Sevgilim bütün masrafları kendisi karşılamak istiyor. Ona göre evin bütün masrafları erkeğe aitmiş. Ama bu durum bana çok adil gelmiyor. Erkekler neden böyle düşünüyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEğer öyle bir eylem yapılacaksa Bence Her şey ortak olmalı yani şu Kafalar artık bence geçirmeli diyelim düşünüyorum yok şunları erkek yapar Bunları kadın yapar böyle bir ayrım yok Eğer ortak bir yaşam alanı belirliyorsan bunu da her şeyi de ortak paylaşmak zorundasın bak paylaşabilirsin demiyorum zorundasın diyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz sevgilimle birlikte yaşıyoruz 2 yıldır, son 2 yılın büyük çoğunluğunda iş bulma sıkıntısı yaşadım ve genelini işsiz olarak geçirdim, bu sebeple sevgilim ödedi ama çalıştığım zamanlarda market alışverişi hariç tüm masraflara (kira, faturalar) ortak oldum.
Bence taraflardan biri zor bir dönemden geçmiyorsa masraflar ortak karşılanmalı, kuruş hesabı da yapılmamalı tabii ki bu aradaki ilişkiyi zedeler ancak temel harcamalar yarı yarıya yapılabilir, ufak tefek ve ekstra harcamalarda zaten senin paran benim param ayrımı olmaz, kime denk gelirse o ödemeli.
00 Yorumla
Bacım genelde bu Orta Doğu düzeninde ataerkil toplum yapısı hâkim ama biz kadınlar olarak bunu yıkmaya çalışmalıyız her şeyi erkek yapar diye bir şey yok senin maddi durumun varsa mutfak ihtiyaçları faturalar snden kira ondan olur veya tam tersi de olur tamamen ekonomik duruma bağlı
00 Yorumla
Ya buradaki insanların saçma tavırlarını boşverin, aynı evde yaşanır tabi ama arada sırada birbirinize alan açın mutluluklar. Asıl soruna gelecek olursak ta yetiştirilme tarzıyla ve evin yükünü üstlenmeye çalışıyor sorumluluğu da almak istiyor. Bunu onunla konuşup senin de bir şeyler yapmak istediğini belirtseydin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılOrtak ödenmesi gerekir. Erkeklerin bu egolarını anlamıyorum. Sonra ayrılık olduğunda ben onu yaptım hunu yaptım emek verdim moduna geçiyor bir çoğu...
Al karşına konuş masraflari ödeyebiliyorken ödemek istedigini söyle.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılOrtak şekilde her şey bölüşülür
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ailenize söylemeye çekindiğiniz adınızı bile gizleyerek sorduğunuz şeyleri “özgürlük” adı altında yapıyorsunuz yazık bunun bedelini yine siz ödeyeceksiniz çoluk çocuğa kötü örnek olmasanız bana ne der geçerim ama ahlak kurallarını tanımaz tavırlarınız virüs gibi hastalık gibi gençlere bulaşıyor Allah herkesin karşısına kendi gibilerini çıkarsın İnşallah
336 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim az bile söylemişsin
- +1 yıl
başkasının hayatı seni alakadar etmez
Soran+1 yıl25 yaşında bir kadınım. Nasıl yaşayacağıma ben karar veririm çünkü ‘özgür’ bir bireyim. Bu nasihatlarınızı kendi çocuklarınız için saklayın.
- +1 yıl
Sizin okuma yazmanız yok mu? Körpe sabilere kötü hatta iğrenç örnek oluyorsunuz derdim siz değilsiniz sizden bir beklentimiz de yok çocukları zehirliyorsunuz ! İsminizi gizleyecek kadar özgürsünüz işte ! Yaptığınız şeyin bu topraklara yakışmadığını sakladığınız adınız kadar iyi biliyorsunuz
Soran+1 yılKusura bakmayın da sırf sizinle aynı ülkede doğdu diye bir insan sizinle aynı hayat tarzına sahip olmak zorunda değil.
