Evlenmek isteyenler bir daha düşünün Kendi evliliğim?

20 yaşındayım. 1buçuk yıldır evliğim. Hamileyim. Bir insan ancak bu kadar bir şey için pişman ola bilir. Dizilerde, filmlerde bile benim yaşadıklarımı senaristler hayal edip yazamazlar.

Düğünden önce 2 yıl konuştuk. 15-16 yaşlarımda aileler arasında bizim evleneceğimize karar verilmişdi. Uzak akrabaydık. O beni görüp kendi sevmişdi amma ben sonradan öyle bir şey olduğunu anladım. Aileme karşı gelemedim. Kabullendim bu durumu. Nişanlıyken ara ara görüşürdük çok kıskançdı hastalık derecesinde. Bende kıskançdım. Amma hiç bir zaman onu sevmedim aileler ayrıl derse ayrılırdım hiç düşünmeden. Çok şiddetli kavgalarımız olurdu ayrılmayı düşündüm annemede belli etdim amma olmaz dedi. Neyse işte. Evlendik. O kadar pişmanımki. Eşimle ayrı dünyaların insanı olduğumuzu her zaman biliyodum bir birine zıt karaçterlerde olduğumuzu ama yinede bu yanlışı yaptım.

Evlendiğimden 3 ay sonra şiddet görmeye başladım. 18yıllık hayatımda duymadığım küfürleri sözleri bu insanlarda gördüm. Ailemden görmediğim bir tokatın alasını kat be kat fazlasını bu kişiden gördüm. Çok mutlu zamanlarımızda oluyor. 2defa aldatıldım. 1ci defa yazışmasını gördüm tozu dumana katdım ayaklarıma kapandı antlar içti affetdim. 2ci defa ondan 6 ay sonra. Bu gün gördüm. Gözümden bir damla yaş bile akmadı. Hiç bir şey belli etmedim. Dün kızı akşam iş çıkışı evine falan bırakmış. Dün nerde olduğunu sordum çok üstüne gitdim arkadaşımlaydım dedi isim vermedi. Benim hislerim kuvvetlidir bilirsin dedim. Korku geldi ona bildiğimden şüphelendi sürükli neden öyle bakıyosun dedi. Hemen telefon şifresini değiştirmiş. Ama benden kaçarmı. Kendi parmak izimide gizlin koymuşdum telefonu açmak için. Öğrendimi belli etmedim böyle yaşamaya karar verdim. Tesellim şu ki etrafımdaki tüm evliliklerde aldatılma var ve hepside kabul ediyor. Bende edicem mecbur

Neyse işte yaa. Bu 2 yılda son yılımda öğretmen oluyodum 1yılım kalmışdı bitirmeme izin vermedi kıyametler koptu ondada (ilk şiddeti o zaman gördüm) her zaman okuyucaksın diplomanı alıcaksın derdi nişanlılıkta. Amma gerçek yüzünü gösterdi. Daha anlatamadığım o kadar yaşadığım şey varki.

Hamileyim şu an bir kaç ay sonra doğucak onun içinde pişmanım. Evlendikten sonra cehenemi yaşıyorum. Siz siz olun evlenmeyin. Bir gün boşanmanın hayalini kuruyorum

O kadar bıktımki her şeyden eşimin ailesiyle yaşıyorum maddi durumumuz hiç iyi değil o kadar ölmek istiyorumki. Allah hiç kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın

Güncellemeler
+1 yıl
Paylaştığım diğer sorularıda okuyup yanıt bildirirseniz sevinirim
Evlenmek isteyenler bir daha düşünün Kendi evliliğim?