya ihtiyacın var mı
kanka sen zaten gençsin :)
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır yaşlanıyorum ağlıcam
Soran+1 yılZamanı durduramıyoruz bu güzel genç olduğum zamanlarım geçecek diye korkuyorum ve yavaştan geçmeye başladığını düşünüyorum ve dolayısıyla panik oluyorum
+1 yılsende daha gencsınkı zaten :D
10 Yorumla
+1 yılYaşın gayet genç
00 Yorumla
+1 yılsen cokmu büyüksün anlamadım
00 YorumlaBen 22 yıl beni isteyen de yok
00 Yorumla
+1 yıl24 yaşındasın ihtiyar değilsin ne saçma ya
00 Yorumla
+1 yılErkekleri o kadar umursama
00 Yorumla
+1 yıl24 geç değil ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yıl24 den genci mi var aw
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sen baya yaşlanmıssın ya
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 24 yaşındayım, erkekler beni istemez mi artık, erkekler genç kadınlardan mı hoşlanıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler