Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. kız kardeşin nasıl bir karakter ki? saf salak biriyse, kullanılacak tarzda biriyse, bırakma bir yere. aksi halde kıçına tekmeyi indir. atamıyorsan da, muhabbeti keseceksin... ayrıca şaşma yapacaklarına. bir sevgili buldun ve kızkardeşinle fingirdeşeceğini düşünüyorsan, sana bunu düşündüren sevgilinin, çok afersin... yım.. sen adam olanları seversen, kötü şeyler yaşamazsın, inan buna
04 Yorumla
Soran+1 yılsevglim onunla bsy yasamadi sadce kizkardsm sebep oldu tansmamza bn istmyordum cnku suanki durumumdan dolayi kimsyi ama tanstik v bsyler olduktan sonra kizkrdsm tuhaf tuhaf konusmya basladi v karsmdaki onunla konusmk istmdgni søyldi bzi ayrmak istyor dye :s
- +1 yıl
senin durum çok karışık. şu olayların içinde bile olmaman lazım. çok saçma şeyler yaşıyorsun.. öncelikle kızkardeşini bir yere gönder. anne-babanın yanında neden kalmıyor? sen kardeşinden bir ayrıl önce.. karşındanki neden kardeşinle konuşmak istemiyor ki? bir haltlar mı çeviriyor?
cidden saçma şeyler. sen hepsinden bir kurtul. yeni bir sayfa aç. senin sevgililerinde de, kardeşinde de iş yok gibime geliyor.
Soran+1 yılaynen cok sacmalik ve hepsi bir arada zaten sevglm değil henuz sadce ilk asamadayz hazr olmadgm icin bekliyor sadce bni kizkrdsm vesile oldu yoksa bna ulasamiyordu izin vermiyordum buna ama konsmaya basladiktan sonra tuhaflasti tavr aldi bna agladi v sebep søylmdi ama ondan suphe duymak istmyorm gerckten kaldramiyorm dha fazlasini
En İyi Cevaplar
+1 yılkardeşinden de kocandan da kurtul
bu sorunun gerçek olduğuna inanmıyorum
yüzde 60 fakesin
yüzde 40 lık kısmı cevaplıyorum ; ikisinden de kurtul , kardeşini al ailene sepetle , hatta sende ailene git ve kardeşinin yaptıklarını anlat , yeni bir hayat kur kendine.627 Yorumla
Soran+1 yılgerckten yalan değil anlattiklarim gerck ailem adimz cikcak kizkardsnin hayati biter dye bnim bosanmami istemdiler bnse bosancagmi søylyince evdn kovuldum evlatliktan silindim baskici bir ailem oldgu icin kizkzradsm de bunu bahane ederk firsattan yararlanip bnmle geldi.. n yapmamm lazim bilmiyorm bu olayin gerckligni ispat etmem icin ama allah sahdim olsun ki tek kelimem yalan değil yalan konusmayida sevmem.. yurtdisinda buyduum bn ama kolay bir hayat yasamadim halada ayni devam zorluklardan kurtulamiyorm...
- +1 yıl
o zaman o sana ilgi duyan çocuk sağlam papuçsa kaç onla evlen , kardeşinde evine gider ya da kardeşin ömür boyu sizle mi kalcak mış , kabul etmiyo mu ailen kardeşini hiç , kocan olcak o. ç cu ne diyo bu duruma , pişman mıy mıś neymiş bişe diyo mu
Soran+1 yılbosanmiycam dyor ama bn direk bosanabilirm bakirelik raporu alip.. ailem kizkardsmii eve cagryor ama gitmyor cnku benim yanmdaki gbi øzgur olmiycak orda bunu biliyor.. onada kacamam şu an yasadgm sey cok agir geliyor 2. bir evvlilik icin cok erken onun bir sure beklmesi lazim ki kabul etti oda bunu..
- +1 yıl
ben bu sitede eskiyim ve guruyum , onca olay gördüm okudum , seninki gibisini görmedim.
bak kardeşini bir an önce def et başından yoksa senin yüzün hiç gülmicek. zaten şu içinde olduğun durum lanet bir durum ve hala o kız evde ve sen hala gitmiyo diyosun
yorumlarına bakıyorum ; onbenim kardeşim napim diyosun
o zaman git intaharnet ve öl
şu an ki durumundan iyi , kardeşin için hayatından vazgeçiyosun ya , o zaman sen niye yaşıyosun ki
görmüyo musun kardeşin hayatının mına koymuş , koymaya da devam ediyor ve sen hala kardeşim diyosun
eşin niye senden boşansın ki , 2 kızı borden götürüyo
hem seni hem kardeşini , Allahım kafama sıkıcam sabah sabah girdiğim sorunun içine bak
piskolojimin mına koydun teşekkürler
Soran+1 yılgerckten øzur dielrm bn dha biraz ønce uye oldum istersnz gizliligmi acadabilirm ama bir dha asla yazmam buraya oldgm durumdan kndm utaniyorm cnku :S v inanin cok kez denedim ølmeyi ama olmuyor onu bile beceremiyorm.. 2gece sokakta geceledim v ailm bir kez bile olsun aramadi bni kimsem olmadi yanmda benim n yasadgmi gerckten kimse n bilebilir nde anliyabilir bn hersye ramen yeni bir hayat kurmaya calsiyorm basrabilirsem sonucta rabbm dagina gøre kar yagdrirmis cok gucluyum asla demiyorm ama buda benim imthanim v bu sadce anlattiklarmn 4/1 dmkki onlarida yazsam bnmle alay edilckti
- +1 yıl
sabah sabah derbeder ettin bizi be
Soran+1 yıløzr dilerim gerckten ama bnd cok bunaldm uyku girmedi hic gøzume :S
- +1 yıl
hey sakın
anlatıcaksın tabi , bizler senin dostunuz ve seni iyi yapabilmez , mutlu edebilmek için varız sadece seni değil tüm üyeler için geçerli bu
asla alay değil , bak fake olduğunu düşündüm ama sonra inandırdın çünkü Allah ile bağlantılı konuştun , alay edilmezsin
yo sen çıkma gizliden , çıkılması gerekiyosa ben çıkarım. sen gizlide kal hedef olma
Soran+1 yılgerckten umurmda değil hedef olmak cikar v bir dha girmem buraya yapcak bsy yok ama bn gizlide olsam acikca olsam dogrulari søylmten vazgecmem istyen istedgi gbi inansin gerckten benim yasadgmi hicbirnz n anlayabilirsinz nde rabbm gerckten yasatsin bunlari...
- +1 yıl
gerek yok gizli kal. biton kişi yazmış zaten dilerim kurtulursun durumundan ama sen bu kafayla zor
Soran+1 yılkurtulucam sadce zmn lazim bna baskada bsy yok sonucta hic bsy bir anda gelsmiyor zmnla
- +1 yıl
evet ama zihniyetini değişmelisin , özellikle kardeşinle bağlantılı olanı.
demek ki alay edicektiniz sözün çok zoruma gitti.
biz burada insanlara yardımcı olmak için varız ama bizi de anla , o kadar çok şey okuyoruz ve o kadar çok fake sorular varki şaşarsın
babamla ilişkiye girdim yanlış mı diye b i soru olabilir mi ya
amcamla ilişkiye girmek istiyorum diyen bir yorum olabilir mi
ben yazmıyorum şu an cinlerim yazdırıyo gibi soru olabilir mi
biz neleri okuyoruz burada , senin gibi doğrulara da arada haksızlık olmuş oluyor. kusura bakma. keşke gizliden çıkmasaydın , çıkmak zorunda da değildin.
Soran+1 yılgercekten cok umurmda değil kimligim istyen tanisin yalan konusmuyorm sonucta.. can sikici seyler yasasm bile kimin n dedgi umurmda değil bn her acidan sonra daha guclu olarak ayaga kalkiyorum kndme inaniyorm arada afallasamda kndmi kolay toparliyorm eglnmeyi seven bir kisiligm var inan dun yazarken agliyordum bu gunse takmiyorm bile olanlari.. ama hersy icin teskkr ederm faydanz gerckten oldu :)
- +1 yıl
yardımcı olabildiysek ne mutlu bana ama dediğim gibi nap neet kardeşini ailene sepetle. güldüğünü görmek çok güzel , üzgünüm ben gülemiyorum. ama dilerim her daim mutlu olur hep gülersin ve inş. bu dertlerinden kurtulur refaha erersin. kendine cici bak. iyi akşamlar.
Soran+1 yılmerak etme dedgnzi cok iyi anliyorm v kndi refahim icin bunu yapicam :) yanlz sizin sorununz n øzel olmazsa :s
- +1 yıl
benim sorunum mu var mış :D aferin dilerim başarılı ve güçlü olursun.
Soran+1 yılya biraz ønce bn gulemiyorm dedin ya ondan dedim :) bir sorununz mu var neden gulemiyorsunz ki
- +1 yıl
he o mu , yok hassas b i yapım var , soruyu tekrar görünce tekrar etkilendim bu yüzden gülemiyorum dedim ama sen ; sorunun ne diyince tutamadım pardon . bu arada aramıza hoşgeldin , site ile ilgili takıldığın veya merak ettiğin bişe olursa çekinmeden yazabilir sorabilirsin. iyi akşamlar.
Soran+1 yılyazamiyorm ki kimsye :D masllah diplerde geziyorm simdilik sadce herzkin sorusuna cvpp veryorm canm sikiliyor ama eglniyormda :D tamam gul snd hic bsy icin degmiyor hayat harbi su soruyu gørunce bnmde sinirm bozuluyor ama snin kadar hassas dglm cok sukur :D
- +1 yıl
:D o sondaki taşı görmezden geliyorum , hani senin kadar hassas değilim falan olanı :>) öte yandan sürekli soru sor ve cevapla böylelikle xperin artar . bura eğlencelidir ve zaman kavramı yoktur :>) dur şu soruyu cevaplim , dur şu soruya bakim derken bir bakıyosun 3 saat olmuş :D
Soran+1 yılevet aynen v canin hic sikilmiyor aksine eglniyorsun bsy dusunmuyorsun ayni anda binlerce sey dusunuyorsun :D
- +1 yıl
evet çünkü aynı anda biton soru görüyorsun :D soru sorma formatı illa yardıma ihtiyacın olması değil , soru teretiyorsun , soru olsunda ; elmayı hangi elinizle soyarsınız diye de sorulabilir , a bak 1 soru daha :D
Soran+1 yılbn elmayi soymam direk yerim usengec bir yapim var :D al buda cevap :D
- +1 yıl
hem zaten vitamini kabuğunda :D
Soran+1 yıldmkki dogru bsy yapiyormusum :D
- +1 yıl
aferin na na :D
Burdan konusmak cok kolay. Sunu yap bunu yap demekte cok kolay. Inan cok uzuldum rabbim yardimcin olsun. Tek yapabilicegimiz sey senin icin dua etmek. Sadece sunu soyluycem kendini yipratmana degmiycek insanlar.
12 Yorumla
Soran+1 yılcok tskkr ederm canm gerckten kimse kndni yerime koyamz koysa bile yasadgmi hissedemez... cok zorlaniyorm ama bununlada basedebilcegme inanaiyorm allah in izni ile
ayrıntılar onemlı tam olarak ne oldugunu ogren bencee bosan zaten altarnartıfı yok ama ıkılı bı durumsa kardesın vede esın arasında ıkısınıde bos ayok sadece kocanın terbıyesızlıgıyse kız kardesını affet
019 Yorumla
Soran+1 yılkiz kardsmin sucu elbtte var bna oldgu gun søylmemesi v bu olayin dvam etmesi... bn 7 ay sonra neden øgrndim herkzin vicdanini rahatlatma pesnde kzi kardsmde esim olcak pislikte :s
- +1 yıl
cok fena bı durum kolay deıl kı ama durumu ılerletıp duygusallıktan baska boyutlara olay taşmışsada sen hala o kız kardesınle nasıl gorusuyorsun vicdanına kalbine yenilme sağlam dur dik dur ilahi adalete inan hoş biri kocan bırı kardesın hayatta guvenecegın ıkı ınsan ama hayat ıste en sevdıklerımız canımızı acıtıyor cennete cehennemde bu dunyada sakın ola o kızın psıkolıjk sorunları varmıs demekkı bıraz eskılerı dusun sız kucukkende senı kıskanırmıydı nebılım ya da buna benzer seyler sakın ola ıkı goz yasına aldırma cocugun varmı?:(
Soran+1 yılbn vaginusmusm v hic bsy olmadi aramzda ama bilmiyorm kizkardsm dha yapili olmasna ramn her kiz kards gbi bna ait takilari ya da kndsine olmiycak kiyaftlermi alip gymeye calsirdi ama inan kndsi bndn dha guzl yani boy hersy var onda bn minyonum kiskanlck hic bsym yok ailmin onla ilglndgi kadar bnmle ilglnmedi hic bsy aklma gelmiyor :S
Soran+1 yılxper 2 seviye olmaliymis mesaj yazamiyorm size siz deneyin istrsenz
- +1 yıl
aynen bende yazamıyorum suanda pekı nerde yasıyorsunuz yanı esınızı terk ettınız dımı? pekı ılk bunu kım ıtıraf ettı yanı suanda pısmanlarmıs acıkca cınsel olarak bısey olmusmu vede kac zamandır bolelermıs? annen baban duydumu bu ısı onlar nedıyo sen yanı esınle hıc beraber olamadın gerekce olarak bunumu soledı sana?
Soran+1 yılhayr canm bir anlik hataydi dyor sadce ama bir suredr kizkardsm øyle asildgni søyluyor kndsine... bu arada bn yurtdisindaydim onun icn tr ye geldm 2 sene ye yakin kaldim v geri døndum yurtdisina
Soran+1 yılbabam olaydan kisa bir zmn sonra øgrenms ama hic bsy yapmadi sadce evime gelmemk ile yetndi bni o pislikin eline terktti... aramzda hic bsy olmadi ama bunu bahane etmedi asla bn vagnusmusm
- +1 yıl
yanı evlılıgın boyunca hıc beraber olmadın olaydan sonra yurt dısına gıttın sanırım canım ulke degıstrmen ıyı olmus bunun bır anlıgı falan yok sen nasıl aılem dıceksınkı bıdaha kıza bırak allahından bulsun sıkma canını sensızlıkle onu terbıye et tabı uzulucekmı oda mechul guvebn tek kullanılmıktır unutma canım
Soran+1 yılaynen canm benim icin de øyle guvn tek kullanimlik kimsye 2. bir sans asla vermem yapcak bsy yok rabbm hayrlsini versin sadce yardmci olucam... hayatma bakicam artik
- +1 yıl
en ıyısını yaparsın canım ınan uzuldum ama hayat uzulmeye degmez okadar uzun yasamıyon sımdı acımasız olcan arsız olcan bencıl olucaksın ki güçlü olasın senın dıcegıb ıkı cıft laf var son kez onlara midesızler sızı allaha havele edıyorum sapıklıgınızla pıslıgınızle omur boyu mutlu olun bana bulasmayın bukadarr.
Soran+1 yılbn bna su halimde inanmayan akrabalrmi bile allaha havale ettm annm teyzmlere anlatms onlar bile benim suclu oldgmu savnms onlar yapmazms øyle bsy herkz ettgni bulcaktr elbet
- +1 yıl
ya sen soluyorsun ya bole bana saka gb gelıo ınanırmısın bole bı dunya yok ya nasıl bıseymıs bu canım senın butun bı omrun yalanmıydı yanı sen yalan ınsanlarla sahte bı hayat yasamıssın guzelım ya bu nasıl bıseydır bende kendımı bahsız sanırdım ya allahtan cocugun yok allahtan ıkısının cınsel beraberlıgı yok ıyı tarafından bakcan canım nebılım yanı ınsan nasıl hazmeder bole sını şeytana uymuslar seytana yasak tatlıdır ya adrenalın falan dıe heycan dusunmusler hoslarına gıtmıs sonrada o heycan bıtınce bız ne yaptık moduna gırmısler dır buyuk ıhtımal yazıklar olsun unutcan ınsan oglu bu dunyda ölüm acısını bıle unutup hala arsızca yasıyosa herturlu acıyı sındırır
Soran+1 yılhayatta n oldum demiycksin hep n olucam dyceksin gerckten...
- +1 yıl
ya benım kocam deıl nısanlım deıl bıseyım deıl 3 yıldrı gorustugum bı adam vardı ruh hastası olduguna daha yenı kanaat getırdım tuhaflık oldugunu sezıyordum ama anlayamıyordum yası buyuktu ama beynı yoktu kalbı yoktu sapık tanıstırdıgım butun herkeze sarktı sonrasında da ınkar edıyo hemde cok guzel bı sekılde ınkar edıyo benımle dalga gectıler gezdırdıgım tozdurdugum arkadasıma sevgılım sen cok guzelsın dıyo sen he de sebnemı bırakım dıyo :) dusun soruyorum erkek arkadsıma bole bıse yok dıo ınanıyrum en son kuzenıme sarkıo :) benım morleım okadar bozuldu kı bu duruma deılkı senın durumun yanı
Soran+1 yılinan canm snin yasadgnda kolay değil yanl cok sanslisin erkndn kurtlmssun :s
- +1 yıl
aynen canım sapıkn adamlardan nefret edıyorum burdanda yorumları okuyan erkeklere seslenıyorum lutfen nefsınıze hakım olun seks hersey deıl mıdelı olsunlar ya allahım korusun bızı bunun gb sapık erkeklerden :( ıstedgın kadar guzel ol bu erkeklerde doyumsuz doyumsuz ne aradıkaları bellı deıl baska ten olsunda ısterse suratı boka benzesın onemlı deıl :( ınanırmsın kuzenımde arkadasımda suratına bakılır cınsten hatunlar dedılı ıkısınde karekterı benım ceyregım etmez arkadasım sıvılce surat takma sac makyajsız cıkmaz bense dogallıgım yetelr saflıgım yeter aman aman kandırılmak nedemk cok ıyı bılırım kardesım sımdı dusunuyorumda bıgun bu adamın ofısıne gıttım balonlar gordum mutfakta ustunde sevgı sozcuklerı yazıyo sınırlendım cıktım neymıs ogrencılerı dogumgunu kutlamıs benı kekledı ole evınde damatlıklı foto gordum kendıne cok benzıo ama cok kılolu orda ben deılım kuzenım dedı ınandım oyuncaklar gordum komsunun cocuklarının dedı ınandım malı ha ben :) sımdı daha ıyı anlıyorum bak...
Soran+1 yılanladm canm bu cok køtu olmus harbiden erkndn kurtlmssun :s
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
kız kardeşin yanında çok büyük yük onu salsan dışarı devlete sigortalı calışacak ücretli asker olur , salmasan dışarı bu durumunuz o kadar normallesırkı sızın ıcın ahlaklı bır durum halıne gelır bakmışın ıkı kız kardes bır adamla yetindiğinizi görürsünüz yapman gereken onu bırıyle evlendırmek sende başını yaslayacak bırını bulmak olacak
11 Yorumla
Soran+1 yılzaten ayrilcagz merak etme øyle bsy asla mumkun değil rabbm korusun duusncesi mile mide bulandrci
Bardağın dolu tarafından bakmak gerekırse kardesın hayırlı bır ıs yapmış , bu kadın baska bırıde olabılırdı ve seneler boyuncada bılmeden etmeden devam edıyor olabılırdın... Gercı bu kardesının cezasız kalacağı anlamına gelmıyor (mesafe koymak acısından ).. Allah kurtarmıs senı
01 Yorumla
Soran+1 yılgerckten o bakimdanda bakdim bu konuya her sekilde baktim v sninde dedgin gbi allah kurtardi :s
Bence kardeşini bir psikoloğa götür. Aşılmıcak bişey yok ekndi kararlarını kendin ver. Ve hiçbir kararında kardeşini dinleme mesafe koy. Bu senin hayatın snc olarak.
11 Yorumla
Soran+1 yılayenn øyle canm bnd bu kaniya vardim zaten cok teskkr ederm :)
+1 yılBazen kardesler arasinda oluyor ve bence kardesini bir sure hayatindan uzak tutmalisin
14 Yorumla
Soran+1 yılbn bunun olcagni bilsm onu evime alip herkze karsi savunmazdim ama artk cok gec olan oldu gelecege bakiyorm gecmsten cikmalyim artk
- +1 yıl
Kardeşinde olsa sebin hayatin bence daha onemli yine sahip cik kardesine ama yaninda tutma seni etkiliyor gibi
Soran+1 yılyok canm kalmiycak zaten yanmda evet bnim bu psikolojiden cikmam zorlasiyor yasadklarmi tekrar tekrar yasiyorm ama gecicek hersy buna innaiyorm
- +1 yıl
Dogru olani yapiyorsun bencede
+1 yılKardeş olmayı bile beceremeyen insanları gördükçe bu dünyanın sonunun geldiğine inancım güçleniyor. bir insan düşünün kardeşiyle bile geçinmesin Kardeşinin kocasına göz diksin Kardeşinin kötülüğünü istesin ve bu kardeşiyle bile anlaşamayan insan yarın başkasıyla mutlu sorunsuz bir hayat sürsün. allah Islah etsin
14 Yorumla- +1 yıl
haklisin abi super yazmisin
Soran+1 yıldunyanin sonu coktan geldi ki zaten insan lar øyle sapkinlastlarki eslerini birbrleri ile paylasiyorlar bu gun gørdum bir yerde v cok midem bulandi kndi yasadgm igrenc bsy ama o dhada igrenc geldi... lut a. s kavmi bile galiba bu kadarini yapamamistr v helak oldu hepsi...
- +1 yıl
Konuyu saptırma şimdi :)
Soran+1 yılsaptrmadim ki :s dogrulari søyledim
Bazıları geç olgunlaşır biraz daha kardeşine sabır göster o şimdi herşeyi bir oyun gibi görüyor :D
Anladığım kadar senide kıskanıyor. Belki eşinle senin arana girmesinin nedeni yalnız kalma korkusudur.
Bence oda biliyor senin onu kapı dışarı etmeyeceğini :D01 Yorumla
Soran+1 yılbu zmna kadar kolay kolay kimsyi kapi disari etmdm ama cok kez edildim herkz kndne yapar bni kullaniyorsa şu an zaten onuda kullancak birileri cikar karsisina ama benim tek maksatm yardmci olmak v yollarmi ayrmak
peki eşin kız kardeşinle seni aldatığını iyi biliyormsun kardeşim bak kimsenin günahına girmeyesin sonra önce vicdan azabı cekersin bak sende emin değilim diyorsun eğer öyle bişey varsa ciiden ikisnin yüzüne tükür ama emin olmadan boşanman hata düşünmen bile hata önce emin ol kardeşim derim snaa
06 Yorumla
Soran+1 yılgerckten bnd basta inanmadim ama esim kabullndi bunu vet oldu ama cok basit bsydi dedi ama benim icin basit v buyuk bsy denck bsy değil bu
Soran+1 yılkonustum elbtte iki tarafida dinldm ama bir sonuc yok ortda aklmda sadce soru isartleri var bu yuzdn de zaten yollarmzi ayricaz zmni geldgi zmn
Soran+1 yılbunu bnd bilmiyorm ama kim n yaparsa kndne yapar...
Kardeş naparsın atsan atılmıyor, satsan satılmıyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen øyle sadce mesafe koymaliyim zmni geldgi zmn
kızlar eniştelerini severler. eşin iyi hoş biri ise kız kardeşinde onun gibi birini bulmak ister ve kendi içinde platonikte olsa aşık olur. ama eşinin tavrı önemli kesin bir kanıt yok ise boş ver. eğer kesin kanıtın var ie ikisininde koy g. tüne gitsin.
017 Yorumla
Soran+1 yılgerckten kanitlarm o kadar aptalca ki harbi safmisim :s kizkardsm usumesin dye yanmda yatyordu esim bnmle oda yerde v gøzmu bir gun actm v esmi onun yaninda yorganin uzerinde yatyor gørdum :s cok igrencti gerckten ama aklma køtu bsy gelmdi şu an dusununce kndme kziiyorm v bna cok deli uyudugm icin oraya yattgni søyledi bnd inandim :S
Soran+1 yılyorganin ustunde ama dusse farkli yatmasi gerekrdi her sabah onun odasina gdyordu ustnu ørttgnu søyluyordu sonra film izlerken aramzdaydi esim ikimzin şu an hatrladikca aptallgm icin kiziyorm kndme :s
Soran+1 yılbn kimse masum demiyorm ama bnmde buyuk hatam var gøremliydim zmninda bu kadar aptla olmamaliydm:s
Soran+1 yılesim kizkardsm v bni yanyana koydgu zmn benim dha guzl oldgmu søyluyordu ama inanmiyorm artk ona kizkardsm yapili fizk olarak bnse minyonum bu yzudn kimsye guvnim kalmadi herkz yalan konusuyor gøzmde v ailmden anlatabilcgm kimse yok bilenlerde bni sucluyor...
Soran+1 yılhayr biz hic birlikte olmadik cocuk nasl olcak :a
Soran+1 yıl2 yil evli kaldik 1 yil 4 ay gbi beraber kaldik arada 2 ayligina yurtdisina ailmn yanina geliyordum
Soran+1 yılkeyfmden yapmadim demiyorm dimi rahatszlgm vardi psikoljik vaginusmus adi tedavi oluyordum hatta olmadi hic bir turlu bn ether temin ettm ama onuda esm kullanmk istmdi uyku hapi hersy aldim ama olmadi
Soran+1 yılevet severek evlndik bn yurtdisinda dogup buyudum kizkardsmde øyle esim turkiyeli.. saygi gøstrdgni duusnuyordum ama yanlmisim
Ben olsam o kızkardeşi miresmen oldururdum dirayetin icin seni tebrik ediyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılyasamadan bilemiyorsun belki bnd bu olayi yasamadan ønce bøyle konusurdum ya da aklmin ucundan bile gecmzdi arkadasm :s
Soran+1 yıløyle yapicam zaten canm gerckten su saatten sonra ihtyacm olanda bu gerckten dogru birine inanmakv bni gerckten anliycak biri olmali
ahh ahh canım bence sen kardesinden hayatının en bü, yü, k darbesini yemişsin zaten senın kurulu yuvanı bozmus daha da onu yanında tasımaya calısıyorsun.. yok mu annen baban ondan uzakta bir hayat kur kendi basının caresine bak derim... ne kadar yanında tasırsan sana o kadar darbe vuracak.. kimse kardesini atmaz ama o sana ihanet etmiş.. bunu cok iyi düsün bence...
