Ben hayatım boyunca karsimdaki insana hep değer verdim kirmamaya çalıştım hep sahip çıktım ama karşı taraftan benim yaptıklarımin yarısını bile gormedim😔 sizde de oldu mu? olduysa daha sonra nasıl davranmaya başladınız?
Sizin de hiç değer verip karşılığını alamadığınız oldu mu?
herkeze ederi kadar değer ver , fazlası ya da bitarafın ağır basması bu konuda dengeyi bozar;duyguların yerine mantığınıda çalıştırmayı dene, sanat ile uğraştığın için beynin duygusal kısmı fazla gelişiyor , bu sebeple sevsende (muhtemelem sevmiyorsundur) sevmesende matematik soruları çöz, sınav ders önemli değil, hayatının kontrolü ve gelecekteki mutluluğun için şart bu, yapmazsanda hep açı çeken taraf genelde sen olursun.
Matematik 1 hafta 10 gün hayatın için çalış, ilk başta zor gelicek sana, sonra çok zevkli ve kolaymış diyceksin;daha da iyisi bu kadar duygusal olmayı bırakıp matığınıda devreye koyup hayatının kokpitine geçmiş olucaksın. Kib :)
ah knkam ah. her ilişkide illaki bir taraf bunu yaşıyor. birisi illaki hakkettiği değeri alamıyor. buna rağmen çabalıyoruz. ama boş sadece kendimizi kandırıyoruz. üzülen sadece biziz. bilmiyorum. bunu bile bile devam eden de biziz. hakediyoruz aslında.
Degrr verdim sirtimdan vurdu ya sonra konusmadim sonra tekrar konustum Şu an iletisimimiz yok koptu eyer kopmasaydi ona sirt bicaklamayi kendi yontemlerimle odetecektim 😅
işin doğrusu hiç o niyetle yazmamıştım biliyormsn :) ki zaten öyle niyetim olsa açıkça derim sadece sanalda değil reeldede böyleyim ben dobra herşey açık direk karşına çıkar derim benimle sevgili ol arkadaş ol filan diye :)
Hemde nasıl. Kime ne fedakarlık yaptıysam minnacık bir teşekkürü çok gördüler. Ama çok fedakarlık yapana çok değer verilseydi yıllardır tarla süren öküze bıçak sürülmezdi.
yılların hatrı diyeceksin. emek verdim diyeceksin. böyle bitmemeli diyeceksin belki ama. olan sana olcak be. bence ne yap ne et birşeylerle oyalan. filim izle vs. yazma soğumaya başla. mesafeni koy. yazık etcen kendine
kafamda bitirdim. mantık kur. onun için ölürsün ama. o senin için bir bok yapmaz öyle mi. çok değer veriyorsun ama o seni takmıyor değil mi. bende buraya başladım. gerçi yeni başladım xper hala 1. ama değişik şeylerle uğraşıyorum işte. ona yazma ihtiyacı hissetmiyorum meşgulüm artık. ve geçiyor filimde izlerim bak
Bende buraya gelince kafam dağılıyor konusmuyoruz bile ben aramadikca o çok nadir arıyor zaten 😔 öf bilmiyorum 4 senelik sevgi sonuçta kolay unutulmuyor çok şey yaşadık iyi kötü çok sey
Ya sen ne güzel bir sansın böyle ya ne güzel Rabbim seni hiç bir zaman zorda darda koymasın Rabbim her zaman hakkını hak eden insanlarla karşılaştırsın verdiğin değeri hak edecek insanlar la karşılaştırsın aynı benim gibisin sen varya
En İyi Cevaplar