- +1 yıl
Allah akıl vermiş her b0ku örnek almasınlar o zaman
Soran+1 yılBen neden gideyim ki? Benim yaşam tarzım bu ülkenin kanunlarlarına karşı gelmiyor. Ama siz isterseniz kadın ve erkeğin evlenmeden önce aynı evi paylaşmasını yasaklayan ülkelere gidip orada yaşayabilirsiniz. Böylece çocuklarınızı da zorla istemedikleri bir hayata mecbur bırakabilirsiniz
- +1 yıl
Tamam da kardeş bundan bize ne adamlar bir yol tutturmuş bunda gidiyor yani sorduğu sorunun cevabı bu değil ki
Soran+1 yılBen ülkeden şikayet etmedim. Ben sizinle aynı görüşü paylaşmak zorunda değilim dedim sadece iyi okuyun.
- +1 yıl
çok dinine düşkünsen Arabistan'a git
Soran+1 yılEvet tanımadığım birine siz diye hitap etmem normal değil mi?
- +1 yıl
sana yazık asıl yobaz
- +1 yıl
saçma düşüncelerin kimsenin şeyinde değil
- +1 yıl
Ben yıllarca şu mantığı Anlamıyorum böyle namusa gelindiği zaman herkes böyle gelenekten görenekten dinden kitaptan bahseder ama parantez içinde söylüyorum bunları bahseder ama kendi o haltlar yer ya En azından birçoğusu böyle ama mesela kul hakkı yemeye geldi mi dikkat et esnaf ol taksici ol ol bu ol fark etmez ama orada kul hakkı yendiği zaman hırsızlık yapıldığı zaman birileri düdüklendigi zaman o namussuzluk yapmış olmuyor adeta Erkek adam olmuş oluyor peki o zaman burada bir ikiyüzlülük yok mu Bak ben şu an Kavga etmiyorum ha çok normal bir soru soruyorum Yani insanlar Bu gelenek görenek adı altında ya da din kitap adı altında Aslında istediklerini alıyor istemediklerini geriye koyuyor Ben o yüzden bu topluma hiçbir şekilde Artık inanmıyorum
- +1 yıl
O zaman soruna ben şöyle cevap vereyim Sayın beyit kardeşim evet Doktor sana tavsiyede bulunur sigara içme diye ama Doktor sana kalkıp da içmeyeceksin diye sana dikte etmez Evet sigara içse adamın kendine zararı var Eyvallah bu konuda haklısın Sana katılıyorum ama yukarıdaki sorulan sorunun bununla bir alakası yok Niye alakası yok Bu yaşam tarzı ile alakası var Senin yaşam tarzın bunlara uymayabilir Ama kalkıp da bir hayatı birine dikte etmek çok yanlış bir şeydir işte siz yıllardır bunu yapamıyorsunuz lafım sadece sana değil Diğer tarafa da söylüyorum biri birine modernlik anlayışı olarak bunu dikte ediyor öbürü diyor ki Hayır efendim böyle değil ya biz yeryüzünde yaşayan birer bireyiz Öyle değil mi arkadaşlar kimsenin Fikri kimseye uyumak zorunda değil kimseye kimsenin görüşünü desteklemek zorunda değil kimse kimseye bir şey dikte etmek zorunda da değil Bu söylediğime dikkat edin Sen eğer burada görüşün derse soruyu cevaplarsın ama dersin ki ben bu görüşe katılmıyorum dersin ama böyle bir şeyleri dikte etmeye artık ben gerçekten karşıyım yıl olmuş 2023 hala daha sen şunu yapacaksın sen bunu yapacaksın Yoksa sen bendensin yok Sen benden değilsin artık şu kafaları yakın arkadaşlar ya Nedir yani bu Herkesin yaşam tarzı herkese uymak zorunda değil sen beş vakit namazını kılarsın adam kılmaz Ama sen o adama kalkıp da namazını neden kılmıyorsun diye dikte edemezsin sadece anlatırsın ama işte Sizin yaptığınız bu değil Sizin yaptığınız sadece karşı tarafı rencide etmek
- +1 yıl
Şöyle söyleyeyim eğer o sigaranın dumanında benim çocuklarım etkileniyorsa ben sigara içene müdahale ederim dikte etmeyiz tabi ki ama uyarırız çoluk çocuk var deriz ! Sorumda da dediğim gibi normalde bana ne ama çoluk çocuk böyle insanlardan inanılmaz hızlı derecede etkileniyor ! Yoksa zerre kadar umrumda değiller
