Bi de basortulu mu olsun basortusuz mu
Çalışan
Ev hanımı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bi de basortulu mu olsun basortusuz mu
Gelirim iyiyse çalışmasına gerek yok ama istiyorsa çalışabilir, şahsen çalışan işkolik bir kadın istemem yarın bir gün birlikte tatil planı yaparken işlerinden dolayı iptal olsun vs istemem açıkcası başörtülü tercih etmiyorum kesinlikle
Şu an ki şartlarda çalışıp çalışmaması onun da yaşam standartlarını etkiler hepsinden önce en azından bir mesleği olur kendisi için de artı bir durum. Kapalı ya da açık olması pek sorun değil önceliğim insani değerlerin farkında olması
Evde hazırlanıp beni beklesin
😊💗
Cevap
23Cevap
Zengin bir erkeğin hanımı çalışmamalıdır. Bu hem onun yerine ihtiyacı olan birisinin önünü açar hem de kadının yorulmasını engeller.
Nasıl olmak istiyorsa öyle olsun, Hayatı paylaşalım da gerisi halledilir.
Ben çalışmasını istememem rabbim mecrur bırakmasın kapalı olması pek ala olur ancak gönül bu
Nasıl isterse öyle yapsın. İster villamızda tuttuğumuz temizlikçiyle karşılıklı kahve içsinler ister işe girsin. Ona holding falan satın alıp başına koyarım. İstediğini alsın istediğini kovsun.
Ev hanımı olsun her an gözümün önünde olsun isterim.
Bunu kadının kendisi seçmeli ve her insan kendi ayağının üstünde durabilmeli. Tabii ki de çalışacaksınız, bu ülkeye faydanız dokunacak.
Çalışmasına gerek yok ama eve hapsolmasına da gerek yok ayrıca evin hanımı olmak çocuk yetiştirmek dünyanın en zor işi
Ben kararı eşime bıraktım zaten. İş konusunda da giyim konusunda da onun dediği olur.
Nasıl kendisini daha mutlu daha huzurlu hissedecekse
Kapalı ve ya açık ona takılmam ama çalışmalı
Hiç fark etmez kendi bileceği iş
bu ekonomide zor çalışmaması açıkçası en azından bir süre için
Çalışan. Gerisi sorun değil.
Nasıl isterse o olsun ama çalışırsa katkı olur
Eşim İstediği kararı verebilir
Param olursa ev kadını olabilir
Sadece bir hayel ama ev hanimi olmasini isterdim
Çalışsın, kapalı olsun
Karı parası yicem ben çalışsın
Mutluluk oldu da gerisi sorun etmem