- 1 yıl
Perde inmesi dediğimiz şey, duygularımıza kapılıp, aklımızı, fikrimizi susturmamız olayıdır. Temel sorunları ve pozitif anlamda olan şeyleri görmezden gelişimizdir, kişiyi merkeze almamızdır.
Evet, bu hemen hemen bir çoğumuzun başına gelir.
cut.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Oldum aptallasiyorsun dünya daha tozpembe geliyor gözüne sürekli onu düşünüp mutlu oluyorsun için sıcacık oluyor avuç içlerin terliyor kızarıyorsun kalbin güm güm çarpıyor onu görünce ve işin garip yani elin ayagina dolanıyor iki cümleyi bir araya getiremiyorsun tam bir sistem çöküşü ya
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- 1 yıl
6yaşında olmuştum. 6 yıl sevmiştim. Daha sonra kimseyi öyle uzun sevmedim işin komiği liseden sonra aynı kişiyle flörtlrşmiştik lakin konuşurken tekrar aşık olmadım
00 Yorumla - 1 yıl
O yüzden sevmeyi tercih ediyorum. Her şeyi görüyor gözler. Yapma diyorsun ama anlayana
00 Yorumla - 1 yıl
Oluyor biraz öyle şeyler de sonra aşık olmadığını farkediyorsun ve perdeler kalkıyor
00 Yorumla - 1 yıl
Aşık oldum, ama bir türlü karşılık bulamadım. 😔
00 Yorumla - 1 yıl
Evet başka insanların dedikleri umurumuzda olmaz ve çok hatalar yaparız
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
perde de iniyor kör de oluyorsun. maalesef aşk tüm kusurları yok sayan bir şey. harika bir şey olduğu kadar çok can yakıcı da.
00 Yorumla Aşık olunca insanın gözüne perde iniyor abla, 😓 yapmayacağı şeyleri yapıyor. Ama pişmanım aşk meşk uzak dursun benden
00 Yorumla1 yıldır birini düşünüyorum, aşık mıyım?
00 YorumlaSakın aşık olma sevme yanarsın
00 Yorumla- 1 yıl
Hayatıma perde indi kim beddua ettiyse sjsjsj
00 Yorumla - 1 yıl
Sadece sevdim aşık olmadım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. 1 kere oldum faydasını göremedim bıraktım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Beynim kalbimden daha büyük. İnmez.
00 Yorumla- 1 yıl
Oldum
10 Yorumla - 1 yıl
Oldum
00 Yorumla
Detaylı bilgi