- +1 yıl
televizyonda gördüklerinden etkilenmiyorlar o zaman herhalde
- +1 yıl
Dinle bak amacım tartışmak veya kavga etmek değil bi ara dinle umarım faydalı olur yani tabiki kimsenin fikrini değiştirme gibi bi çabam yok ama kendi fikrimi soyledim
- +1 yıl
Ses kaydını dinledim. Güzel anlatmışsın şöyle söyleyim ben de
1- yine diyorum dedim ki normalde bana ne ama çoluk çocuk etkileniyor bundan dolayı söyleme gereği duydum.
2- bana verilen cevaplar benden daha agresif olduğu için kendi fikirlerimi savunmak amaçlı agresif konuşmuş olabilirim ama asla dikte etmek yok. Sert olana sert oynarız ( küfür hakaret etmeden )
3- birileri hoşumuza gitmeyen şeyleri söylediğinde hep bunu dikte olarak algılarız aslında bu sadece hoşumuza gitmediği içindir. Tıpkı lisede orta okulda öğretmenleri olmadıkları halde zorba olarak görmemiz gibi
4- Asla ve asla dedelerimiz Allah Allah dedi bitti diye bir şey yok ! Atatürk’ün dediği gibi tarihini unutan bir millet yok olmaya mahkûmdur ! 1000 sene 2000 sene bşr tarih nasıl unutulur yok sayılır ben şimdiye bakarım diyilir ! Emin olun özendiğiniz batı tarihte yaşanan hiç bir şeyi unutmuyor
5- çocuğu sigara içilen ortamdan uzaklaştırırız doğru ( yukarıda da dedim elimden geldiğince tv den uzak tutuyorum diye ) ama o kadar pişkin olduk ki artık insanlar ortamlar da alkol almıyorum , sevgilim yok demeye utanmaya başladı ne kadar içler acısı bşr durum ! Yani sigara içenler dumanı üzerimize üzerimize üflüyor !!! - +1 yıl
Tamam kanka bak sen de haklı olduğun konular var zaten sana şu konuda katılıyorum Evet şu an senin bu dediğin fikirde olan insanlar mesela bir ortamda senin dediğin gibi bunu söylediği zaman hiçbir şekilde artık aralarına alınmıyor hemen dışlama yani Ben diğer tarafa da lafım var zaten açık açık söyleyeyim işte Sen mesela atıyorum 30 yaşına gelmişsin bekarsın 30 yaşında geçmişsin Daha doğrusu şöyle a**** bir algı var Ben adama bekarım diyemiyorum Çünkü bir ortamda 30 yaş üstü bekarım dediğin zaman adamın sana dediğin lafta Aynen şu He o zaman senin erkekliğinde bir şey var işte sen gay misin sen top musun sen lgbt misin veya işte yok Efendim beceriksiz misin gibi böyle insanları aşağılamalar karalama politikaları Yani bunlar Tabii hoş şeyler değil ben bu tarafında beğenmediğim yanlari var hem de sayamayacağımı kadar var bunu aslında Batı özenti ile alakası yok insanların Kafa yapısı ile alakası olan bir durum yani Yukarıdaki Ses kaydında da dediğim gibi hani adamlar o görüşe Tamam ben onlara fikrini Tabii ki değiştiremem öyle bir hakkım zaten yok Yani söylemek istediğim şu her iki tarafın da hataları var senin dediğin şekilde karşı tarafın da hataları var senin tarafını da hataları var yani tarih boyunca ve tarihi Unutulmaz dedelerin öyle yaptığı bitti gitti diye bir şey demedim zaten tabii ki geçmişteki yaşanılanları hiçbir şekilde unutmayacağız sen Mesela bugün bu topraklara ayak basıyorsan Evet birilerinin sayesinde birilerinin bu toprakları almasıyla alakalı Tamam ona zaten bir şey mi ona bizim zaten boynumuz kıldan ince ama ben şu an atıyorum 36 yaşında biriysem hayatımı Tabii ki kendim mantığımın Fikrimin ve daha doğrusu mantımı kabul ettiği doğrultuda yaşamak zorundayım hani başkasına göre değil ya da bir başkası senin hayatını şekillendiremez sen hayatına bir doğru koyarsın o doğru üzerine yoğunlaşır gidersin