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen canm haklsin o konuda ama ailmn yanina gitmyi kabul etmiyor yapcak bsym olmuyor ama hayatni duzene kurcak 1 2 aya kadar o zmn ayrilirz olmiycagni biliyorm o benim yanmdayken :S
Soran+1 yılailm bni sildi evdeki baskidan dolayi oda arkamdan geldi 2 gun sonra v şu an ailm gelmsi icin aryor ama gitmem dyor gerckten arada kaliyorm v igrenc bir duygu rabbm kimsye gøstrmesin bøyle bsy
Annen baban varsa kardesini onlarin yanina gonder bence. Kardessiniz sonucta kotu bisey diyemem ama anlattığın seyler normal degil. Cok uzuldum Allah yardimcin olsun
01 Yorumla
Soran+1 yıltskkr edm gitmiyor gerckten ama ayaklari uzernde durdgu an birakrm onu kndi yoluma giderm
ewt bir yerde kardeşin ama yaptığı şeyin bir açıklaması yok bence o seni kardeşi olark gorse o ihaneti sana yapmazdı ha eşine gelncede oda nasıl bir karakterse aldatmş onu geç bide kardeşinle yuh denecek seviyede hayatına girmek isteyen kişiye gelnce dkkat et kardşin onla da bişe yapmasın ve o kişide yapacak biri olmasın.. o senn bir kere canını yakmş ha kardeşnle ilşkni kes diyemem ama birazcık kendini düşün derim seni düşünmeyen iki insan var hayatnda..!
01 Yorumla
Soran+1 yılbunu duusnerek harekt edyorm øzlmden elmden geldgi kadar uzak tutyorm onu.. o bni ablasi olarak gøruyormu gørmuyormu bilmiyorm ama benim onu n olarak gørdgm dha ønmli bn ona elimden geleni yaparm sonrada kndsi cizer hayatni yapcak baskada bsym yok su saatten sonra...
+1 yılİnsanlar hata yapabilirler. Sakın sende hata yapmaya kalkışma lütfen hayatında. Tamam kardeşin bir hata yapmış ama tek taraflı bir hata değil sonuçta. Eşini bıraktın kardeşini bari bırakma sonuçta aynı kanı taşıyosunuz. Kardeşin kudurmuş biraz hemen ever onu sonra sen o kişi ile hayatını kur. Yalnızlık İnsanlara mahsus değildir.
04 Yorumla
Soran+1 yılyapcak bsym yok bna dha ck zmn lazim tekrar guvnmk kolay olmiycak
- +1 yıl
İşte o yüzden duygularınla yaklaşmamalısın.. Şu şekilde düşün kumar masasındasın şu an. Kaybetmişsin bazı şeyleri. Ama ya elindekilerin hepsini kaybedeceksin yada.. Kurtarabildiğini kurtaracaksın yani aklını kullanıp o masadan kalkacaksın...
Soran+1 yılkalkicam zaten o msaadan o masada bnmle ilgli bsy kalmadi
- +1 yıl
Güven hiç olmayacak zamana bıraksan bile olmayacak.
Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. neden böyle birşey yapmış? kocan değil o erkek zayıf bir canlı da kız kardeşin neden yapmış böyle birşey.. cidden merak ettim.. buradan yazmak istemiyorsan özelden cevap verebilirsin
013 Yorumla- +1 yıl
bu olayı nerden tutsan elinde kalır!
Soran+1 yılgercekten anlamiyorum neden bunu yaptgini ama bu gun aklima erkek arkadasm bu soruyu soktu kizkardsn sni cekemiyor dye v icime bir suphe grdi :s
Soran+1 yılevet aynen øyle annem bile søyledi sn onun masum oldguna inaniyormusun dye ama evden yinede bn atildim bosaniyorm dye...
Soran+1 yılgerckten bilmiyorm ama sunu biliyorum evlnmk istyor bnse dogru kisi olmasi konusunda uyaryordum ve bn esimle hic birlikte olmadim...
Soran+1 yılbn vaginusmusum tedavi gøruyordum psikolojik korku var bnd :S
Soran+1 yılben ona søylmem gerekni søyledim bn olsam bna enstem ya da baska bir yakinim yilissa coktan ortaligi ayaga kaldrmstm ama bu mevzu bndn 7 ay civari saklandi v babm bu olayi bildgi halde benim bakirede oldgmu bildgi halde o adamin yaninda kalmami istedi hepsnden nefret edyorm suan...
Soran+1 yıltskkr ederm ins atlatrm suanki erkek arkadasm hersyi biliyor buna ramen yanmda olmak istyor ama bn yinede cok tedrgnim :S
Soran+1 yılbilmiyorm gerckten kimsye guvenim kalmadi artk en yakinlarmdan yedgm kaziklar bni dhada guvnsiz yapti :S
Aşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı. kız kardeşin yaptı bu hatayı sende onunla aynı evde yaşıyosun
18 Yorumla
Soran+1 yılevet gecici sureligine bunun sebebini cok kezde anlattm
Soran+1 yılasil onu yuzustu biraksam dha yanls olmazmiydi
Soran+1 yılo konuda haklisn ama hatasini kabullnmiyen ksii sizce hatasini nasl anlar?
Soran+1 yılailmin yanina gønderdm kac kez ama gitmdi ama bn zmni gelince idrak edicegni dusunuyorm belki gec olcak gerckten ama olucak sonucta allahn izni ile
+1 yılya * etsene öyle kardeş mi olur ne halt edıyosa etsın sende kendı hayatını kur gıtsın mılletı dusunerek hayatını zehır edersın kendini dusun once
10 Yorumlahalen yanında ise beraber yaşayın işte sen ve sevgilin arada kardeşinede kayar yaaa salakmısın yalancımısın anlamadım ama hem seni sikiyo hem kardeşini sende aynı evde kardeşinle kalıyon ne güzel bence burdan iki üç kişidaha çagır grup yapın
010 Yorumla
Soran+1 yılanlamamssin sn bu yuzdn de sacmalamssin kusura bakma ama igrenclik yappiyorsun!!! bn esimden ayrliyorm zaten kardsmlede yollarmi ayrcagz sadce ayakta tek basina durmasini istyorm kimsye muhtac olmadan ayrica bn sevglmle yasamam konusuyorz sevglide deglz tam anlamda zmani gelince evlnrz nasip kismt
Soran+1 yılkardsm cnku kndni masum gøstryor hic bsy olmams gbi hersyi esm yapms gbi ama bn tek tarafli oldgna inanmiyorm sonucta hatalar 2 taraflidir genelde normal konusuyorz n yapmaliyim n bekleniyor bndn anlamiyormki sadce salim kafa ile hareket etmeye calsiyorm kimsyi kirmadan dha fazlada kirilmadan
- +1 yıl
bak güzel insan kırılmışsın zaten yeterince dahada kırılamazsın dahası yok çünki bırak herşeyi eşinin üstüne atıyormuş geçsin bu ayakları bu bir kezmi olmuş madem olmuş neden sana gelip dememiş abla böyle beöyle eniştem bana asıldı ya da benle yattı demedi ilk olayda bence seni kandırıyor ve yalan söylüyor kardeşin salim kafa düşünsende fark olmayacak al karşına eşini ve kardeşini konuş bakalım kim yalan söylüyor
Soran+1 yılesim turkiyede bn ise yurtdisindayim konsmak istmyorm gerckten hakli haksz aramiyorm sadce bosanicam v yollarmi ikisi ilede ayrcam hayatma baskasi girer girmz onuda bilmiyorm bu guvnszlikten sonra ama cok yoruldum bn rabbm hakkimda hayrlsni versin ins
Soran+1 yıltskkr ederm yapicam bunu
Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. Nerden biliyosun sadece duygusal bişey olduğunu yalandır inanma , eğer kızkardeşin yollu biriyse sen kimle evlenirsen dikkaet çeker yatar kalkar haberin olmaz en iyisi yanında taşıma gitsin kendi hayatını kursun , şu zamnda kimseye güvenilmez
03 Yorumla
Soran+1 yılgerckten bilmiyorm ama n zmn biri ile konssam bøyle oluyor arkadas oluyor oda dogal olarak cnku ablasnin sevglisi ama olmuyor hic bsy v sasrdm n yapicagmi artk :s
Soran+1 yılbunu deniycem gerckten cnku olmuyor korkuyorm 2. kez hayatma sirf bu yuzden biri girsinde istmyorm ona guvnmk co zor benim iciin :S guvnmem de evimdede kalamaz asla
Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. oyle kardes mi olur ya olmamis o :) bence seni cekemiyor bir olmus ibret al ondan ikincide uzak tut :)
01 Yorumla
Soran+1 yıløyle yapicam zaten dugunumu bile gørsunler istmyor ailm sildi zaten bni su saatten sonra yapcak bsym yok
+1 yılKız kardeşini onun sevecegi bir tip ile ayarla. Ama ondan kurtulsan ne olacak ki? Sonuçta eşin seni aldatmış. Gercekten sevmediğini ve karaktersizligini gösterir bu durum.
02 Yorumla
Soran+1 yılesim ile bsy yok aramzda xaten kiz kardsmede rabbm gønlunden gecen birini versin ins dyck baska søzum yok
- +1 yıl
Doğru kardeşim zor bir durumdasın. Allah yardımcın olsun.
Etrafında bir sen varsın seninle yarışıyor. Bir de ablası oladuğun için tam yarışıyordur. Sevgilinle onu bir araya getirme
08 Yorumla
Soran+1 yılbnmle neden yarsyor peki bn onun køtulugunu hic istmedm ki :s
Soran+1 yılanladm tskkr ederm ama benim mutlu olmami istmsi gerekmzmi neden kiskanclik duysun :S
Soran+1 yılcok tskker ederm bunu yapicam mutlaka ønmli bir bilgi bu gerckten
Soran+1 yılins dedgnz gbi olmaz :S
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardesinin yasi da cok buyuk degil dogru dusunememis olabilir yoksa emin ol ablasi onun icin cok degerlidir tam olgunlasma icin enazindan 21 yasina gelmesi gerekiyo psikolojik yardima da ihtiyaci olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılbnd o sekilde dusundum ama suanki erkek arkadasm ilede cok ilgli bu kizi cøzemiyorum erkek arkadasm onunla gørusmk istemdgni søyledi acikca bana v kardsn sni gerckten cekemiyor dedi bnse tartstm bu yuzden onunla :s
Cevap sahibi+1 yılZaten psikolojik destek de aliyomus seni kiskanmasi ya da senin yaptiklarini yapmasi dogal degil mi sonucta o senin kardesin ve belki de en cok senin destegine ihtiyaci vardir
Soran+1 yılbn ona elimden gelen destegi verdgim halde bni sucladi herkze bn yapiyormusum hersyi gøruntusu verdi v esimin bna bunu yaptgini duyanlar teyzllermde dahil o cocuk onu yapmaz dediler... bni n hale soktu kimse anliyamaz kimsem kalmadi ama hala benim yanmda v yapcak bsym yok
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ya Allah yardimcin olsun
Soran+1 yılamiin ins canm cok tskkr ederm :(
babası şu an bu halde ;
d.haber3.com/...dokumu-heyecan-suruyor-7455-2g.jpg01 Yorumla
Soran+1 yılbabamin zerre kadar umurnda dglm ki olsam eger bni o adamn n mal oldgnu bile bile bndn saklamzdi
Kardeşinle bu konuyu konuşup anlaşmayı denediniz mi :) 2 kardeş arasında olur bunlar. Kardeşinizle ters düştüğünüzü düşünüyorum ve dediğim gibi aranızda buz varsa onları eritin :)
Özel hayata gelince aklından ne geçiyorsa onu yap.02 Yorumla
Soran+1 yılkardsmle aramda şu an hic bsy yok kisa zmnda kndi yollarmza bakicaz anlasicak bir durum yokki ortda
alışmış kudurmuştan beterdir diye bir söz vardır. Önceki kocana karşı yalnış düşüncesi olmuşsa diğerinede olur. Kardeşine birini bulmaya çalış eğer illaki hayatımı bir an önce kurmak istiyorum diyiyorsan kardeşini annenlere geri gönder.
09 Yorumla
Soran+1 yılhayatmi biran ønce yeniden kuramam cok erken o evlenene kadar beklerm ya da ailmn yanina gidck yapcak bsym yok bir dha kaldramam bunu
- +1 yıl
iyice düşün ve kararını öyle vermeni isterim. sen yine iyi dayanmışsın evine bile almışsın başkası olsa kardeşlikten reddeder. Kendi haline bırak o zaman en azından köşeye sıkışıp bir an önce hayatını kurmayı düşünür. şu an ki psikolojisi nede olsa ablam beni bırakmaz iki kardeş geçinir gideriz
Soran+1 yılo konuda haklisn bna cok guvniyor hersyni bn yapiyorm cnku kndi basna bsy yapmiyor ama onuda øgrenmeli
Soran+1 yıløyle bir niyetm asla olmadi olmiycakta kimsnin ayibni aciga cikarmam esimin ailesi bile bilmiyor hic bsy herkz kndi utansinn
Soran+1 yılaciga ciktgi zmn bn zarar gørmiycegm ama faydasi da olmiycak sadce øfkem v nefretm insanlarin dolduru ile dhada ust duzeye cikcak...
Soran+1 yılbenim tek sucum cinsl iliskiye girmkten korkmdu ama rabbm hakkimda bunu hayrli gørdu dmkki dha køtusunude yasiyabilirdim dye dusunuyorm v halime hamdedyorm bn
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim seni çok kıskanıyor. Sana daha fazla zarar vermemesi için hayatından en kısa sürede uzaklaştır.
01 Yorumla
Soran+1 yılbunu yapicam zaten merak etmeyin sadce dogru zmn gelmeli şu an yanmdan atamam onu en azndan adam aklli isi olsun okuluna balasin sonrasi kolay
Gizli Üye(30-35)+1 yılVe sen hala kız kardeşinle görüşüyorsun.
Sil onu hayatından.
Böyle iğrençlik mi olurmuş. Resmen senin yaşamına mani oluyor. Kim ki o kardeş dediğin öylemi olurmuş.
Resmn seni kıskanıyor. Yol ver ona.01 Yorumla
Soran+1 yılona yol verirsem benim ondan farkm n olcakki ileride anliycak yaptgi seyin buyuklugunu şu an n yapsam bos bnim sucum olcak hersy karsmda ki karakter ler aninda bni sucliycak kadar insafsz ailm bile
Helal sana bunca yaptıklarından sonra o hala yanında mı ben görümek istemezdim kardeşinle arana bir mesafe koy bence
04 Yorumla
Soran+1 yılaramza mesafe konulcak ama suanki durumumda değil kndine bir hayat kurduktan sonra o ins cekip gidemem sorumsuzca n kadar aci ceksmde mantkli olmaliyim
Soran+1 yılo konuda zaten kararliyim evimde gecelemsne bile izin vermiycem gerekrse hic gørsmemeyi bile terch ederm
+1 yılkızkardeşini evlendir sonra hayatını kur!
76 Yorumla
Soran+1 yılbuda mantikli ama yasi daha 19 kiminle evlendircegm ki bn onu :s
- +1 yıl
cami avlusuna bırak o zaman:D
- +1 yıl
Bence biraz soguk davran anlasin hayatin zorlugunu biraz
Soran+1 yılpeki bunuda yapicam en son yaptgm zmn kafasina gøre gtti basina bsy gelck dye korktm ama oda kucuk değil artk farknda olmali bsylerin
- +1 yıl
benimle evlenidr tanıştır beni :))
aldattı dıyorsun sonrada yakınlaşma oldumu bılmıyorum dıyorsun suc kardesındemı esındemı kardesınde ıse aynını tekrar yaparmı bunu sen düşünnelısın ama Allah yardımcın olsun zor çok zor
03 Yorumla
Soran+1 yılevet aldtmak illa cinsl iliski dmk dgldir bunun icin bir yeltnme var anladgm kadari ile v acikacik øpme oldgu søylnldi iki taraf tarafdanda onay aliyorm ama baska n oldu bir fikrm yok olsunda istmyorm... kardsme guvnmiyorm v ayrilcak elbt yollarmz onunlada v yeni bir hayat kurunca o hayata asla mudahale edemiycek
Soran+1 yılaynen bnd øyle yapicam :s
+1 yılBence kız kardeşinin ensest ilişkiye yönelik ilgisi var. ayrica bu kadar rahat karşılaman beni çok rahatsız etti elbette kardeşin ama herseyin bir sınırı olur hayatta kardes bile olsa bazı şeylere bir yere kadar tahammül edilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılbnide gerckten cok rahatsz edyor bu durum ama emin ol fevri davrandgm an herkzin hayati mahvolcak şu an sadce benim hayatm alt ust oldu ama o an herkzn ki mahvolcak annm bile aile dagilirsa sebebi sn olcaksin dyor kimsnin ahini almk istmyorm yetrnce aci cekiyorm zaten.. bn kizkardsmden memnunum demyorm sadce yardmci oluyorm v o benim en buyuk dusmanm olsa yardma ihtyac duysa bn yine ederm icim rahat edemz baska turlu
Gizli Üye(36-45)+1 yılKız kardeşinin bir yerleri kaşınıyor bırak kaşısınlar hayat en güzel öğretmen olur ona. önceki eşin zaten seni sevmemiş. bom b. k bir hayatın var bence eşinden boşan, kardeşini vur :P
Şaka şaka biraz mizah olsun diye tüm bu yazdıklarım.10 YorumlaYahu ne kadar cok "ve" "v" kullanmışsın kız kardeşini ailene bir şikayet et sonrada arandaki bağı kes fazla ileriye gitmiş kardeşin senin kocada az değilmiş baldız baldan tatlıdır hesabı çakallık yapmıs
03 Yorumla
Soran+1 yılk. bakmayin turkiyede buyumedim bazen kndmi ifade etmkte gucluk cekebiliyorm yanls cumle kurabiliyorm tekrar øzur dilerm
Soran+1 yılønmli değil herkz kndne yapar bn sadce buna inaniyorm bn aci cekerm ama onlarda vicdan azabi cekr benim vicdanim rahat...
