Sevdiğinize hak ettiğini vermediğinizi hissettiğiniz oldu mu?
#NatureCycle

Sevdiğinize hak ettiğini vermediğinizi hissettiğiniz oldu mu?
#NatureCycle
Bunlar çok göreceli şeyler.. sevmek sevdiğini hissettirmek.. sevdiğim benden gelene razı olacak olduğu gibi beni sevip kabul edecektir olması gerekende budur aslında herkesin yapısı fıtratı sevgisi sevgisini göstermesi farklı diye düşünüyorum ama yine de hak ettiğini veremediğimi düşünürsem de şöyle yaparım daha çok çabalarım.. benden daha iyilerine layıksın klişesi bana hep bahane gelir böyle düşünüp eyleme dökmemektense buna sığınmak yerine onun için değeceğine inanıyorum madem nelere emek vermiyoruz ki sevdiğim için hissettirmek için içimi ona açarım.. yerini değerini sevgisini daha çok hissetmesi için uğraşırım.. :) hep sevgi nedensiz olur.. :) bu kadar düşünmemek lazım belki de.. kendime de bunu hatırlatıyorum.. :)
Benim sevdiğim olmadı maalesef ama sevgilim olsaydı tabi ki de onu her şeyden çok severdim aslında bu daha çok bir iç dökme gibi olacak biraz uzun olabilir o yüzden. yani eğer aşık olduğum bir kız olsaydı ona her zaman gerçek sevgimi verirdim yani sevdiğimi her fırsatta hissettirirdim bu yüzden de onu mutsuz edecek ya da onu üzecek her hangi bir şey yapmazdım tabi ki de ama bu şansı şu an için yakalayamadım yani sevgimi gösterecek bir şansım bile olmadı. bir gün olursa da sevgilim için her şeyi yapardım yani benim için sadece seviyorum demek yeterli değildir her zaman için insan seviyorum diyorsa bence sevdiğini göstermelidir ve değer vermelidir yani karşınızda ki kişiye her zaman hak ettiği değeri veya hak ettiği her neyse onu vermesi gerekir bu yüzden de bir kişi değer vermiyorsa zaten hiç sevmemiş demektir bende böyle bir şey yapmazdım tabi ki de yani her zaman severdim ve kalpten ona bağlı kalırdım. ve onu mutlu ederdim
Hayır olmadı.. hatta tam tersine hakkettiğinden fazla değer verdiğimi hissettiğim zamanlar oldu, yavaş-yavaş kendimi unuttuğum, ona daha çok öncelik verdiğimi anlamaya başlamamla sonlandı her şey. Sevmek güzel, sevilmek çok daha güzel, ama çok sevmek hiç iyi bir şey değil, bu gerçek duyguları anlamayan insana denk geldiği zmn çok yoruyor insanı çünkü. Ne yaparsak yapalım, ne olursa olsun, bir şekilde toparlarız çünkü seviyoruz, o da çok seviyor, vazgeçemeyiz, vagzeçmez... bu algı oluşturuyor karşındakı insanda.. ama öyle bir şey oluyor ki, tek bir ana ve ya tek bir kelimeye, cümleye bakıyor, kafanda bitirmek.. bu yüzden herşeyden, herkesten önce insan ilk kendini sevmeyi, değer vermeyi öğrenmeli, kendinle alakalı aklında tutman gereken en önemli şey bence bu.. gerçekten yaşadığını hissetmek için bu çok gerekli.
Ben ne kadar sakin görünsemde egosu yüksek biriyim. Kimseyi kendimden yukarıda görmem konumu ne olursa olsun. Herşeyi de gerçekleştirebileceğimi düşünürüm. İlk defa bir konuda kendimi bu kadar yetersiz hissediyorum. Sevdiğim insana haksızlık ettiğimi, ona hak ettiğini veremediğimi düşünüyorum. Birşeyler yapmaya çalışsam da bu beni tatmin etmiyor aslında. Onu kırdıkça ben de üzülüyorum. Yine de birşeyleri hala değiştirebileceğime inanıyorum. Onu çok seviyorum. Umarım dediklerimi gerçekleştirebilirim.
Cevap
0Cevap
Kimi ne kadar seviyorsam belli etmeye dolayısıyla hak ettiğini vermeye gayret ediyorum... ama bazen karşıdakinin ilgi algısı kalıplaşmış oluyor ve sen ne kadar göstersende veya versende , o kalıba uymadığı için o görmüyor... Ve sen ben ona hissettiremiyorum, napsam? piskolojisine giriyorsun... benim bu konuda farkındalığım olduğu için, kalıplı olanların önce kalıbını analiz edip ona göre sevgimi ve ona vereceğim hak ettiklerini gösterebiliyorum.. tabiki bazı şeyler kader... kaderinde yoksa , sağır olmayan biri bile bağırarak söylediğin şeyi duymaz, sen nekadar acaba eksikmi bağırdım dersen de... Bunu bu şekil açıklamamın sebebide: "Ben vermişimdirde o anlamamıştır" şeklindeki düşüncem.
Aksine hak ettiğinden fazlasını verdim.
Alma verme dengesini iyi kuramadım maalesef.
Tam aksine fazla verilen herşeyin zarar olduğunu düşündüren oldu...
Kimseye hiç bir şey vermiyorum ki
:) :)
Sen çok tuhaf bir insansın :D
Hayır, olmadı ‽
Oldu maalesef. Hissettiremedim sevdiğimi
Olmadi fazkasini yaptim s.. fszw
Oldu. Hissetiremedim.
Hiç olmadı.
Oluyor?
Birileri evlenmiş. d
mesaj atar mısın
@sevmistim3164 kim
sen
@sevmistim3164 ben mesaj atamayan dhhdh
Neden
@sevmistim3164 Xper 1 im kardeş görmüyor musun o yüzden takılmıyorum birileri tarafından.😂
Benimde bir ne olacak
@sevmistim3164 kaybettin 2 olda gel shdhhd
Ne olacak o zaman
@sevmistim3164 2 OLACAN
İki olunca iki posta mı vereceksin
@sevmistim3164 Gerçekten Türkiye cinselligin Afrikası shdhxhdj
alla alla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?