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ortak ödenmelidir ama ben karşıyım bu yaklaşıma sahisi düşüncem ama Evli değilim aynı evde yaşamak mantıklı gelmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü genel olarak, “evi erkek geçindirir” mottosuyla yetiştirildikleri için. Kadının ödemelere dahil olması halinde kendilerine söz geçirilebileceğinden çekinirler. O yüzden de otoriter konumlarını korumak için ödemeleri de kendileri yapmak isterler.
08 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir zaman dediğim dedik benim sözüm geçer diyen biri olmadı
Cevap sahibi+1 yılO zaman muhtemelen onun özgüveninin temel kaynağı para. Onu da ödemezse senin onu çekici bulmayacağını düşünüyor olabilir. Yani dolayısıyla seni kaçırmamak için bu şekilde davranıyor.
Soran+1 yılYani etrafında benden önce de çok kadın vardı. Böyle bir korkusu olacağını sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılDemek ki artık böyle bir korkusu var, ki seni elinde tutmak için tüm evin yükünü sırtlanmak istiyor. Bence seni kaybetmemeye çalıştığını söyleyebilirim artık.
Soran+1 yılMantıksız ya
Cevap sahibi+1 yılBaşka türlü neden senin için böyle bir şeye kalkışsın ki?
Soran+1 yılYetiştirilme tarzı olabilir
Cevap sahibi+1 yılBence de öyle.
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an bulunduğum bölgede 12000 tl aşağı kira yok ve her şey pahalı. Yani eskisi gibi erkeklerin ben öderim demesi kolay değil. iki kişi tam zamanlı çalışsa ancak geçinir günümüzde ki evlilikler çoğu kadın-erkek çalışıyor ise evleniliyor. Daha doğrusu evlenebiliyor çiftler kadın evde kalsın ben çalışırım olayı artık bitti bu pahalılıkta.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelirin varsa gıda harcamaları yap, mutfak masrafları hakkında zaten sevgilinin haberi olmaz. Ayrıca faturalara denk geldikçe alıp ödersin ne diyecek ki? Yani duruma göre borç para isterse verirsin geri istemezsin ve buna benzer şeyler sonuçta berabersiniz. Birde deneme sürüsü sonrası beğenirsen nikah masasına oturmaya razı edersen tamamdır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. kısaca sevgili adına dost hayatı işte 🤣 sıkılınca kapıya koyacak zaten hersyi o oduyorsa gecelik kadın bile cagirsa daha masraflı olacak ama senle olunca hergun deprem olacak oda zeki zaten 😂🤣😁🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de alıp onu nüfusuma geçirmeyeceğim zaten 😂
İkinizde öğrenciyseniz ortak ödeyin. Çalışan varsa aranızda o ödesin. İkinizde çalışıyorsanız ortak olabilir ya da o ödesin sen fatura ya da alışveriş falan yaparsın. Eşit ödemek zorunda değilsiniz sevgilin sonuçta
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılHayatında eksik hissetmesine sebebiyet veren şeyler vardır ve eksiklerini tamamlayacak başka alanlar arıyordur bu da onun için bir fırsat onun dediğini yapmasına izin ver ama sen de çaktırmadan hayatına yardımcı ol
00 Yorumla
+1 yılHerkes neye destwk olabilecekse o oranda destek olsun. Maddi gelire oranla giderin mali kısmı paylaşılsın. Ayrıca işin emek kısmında da maddi konuda az karşılayan varsa biraz fazla yük alsın.
00 YorumlaHerzaman erkek tabiki erkek kız başka evde yasasada elinden geldiğince kızın harcamalarini karsilamalidir okul vakıf kaybıdır erkeğin birinci ve yegane amacı TL milyoneri olmak olmalidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılOrtak öderiz.
Tabi o da çalışıyorsa.
Eğer çalışmıyorsa erkek öder.
Hayat müşterek ise.
Herkes elini taşın altına koymak malesf ki zorunda.
Bunun erkeği kadını yok.00 Yorumla gücünüz varsa beraber yoksa da eşyayı siz kirayı da o öder hepsini birinin üstüne yıkmak da iyi değil zaten
00 Yorumla
+1 yılBence kişilerin gelirine bağlı bu durum. Örneğin bir taraf daha az kazanıyorsa tamamen eşit ödemeleri beklenemez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılOrtak ödeyin en iyisi
De aevgiliyle eve mi çıkılır kardeşim.01 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin kendi hayatı isteyen çıkar 🤷♀️
+1 yılHanginizin maaşı daha fazlaysa o taraf daha çok ödesin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Herkes, ekonomisi ölçüsünde katkıda bulunursa, adil, mantıklı bir durum olabilir.
00 Yorumla
+1 yılSevgilimle eve çıkmam mümkün değil olsa da hersey ortak olur
00 YorumlaOrtak ödemeyle başlanır, 5 aydan sonra erkeğe kalır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik olmadan birlikte yaşamak hiç etik değil hadi oldu diyelim ortaklaşa ödenmeli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. Ama bu durum bana çok adil gelmiyor kısmında koptum dkdkd. Ha bide gelseydi.
00 Yorumlamaddi durumu daha yüksek olan taraf biraz daha yük alabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılE doğru düşünüyor başka türlü nasıl olacaktı ki? Bende erkek olsam bende kendime yakıştıramam ben öderdim.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada gerçek bir erkek adam gibi adam kadının parasının kendine geçmesini istemez her şeyi o öder. Bunun nedeni ne sözünü geçirebilmek için ne de özgüvenden dolayı. Özellikle Türk toplumunda erkekler böyle yetiştirildi. Olması gereken bu bende olsam kadın yanındayken hiçbir şey ödetmezdim. Uygun olanı budur. Sevgilin en azından bu konuda iyi erkeklerden. Diğer konularını bilemem.
Soran+1 yılSanırım evet aileden gelen bir terbiye bu.
Cevap sahibi+1 yılEvet senin rahatsız olacak bir şeyin yok tam tersi ya da ortaklaşa bile olsa o zamanda emin ol sen rahatsız olacaktın. Çünkü şöyle düşün biz kadınlar genelde erkeklerin maddi manevi bir sürü şey yaptıklarında demez miyiz seni cidden seviyor senin için yapamayacak hiçbir şeyi yok diye. Kadınların hoşuna gider bu. Ama diğer türlü olsa kimse böyle düşünmez. Çok basit sıradan yanlış gelir bu ilişki.