Kusura bakma da kardeşinde tam neyse Allah yardımcın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılamiin ins canm :s
+1 yılkardesim. dalgami geciyosun sen? miletin yorumlarina bakarak guluyomusun?
l*n mal boyle cidi cok onemli. konulari nasil ksde paylasirsin zavali. biraz adam ol03 Yorumla
Soran+1 yılbu n dmk simdi bn buraya eglnmk icin gelmdm sorunumu paylasmak icin geldm v saygi duymanzi bekliyorm.. gulunck bsy gøruyormusunz siz gerckten merak edyorm !
!- +1 yıl
inandirici gelmiyosun bana ;) nokta.
Soran+1 yılister inan ister inanma kimsyi inanma hsuusnda zorliyamam ama rabbm bnim sahdim ki tek bir yalanim yok
+1 yılöyle bir boku kız kardeşim yese suratına bakmam hayatta ikiside pislikmiş. sende de ne mide var l*n hala yanında tutuyorsun. hakediyorsun bacım vallahi hakeiyorsun.
05 Yorumla
Soran+1 yılbelkide sn haklisn hakediyorm yasadiklarimi
- +1 yıl
fazlasıyla hakediyorsun. dik dur kızım dik. onu yapan senin kardeşin olamaz. aynı kanı tasıyorsunuz. kardeşmiş.
- +1 yıl
@Mertumut kız kardeşinin kocasını ayartmış kendi kardeşnle mi evlendireceksin? ne değişik adamlarsınız l*n
o ne biçim kız kardeş. senin kocanı ayartıor sen daha onu yanından ayırmıosun. allah başa vermesin valla
01 Yorumla- +1 yıl
Amin
+1 yılkiz kardesin senin kurdun iliskilere hep ortak cikiyor hayirdir burada iyi niyet arama tavrini koy kiz kardesine
015 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorm tavrmz belli zaten zmnla yarilcagz kndi hayatmza bakicaz ikimzde
- +1 yıl
senin esinde ahlaksiz namert yani kiz kardesinle ikiski kurmaya yaltenmis allah gunah yazmiyacakta boyle itleri halkin onunde tum insanlida ibret olsun diye katledeceksin
Soran+1 yılrabbm zmni gelince vercktr cezasini herkzn
- +1 yıl
kimse bisey demedimi esine senin ailen ya da onun ailesinden haddini bildiren kimse cikmadimi
Soran+1 yılbni evden attilar ama onlara hic bsy olmadi hayati mahvolan tek kisi bndim
- +1 yıl
merak etme bu durumun sorumlulari herkimse bunlarin uzerine felaketler bir ciğ gibi dusecek bunlarin allahin adaletinden haberi yok boyle ahlaksizlarn namertlerin recetesi musibettir kiz kardesinin senin yuvana mutluluna golge dusurmesi hepsinden daha vahim bir olay allah yardimcin olsun
Soran+1 yılrabbime havale ettm zaten baskda bsy gelmiyor elimden...
- +1 yıl
en guzel makama havale etmisin yaptiklarinin asla yanlarinda kalmayacandan emin ol sonlari aci olacak peki kiz kardesin nerde senlemi yasiyo derdi neymis sorup arastirmadinmi
Soran+1 yılo bsy yapmadm dyor enstsi yapmis hersyi şu an bnmle yasiyor ama gecici bir duurm bu ayni yerde kalmamz uygun olmaz artk hayatlarmzi ayrmamz gerekli onunlada zaten hayatmda kimse kalmdi benim
- +1 yıl
pekj neyapmayi dusunuyon zor gunler gecirdin karmasiksin saglikli kararlar alicak durumdsda deyilsin ne dusunuyon bu konuda
Soran+1 yılşu an aslnda en Az 2 sene kafami toplmak istyorm yeni bir evlilige hazr oldgmu dusunmuyorm cnku.. baskada yapicak bsyim yok ayaklrm uzernde durmam lazm
- +1 yıl
bazj olaylarn icinden yeni ciktin şu an sadece kendini dusun toparlanmaya calis icinde bulundun pisikolojden ve yasadiklarinin etkisinden kendini ayikla bu arada sabir ve duayida ihmal etme hayirli kapilarin anahtari sabir ve duadir daha sonrada kendini iyi hissettin bir donemde esin olacak serefsizden bosanmak icin hukuki sureci baslat bu arada kendinede bir is bak illaki yapabilecen islerde cikacaktir namusjnla calis parasal gelirinde olsun senin srtik herzamankinden daha guclu daha zinde ve daha akilci olman lazim azcik kendini ihmal edip bos birakirsan suruklenirsin duygusal anlamdada karamsar olma yeni bir hayat sevgisel boyutu olan bir ilski kurmaya sevmeye sevilmeye hakkin vardir bu anlamda umutsuz olma ama hepsinden onemli herzaman nyetlerin dogru olsun allah darliklara kanaat edeni bolluklarla mukafatlandirir hayirli kapilar acar hayatin degisir cok mutlu olursun sevgili kardesim benim diyebileceklerim bunlar
Soran+1 yılgerckten allah razi olsun yazdiklarnz iyi geldi bnmde dusuncelerm bu yønde... rabbm siiznde gønlunze gøre versin
- +1 yıl
amin allah cumlemizin gonlune gore versin herkese hayirlisini nasip etsin
Soran+1 yılamiin
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir mantıkla kardeşinle hala beraber yaşıyosun ki? Kocanı boşuyosun kızkardeşinle yola devam kocan şerefsiz de kardeşin akkaşık mı? :O
04 Yorumla
Soran+1 yılbn ona akkasik demiyorm yanlz kardsm sonucta n yaparsa yapsin benim yine canm yanar ona bsy olsa sadce yardmci olmam lazim onada sonucta fevri davraniyor mantikli olmasi icin yardm etmeye calsiyorm... benim icin ikiside ayni durumda sucsuz aramiyorm sadce cikis kapisi aryorm..
- +1 yıl
Kardeşim bile olsa bu tür şeylerde asla affetmem o kardeşi de istemem o eşi de...
Soran+1 yılbnd affetmdm sadce son gørevmi yapicam onun icin
- +1 yıl
Son görevimde olamaz ilk görevimde..
Bacim affedersin ama senin bu kizkardesin azicik k*şar herhalde insan enistesine bakar mi ya gerçi esinde sağlam ayakkabı değilmiş al birini vur otekine
04 Yorumla
Soran+1 yılgerckten n desen haklisin ama olan oldu artk en azndan dusmanlarimi yol yakinken øgrendim cocugm olsa bn ona nasl bakcaktm nasl anlatcaktm ki olanlari :s
Soran+1 yılyemine ederm cekememsi gerekn hc bsy yapmiyorm hep øncelgm o oluyor ama anlamiyor bni :S
Gizli Üye(36-45)+1 yılKerhanenin avlusuna bırak onun hakkı orası orada istediğine sulansın. Hem para kazanır.
25 Yorumla
Soran+1 yıllutfen dha kibar olun sadce benim yerime kndnzi koyun iki dakika kim olursa olsun bu laflari søylmnz cok agr geliyor :S
Cevap sahibi+1 yılSeni kendi yerime koysam karımın ve kardeşimin kafasına sıkardım. Ama senin kafaya göre yorum yaptığım için sakın sen kendini benim yerime koyma.
Soran+1 yılmerak etme cok sukur kafaya sikma isini atlattm o bir cøzum değil sonucta ebedi yasamiycagz bu dunyada...
Cevap sahibi+1 yılSen kardeşini bırak kendi yoluna gitsin.
Soran+1 yılislerini halledyim okul isleri vesaire var sonra gidecktr kndi yoluna benim yapcak baska bsym kalmiyor artk
1 cümlede 30 tane ve kullandın tebrik ediyorum. İyice dallasa döndü mk
03 Yorumla
Soran+1 yılgerckten øzr dilerm ama bu kadar geliyor elimden turkiyede buyumedm tam olarak nasil yazicam bilmiyorm farktmdm bile dedgnzi
Soran+1 yıldha 19 yasnda evlnmk istyor kndside ins dogru insani bulur
+1 yılAtsan atılmaz satsan satılmaz. Kız kardeşinin başını bağla o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılyapicam allah in izni ile ins :(
- +1 yıl
İnş.
adam dan boşanıyon da kızkardeşinle nie hala yaşıyon
01 Yorumla
Soran+1 yılondanda ayrilcam yazanlari okumadnz galiba zmnla onunda hayati duzene girsin ayrilcam
+1 yılSeni kiskaniyor dikkat et ona en cok yakinindan darbe alirsin
04 Yorumla
Soran+1 yıldarbe alicam bir durum yok şu an alicagm darbeyi aldim bn zaten
- +1 yıl
Daha fazla darbe almaman icib soyledim
Soran+1 yıltskkr ederm allah razi olsun
- +1 yıl
Önemli degil
eşin seni kız kardeşinle aldatıyor ve sen onu hala yanında tutuyosun önce bu soruna bir care bul al karşina konuş eşimle neler yaşadınız veya aranızda bişeyler oldu mu dıye sor daha sonra neden böyle yaptığını sor ondan sonra bakarsın duruma göre
03 Yorumla
Soran+1 yılkonustm anlattgi seyler sadce øpmk sarilmak dokunmak istms ama izin vermdgni søyledi kimseyi anlamyorm v n yapicam bilmiyorm kndi yoluma bakcm tek basina bile olsam onuda belirli bir yere getrmk zorundayim sonucta hayat zor onunda aci cekmsni istmem
Soran+1 yılgercktende øyle televzyondakiler beynlermzi yikiyor normallesyor anormal seyler ama bnce hala cok anormal v igrenc
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılMadem boşanacağın adamla bir yola girmiş, bozan ve onları evlendir sonrada kendi yoluna bak.
21 Yorumla
Soran+1 yılnefret edyorlar birbrlernden yemin edrm sevyorz deseler aralarina asla girmem v bnide asla gørmzler
Böyle şeyler okudukça daha çok cinnete geliyorum Allah sabir versin..
14 Yorumla
Soran+1 yılgerckten yasayani dusunun birde midem bulaniyor v kardsm birisi devamli gørmk zorunda oldgum biri...
Soran+1 yılv caresiz kalmak gerckten insani øldrup btryor
+1 yıleğer konun doğruysa ben kardeşimin yüzüne asla bakmazdım ve bir kadın bunu bu kadar sakin ve normal anlatamaz bayan fake...
03 Yorumla
Soran+1 yılins yasamazsin ama bn yasiyorm bunu v sn bni asla anlayamazsin gerckten.. keske fake olsaydi bu konu gerckten bunu sndn cok isterdm.. benim cektgim aciyi bndn baskasi anlayamz...
- +1 yıl
o zaman kardesinin yüzüne neden hala bakıyorsun ben olsam boğardım onu ne cüret
Soran+1 yılgerckten bunu yapmayi cok istedm ama onlardan n farkm kalrki o zmnda... bn kndime yeni bir haya kurcam sadce kndmin oldgu onlar yoluna bn yoluma bm durumuma rabbm kimsyi dusurmesn
+1 yılinsanlarımız cok kansız olmıs enistesine baka baldızına bakan insanın mutlulugu olmaz elbet buu yapanın basına gelir etme bulma dünyası
05 Yorumla
Soran+1 yılevet n ekersen onu bicersin gerckten... kimsnin hic bsyinde gøzum olmadi bu zmna kadar ama isyan etmkte istmyorm rabbm iyisini bilir
- +1 yıl
ben konusunca bagnaz diyorlar ya ben cok geri kafalıyım öyleysem bile namussuz olmaktansa gerikafalı onurlu olmayı tercih ederim... gidisat iyi degil
Soran+1 yılkatiliyorm sna bnada aynsiini dyorlar ama kisi namusu icin yasar bnce bn yurtdisinda buyudum ama bu tarz seylere karsyim ama yasiyorm basima geliyor yapcak bsy yok
- +1 yıl
nasıl kişilerin arasındasınız allah yardımcıız olsun siz bu cevreyle kahırdan gidersiniz
Soran+1 yılamiin ins... gerckten bazen kahirdan bile gitsem gidesim var..
At gitsin evden kevase yi insan ablasina bunu yaparmi bide yuzune bakabiliyorsun masallah allah sana guzel sabir vermis
04 Yorumla
Soran+1 yılgerckten bn bile sasryorm kndme galiba acilar artk bna islmiyor gømden akan yaslar ile kaybolup gdyor
Soran+1 yılbu sabir cok farkli idrak edyorsun bsyleri zmnla sonucta fevri hareket edip kimse benim gbi mutsz olmasin istedm
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kız kardeşini evli iken yanında barındırıyorsan kaçınılmaz gerçekler bunlar enişte baldız ilişkisi.. Başka formüller üret
014 Yorumla
Soran+1 yılelimde degildi ailem bana emanet etmsti n yapabilirdim ki sokagami atsaydim? tedavi oluyordu psikolojik bn ikisinden de beklemezdim bunu bn abi kards gørdum hep onlari igreniyorm :S
- +1 yıl
Psikolojik sorunları varsa zaten böyle şeylere daha açık oluyor.. İlgi sevgi açlığı yalnızlık boşluğunu doldurma ihtiyacı var.. Enişte bey belliki yakın ilgi göstermiş oda kendini kaptırmış.. Yanlış anlama bu kız yanında olduğu müddetçe senin ilişkilerini kıskanır dediğim sebeplerden dolayı o yüzden aranız bozulmasın ayrı yaşamanız en makulü ya da onun bir sevgili ya da eş bulmasını sağlayacaksın kendi yoluna bakacak
Soran+1 yılgerckten konustgu erkek arkadaslri var ama evlilik bu yanls karar almasindanda krokuyrom
Soran+1 yılanlamadim bn nasil ødun veriyorm kdnmden :s
Soran+1 yılanlamiyorsun bni yanls yola duserse bn vicdanen nasl rahat olucam sonucta genc bir kiz bnmde yasim cok buyuk değil ama olsun benim kucuggm sonucta onu guvnli bir yere birakmadan bn kndme yeni bir hayat kuramam bunu anlaadim yardmnz icin gerckten ck teskkr ederm hepinze
- +1 yıl
Seni anlıyorum yazdıklarından anladığım kadarıyla.. Bende onu diyorum kızkardeşinle birlikte yaşadığın sürece ilişkilerin sorunlu olacak farklı yönden aynı şeyi söylüyoruz.. Kızkardeşiné sahip çıkacaksın elbette vicdanın seni ona karşı toleranslı yapıyor bende diyorum ki kardeşine karşı net ol yerini bilsin haddini bilsin. Rica ederim umarım gönlünce olur
Soran+1 yılkiz kardsme laf anlatmak zor istedgi gbi anliyor bn nasl anlatsamda ama 2. bir evlilik dusundgm andan itibaren ilgi v alakmz kesilck bn 2. kez ayni seyleri yasiyamam midem kaldrmaz bunu.. teskkr ederm gerckten yardmci ldnz bna karar almakta bile cok zorlnaiyorm artk
- +1 yıl
Haklısın dışardan konuşmak bize, kolay geliyor senin yaşadığın durum ve ruh halini yaşamak istemem şahsen.. kızkardeşinin tedavisini takip etmelisin iyi bir rehabilite olmaya ihtiyacı var ruhen ihtiyacı olan ilgi sevgi ve şefkati hissetmeli kendine gelmeli.. aslında sorunun temeli anne ve babada onlarla birlikte yaşaması daha iyi olur ama senin kararın anne ve, baba ilgisizse hiç onlarla yaşamasın seninle kalsın daha iyi.. ona yolunu buldurma fedakarlığı sana düşüyor bu zaman kadar sahip çıktığın gibi dilerim kıymetini bilir kolay gelsin
Soran+1 yılailem sahip cikmak istyor cnku bna sahip cikmadilar hic ama akillari baslarina geldi sanki tatli dille cagryorlar gtmyor bni cagrsalar o sekilde yemin ederm bn yine giderm asil ilgsiz buyuyen hep bndm 11 yasnda ayrldim ailmden onlari 2 sene hic gørmedim ama kiymt bilmyince insan bilmiyor gerckten
Soran+1 yıletrafmda dinsz v hiristyan arkadaslarm vardi ailm de bu yuzdn bni kuran kursuna yyollama karari aldi 11 yasndayken v dhada køtusu bn yatagmi islatyordum herkz cok buyuktu en kucuk bndm hala v babaanne bakiyordu onlarda 40 laf dyorlardi sadce para yiyorlardi
- +1 yıl
Travmatik bir geçmiş yaşamışsın güvensizlik içinde geçen çocukluk ve gençlik yılları belliki güçlü olmuş ve, güçlü kalabilmişsin bu seni olgun yapıyor.. Kardeşine vicdanen sahip çıkmanı açıklıyor.. Kardeşin psikolojik tedavi görüyorsa sende bir fikir almak için kendinle alakalı.. bir uzmana görün derim bu seni rahatlatacaktır
Çok şımartmışın belli baksana kocanla gönül eğlendirmiş hala doğru dürüst hesap sorduğunu zannetmiyorum. Bence iyice ağırlığını koy ve ne var ne yok konuş, uyar onu.