Gizli Üye(30-35)+1 yılToplumda öyle bi algı var erkek evi geçindirir karısına bakar gibi. Ben de karşıyım bu görüşe bence kadın erkek eşit ama kendi aranızda anlaştıgınız sürece önemi yok kimin ödediğinin
00 Yorumlabırak kirayı da Sevgiliyle eve çıkmak kadar yanlış ve saçma bir şey yokk ciddiyseniz evlenmeyi düşünüyorsaniz şimdiden birbirinizden sogumayin zaten bir ömür beraber olacaksınız
11 Yorumla
Soran+1 yılBen daha bi 5-6 yıl evlilik düşünmüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Elbette erkek öder. İstersen bi de cebine harçlık koy
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiz de eve çıkacağız da o öderse mutfak sana kalır büyük ihtimalle
01 Yorumla- +1 yıl
İkinizde çalışıyor musunuz
+1 yılSor erkek arkadaşına erkek adam evi geçindirmesi gerek ya peki nikahsız aynı evde kalmak hangi erkeklikte var
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂
+1 yılOrtak olmalı bence her şey erkeğe yük binmemeli erkek kirayı ödüyosa faturalar kadına kalmalı ya da tam tersi
00 YorumlaEğer sevgiliyseniz ikiniz birlikte ödemelesiniz evli olsaydınız bu durum ilişkinize göre degisebilirdi
00 Yorumla
+1 yılyuzde 50 50 odenir hersey oyle yiyici sevgilileri eve almam kicina tekmeyi basarim s iktir git baskasini ye derim :D :D
00 YorumlaGiruruna yedirmiyor sen alttan Altan yardımcı ol
04 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmez ki
Soran+1 yılGenelde dışarıda yiyoruz
+1 yılBirlikte yaşanılıyor ve 2 tarafında işi varsa kesinlikle ortak olmalı.
00 Yorumla
+1 yılOrtak tabiki. Sonuçta yatağı paylaşan kirayıda paylaşır. Hani kadın erkek eşitti
00 Yorumla
+1 yılödesin erkegın parasını yemezsen başka kızalr yer :D
00 Yorumla
+1 yılİkiside sonuçta ikiside oturuyo herşeyi bı kişi vermemeli
00 Yorumla
+1 yılErkek fakirse ortak zenginse zaten kendisi her şeyi karşılar çokta düşünmemek lazım
00 YorumlaOrtaklasa odemek gerekir bence sonucta ayni evde yasıyosunjz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTrol soru sanırım sevgilisiyle eve çıkan birçok arkadaşım var hepsi de ortak ödüyorlar. Ha çok zenginse bilemem sevgilin
01 Yorumla
Soran+1 yılYani maddi sorunları yok evet
Bende olsam ben öderim niye kız arkadaşıma ödetiyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalamayın evlenmeden ayrı eve mi çıkılır
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet çıkılır
Cevap sahibi+1 yılHamile olarak ortada kalırsın cahil olma
Soran+1 yılHamilelikten korunma yollarını biliyoruz. Cahil değiliz
Cevap sahibi+1 yılHiçbi yöntem tam korumaz
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ortaklaşa ödenmeli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılOrtaklaşa
00 Yorumla Sevgiliyle ayni eve cikilmaz
00 YorumlaErkek öder.
Yemiyosa beraber eve çıkmamalı00 Yorumla
+1 yılSevgiliyle eve çıkmam
00 Yorumla
+1 yılİkiniz beraber ortaklaşa.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek egemenliği diyelim ortak odeyin
00 Yorumla 50-50 olmalı bence 🤷🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılben öyle düşünmüyorum diğerleri neden öyle
00 Yorumla
+1 yılO ödesin sen fatura mutfağı hallet
00 YorumlaSaçma. Ortaklaşa ödenilmeli.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Erkek ödemeli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖdesin öyleyse daha ne
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAvrupalilastik mi yoksa haberimiz mi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen öde her şeyi o zaman madem öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvin yükünü almak gibi niyetimiz var.
00 Yorumla
+1 yılHer şey ortak ödenmeli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem. s*kerim hemde öderim ama evlenmem
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!