06 Yorumla
Soran+1 yılgerckten nasl uyarcagmi bilmiyorm cnku bni anlamk istycegni dusunmuyorm kafasiisnin dikine gdyor j\her zmn... bni dha fazla hice sayar o kadar
Soran+1 yıldha ønceki tartsamamzda bna vurdu.. yapisal olarak bndn iri bnse hafifim bu yuzden dedgn seyleri yapmak o kadar kolay değil bn ona dyecegmi søyldm o anda bna haber vermeliydi aylar sonra değil v oda hatali benim icin hatasz yok ortada..
Soran+1 yılpeki tamam bu sekilde deniycem sinirlerme hakim olamiyorm biraz sert oluyorm bn oda ayni tepki verince isler karsyor :s
Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Esin baldiz baldan tatlidir demis anlasilan ikisindende uzak dur sil kardesini esini sonra hayatina bak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbende sana şaşırıyorum bazen bana kardeşim böyle bişey yapsa yüzüne bakmam bir daha
024 Yorumla
Soran+1 yılbnd sasryorm kndme ama inan yapinca øyle olmuyor vicdanin el vermiyor birakmaya tek basina :S
- +1 yıl
böyle bir konu vardı ya aynı kişi değilsin heralde daha önce çok konuşmuştuk
Soran+1 yılyok inan ilk kez geliyorm
- +1 yıl
aynı şeyleri konuştuğum burdan tanıştığım bir arkadaşım vardı aynı olay onunda başına gelmişti baya uzun süre konuştuk o yüzden sordum
Soran+1 yılyok bn ilk ke burdaym gerckten dmkki yanlz deglmsim
- +1 yıl
yanlız olmadığın ya da olmayacağın kesin ama gerçekten zor durum yani allah kolaylık versin dediğim gibi ben olsam bidaha kardeşimin yüzüne bakmazdım ne açıkladı onuda merak ediyorum ya
Soran+1 yılbenim onun yuzunden bosanmamdan korkmus bu yuzdn søylmems bnde dvamli tartstgmz icin bosanma karari almsti o zmn acikladi bna v inan sok oldum :s
- +1 yıl
orası tamam yapma gerekçesi neymiş erkekmi kalmamış
Soran+1 yılo istemems esim istms tek bildgm bu esimde tam tersni søyluyor dyebilcegm bsy yok inan
- +1 yıl
ikiside kendni kurtarmak için yalan söylüyor ilişki dediğin tek tarafın istemesiyle olmaz ikiside istemiş ki yaşanmış
Soran+1 yılbilmiyorm inan ama her sekilde mide bulandrci
- +1 yıl
bide onlar için sor neler düşünerek yaptılar acaba ya da sonuçlarını tahmin edebildilermi eşinin yapmasına şaşırmam erkektir ama kardeşinle yapması çok ayrı bir boyut
Soran+1 yılonlar ile bu mevzuyu tartsmak bile mide bulandrci rabbm islah etsin
- +1 yıl
boşandınmı devam eden bir süreçmi gerçi ispat şansın varsa çok uzun sürmez bu davada
Soran+1 yılispat sansim yazilan msjlar var esm olck pislikin yazdiklari øzr mesaj lari vesaitre bilmiyorm ise yararmi birde kizlik raporum var avukatla gørusmem var 2 gun sonra hersy netlsck o zmn
- +1 yıl
mesaj lar iş görürde kızlık raporu ne alaka ki
Soran+1 yılaramzda hic bisy olmadi sahte evlilikti dememi tavsye etti arkadaslar dha hizli bosanirm ddye
- +1 yıl
yok artık evlisin ve bakiresin öylemi ne kadarlık bir evlilktiki bu ayrıca arkadaşların yerine avukattan bilgi almalısın bence
Soran+1 yılavukatm 2 gun sonra 1 aydr evsizim v siginma evnde kaliyorm yani olaylar cok taze dha hersy ust uste geldi ,.. esimle birlikte olmadim hic evet msjlar da duruyor.. gerckten anlamiyorm yalan søylmdgmi kantlamam icin n lazim n gerekiyor... rabbm sahdim tek bir kelimem yalan dgl.. yalan søylemedim søylemem de...
- +1 yıl
ben sana yalan söylüyosun demedim ki aslında senin en büyük şahidin kardeşin ama keşke biraz daha mantıklı düşünseydin sığınma evi felan zor gelir ailen yok mu
Soran+1 yılailm bni evden atti bosaniyorm dye babm 6 7 ay bu olayi bndn saklayip onunla kalmama gø yumdu v şu an bu durumdaym yapicak hicbsym yok sadce zaman v sabra ihtycam var
- +1 yıl
yok artık babaya bak elimden gelse ben yardım ederim o kadar söyleiym sana
Soran+1 yılbabam bni coktan silmis zaten evlatliktan...
- +1 yıl
babalık böyle durumlarda yapılmalı yaşadıklarını biliyomu bari
kpz kardesını sen yanında mı tutuyorsun senın asıl bosaman gereken kız kardesınn bence. kardesın sana o en buyuk hatayı yapmıs. ALLAH yardımcın olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılamiin rabbm cumlmzin yardmcisi olsun
+1 yılAllah yardımcın olsun. senin yaşın kaç kı kardesine 19 diyerek küçük demişsin. okumayacaksa evbir koca bul yoksa kafanı ağrıtır...
05 Yorumla
Soran+1 yıl23 yasndaym bnd ama 19 cok kucuk geliyor evlilik icn cnku cocuk oyuncagi değil bu v bn 21 yasmda evlndgme bile pismanim biraz dha olgun olsaydim dyorm dha mantkli bir evlilik yapardim belki
- +1 yıl
yoluna bak etrafından yardım al. nasip o zamanmış ve okumuyorsa evlendir. bizim memlekette evlenmek istiyorlar lise bitince. kız kardeşinde evlenince olgunlaşır yoksa başın ağrır
Soran+1 yılevlnmk isterse inan engel olmam yeterki dogru biiri ciksin karsisisna
- +1 yıl
nasibi olan doğru kişidir. sen doğru kişiyi seçebiliyormusun yoksa nasibinle mi evleniyorsun.
Soran+1 yılhep yanls secim yapan benim galiba iyi gørdgum herkz bir anda degsyor...
+1 yılhata insana mahustur. kardeşin bie boşluğa düşüp böyle birşey yapmış olabilir. en mantıklı çözüm evlenmesi
02 Yorumla
Soran+1 yılevet bu konuda yardmci olucam ona
- +1 yıl
sağol düşünmüyorum
+1 yılSimdi senin kocan seni senin kiz kardeşinle aldatti be sen kiz kardesin ile beraber mi yasiyosun dogru mu anladim
03 Yorumla
Soran+1 yılevet aynen øyle dogru anlamssin... ailem bni evden atti kizkardsmde evdeki baskidan kurtulmak icin bahane bulup oda ayrildi evden
- +1 yıl
Ailen seni niye atiyo kiz kardesini atmasi gerek miyomu
Soran+1 yılkndi istegm ile evlndm bn kizkardsm ise søzlu yazin dugunu vardii yzuugu atana kadar v ailm bu yuzdn onun adni cikracagmi dusundu galiba ama bn siddetli gecmsizlik dycktm bilmiyorm ama bn kndmi bildm bileli hep feda edilen cocuk olmsuumdr ilk cocuklari benim zaten..
- Devamını Gör (93)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat