+1 yılNe kadar saçma. İlk buluşma sonuçta. Belki reelde beğenmeyecek seni? Sanaldan konuşmakla reelde yüz yüze konuşmak çok farklı. Beğenmediğin kişi için onca masrafa ne gerek var? Çay bahçesinden sonra eğer beğenirse 2. Date yemeğe çıkarsınız. Bunun maddi durum ile alakası yok. Akıl ile alakası var.
04 Yorumla- +1 yıl
Yeni tanışsalar haklı olabilirsiniz ama 1 seneden daha uzun süredir konuşulduğuna göre büyük bi aşk olmasa da hoşlantı vardır 1 senedir konustugun insanı reelde beğenmeme ihtimali olmaz diye düşünüyorum ben. İlla yemek olması da gerekmez ama en azından düzgün bi kafede çay kahve içilebilir çay ocağı aşırı basit kaçıyo
- +1 yıl
@VarsayalımNil beğenmeme ihtimali var diye düşünüyorum. İnternet ve gerçek hayat çok farklı. Ayrıca 1 sene nedir ki? Az bir süre bence.
- +1 yıl
olabilir ben kendi fikrimi belirttim. Ben 1 sene konuştuğum insana duygu besliyorumdur yoksa konuşmam benim için yeterli süre flört işleri için. Yüz yüze görüp beğenmeme durumum olmaz cünkü tipe bakacak zamanı geçmişimdir. Tabi saygı duyuyorum dediğim gibi bu benim fikrim karşı çıkıp tersleme amacıyla yazmadım :)
- +1 yıl
Anlıyorum. Ben zaten o amaçla yazdığını düşünmedim. Senin, görüşümün altına yapmış olduğun fikrine karşılık kendi fikrimi belirttim :).
En İyi Cevaplar
+1 yılÇay bahçesi ilk buluşma için kötü bir yer değil ki bence. Yani yaşadığın yeri ve oradaki çay bahçelerini bilmiyorum ama benim bildiğim, biriyle ilk kez buluşmak için güzel mekanlar.
Pintilik yaptığına kanaat getirebileceğin ciddi bir kusurunu görmüşsen o başka tabii, ama çay bahçesi ile pintiliğin çok bir bağlantısını bulamadım açıkçası.
Ha, belki kafeye de götürebilirdi ama bence kafe ile çay bahçesi arasında mekan ambiansı dışında çok bir fark olduğunu sanmıyorum.
Hatta bazı çay bahçeleri kafeden bile daha iyi şimdi, yalan olmasın. Ara sokakta bir kafe olacağına boğazın kenarında bir çay bahçesi olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız bu açıdan düşünmemiştim
Senin rahatsız olmaman için öyle demiştir gayet normal senin onu art niyetli düşünmemen için yoksa sana ıssız bir yere veya cafeye veya araçta niyetlere gidelim oturalım temiz hava alalım diyebilirdi normal normal takılma bukadar seni dusunmese seni kullanacak yerleri söylerdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamamen haksızsın. Amaç sevgilinde buluşmak ve bunun için illa lüks bir mekan olmasına gerek yok. Üstelik çay bahçesine gitmek fakir olduğunu değil samimi olduğunu gösterir. Hem layık olmamak ne demek ya? Sen padişah kızı mısın da çay bahçesine layık değilim diyorsun. Senin amacın belli, zengin avcısısın ve adamın parası yemeği düşünüyorsun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaklısın ben de para için biriyle konuşmam lüks yerler beklemem yeri gelir çay ocağına da giderim yeri gelir termosa çayımı doldurup sahilde de içerim. Ama burada konu para değil düşünce önemli. Durumu olmasaydı normal derdim ama madem varmış en azından ilk buluşmada düşünüp düzgün bi yere götürebilir. Kız kulesinde yemek yedirsin demiyoruz sonucta da adım başı kafe dolu artık en azından düzgün bi kafeye gidilir ilk buluşmada. Ama erkekler anlamaz üşüşür şimdi para yemek için mi konuşuyosunuz diye nfjnbng
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@yedirenk7 ne alakası var biz fe lüks restorana götürüp bin lira harcasın demedik. Çay ocağında 10 liraya çay içireceğine kafede 15 liraya içirsin önemli olan ortam burada para değil. Çay ocağı genelde yaşlı başlı emeklilerin takıldığı yer
Soran+1 yılÜşüşmüşler maalesef evet ben sanki bogaz manzaralı yemek istiyorum dedim gelen yorumlar içler acısı komikler demek istediğimi bile algılayacak beyinleri yok
Soran+1 yılAynen öyle düşüncelerimizi yazmışsınız gerçekten de 🙂
+1 yılAnkara Beylerbeyi var. Sorarsan çay bahçesi. Ama gidersen mutlaka mutlu dönersin. Bazı şeyler konsept de olabilir.
Ben olsam ne yapardım; bir yemek ile başlanabilir hem tanıma süresi ve tavırlar, tepkiler, beğeniler daha net anlaşılır.
Pibtiliğe gelince, tanışıp aynı yolda yürümeye karar verildikten sonra evde film bile izlersin.
Ama ilk buluşmalar önemli.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Belki çay bahçesi boğazda biryerdir. Şaka şaka. Klostrofobisi vardır. Bu da olmadı.. yemek sevmiyor olabilir. Yok bu da olmadı. Belkide sen rahat et diye çay bahcesi düşündü..
YADAAA
Pinti olma ihtimali yüksek.
12 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahahahaa çok güldüm 😂😂😂
+1 yılİkinci buluşmayı da sen ayarla.. ve istediğin lüks bir mekana gidin.. kasaya da onu yollarsin sen de çıkışta beklersin..
41 Yorumla
Soran+1 yılGüzel fikirr
+1 yılSeni paragöz ilan edenleri takma. Parası olmasa sorun değil ama parası varsa ve davet ediyorsa ortalama bir yere çağırabilirdi bence de
120 Yorumla- +1 yıl
Mağdur edebiyatı yapmayalım lütfen. Adamdan 20 bin tllik kolye falan istememiş. Ben de boğaz manzaralı yere götürmesinden bahsetmiyorum ama 1 yıldır konustuğu insanı en azından kafeye layık görmüyorsa neden konuşuyor? Son zamanlarda da bizi hiçbir şeye layık görmemeye başladınız. Bu kadar değersizleştiysek gözünüzde, o halde erkeklere yönelin lütfen.
Soran+1 yılO kadar haklısınız ki söyledikrinizde yorumları okuyorum ya paragöz ya da argo betimleyle iğneleme yapan tipleri görüyorum ben zaten parayı önemsemiyorum ki kendim de diyorum eğer sıkıntı ise ben öderim diye ama maddi durumu iyi daha güzel bir yere gidebiliriz diyorum. İnsanların zihniyeti gerçekten bozuk
- +1 yıl
Sürekli manipüle ediyorlar. Eve birakilmak istesek “köle miyiz?” Derler, bulusmaya cagirir ama sonra 1 bardak cayin hesabini yaparlar. Kiskanirlar ama taciz edilsek cogu korumaz ve bize laf sokarak kiskancligini belli eder. Simdiki erkeklerin sadece pipisinden erkekligini gorebiliyorum. Hepsi demeyeyim de cogu böyle güzelim. Simdi bunu dedim diye erkek dusmani ilan edilebilirdim instagram da olsam kesin cay emojisi atip hahaha women diye gülerlerdi. Ama bana gore erkek korumaci sahiplenici olmali. Zaten paragoz olsan surekli pahali hediyeler isterdin. 3 kurus odememek icin surekli magdur edebiyati ve manipuleye basvuruyorlar. Allah sonumuzu hayir etsin😅 Boyleleriyle evlensen ve eve hirsiz girse seni gonderir salona WCSMSJSMDD
Soran+1 yıl@yedirenk7 ya arkadaşım iyi misin sen ben mi çağırıyorum adamı kendisi davet ediyor söylediğimden bir şey anlamamışsın boş boş konuşma parası olsa da ne? Bir gün ben öderim bir gün o öder belli ki sende pinti herifin tekisin böyle düşünüyorsan gitme zaten buluşmaya falan
Soran+1 yılGerçekten öyle iki uç kuruş bir şey ödüyorlar diye saçma sapan triplere giriyorlar paranın lafımı bizden çok yapıyorlar ama sözde onlar haklı Allah akıl fikir versin ( hepsi için demiyorum bu zihniyetteki tiplere lafım.)
- +1 yıl
Takma kafana güzelim. Simdiki erkeklerin cogu boyle. İyi geceler dilerim🌸
- +1 yıl
Ben de seni ahıra cagirayim ve sesin cikarsa sen de paragozsun o halde😅
- +1 yıl
Tamam abicim
Soran+1 yılTeşekkür ederim size de iyi geceler 🥰
Soran+1 yıl@yedirenk7 ilk buluşmadan söz ediyoruz ya hıyar mısın nesin sen fesat ya anlamazsın da boş ver takılma buralarda
Soran+1 yıl@yedirenk7 hayal aleminde öpersin zaten bu kafada iken kimse istemez seni :)
Soran+1 yıl@yedirenk7 ya git az köşede zırla
Soran+1 yıl@yedirenk7 durumum çok şükür iyi senin gibi tipleriin anca ahzi açlıktan kokar para hesabı yaparsınız ahahaha sümük böceği aeni
Küçük hesaplar yapan erkek. İyyy evlerden ırakk..
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten 😑😑
- Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılUzak dur. Parasız olsa neyse diyeceğim ama öyle erkek senin etinden sütünden her şeyinden faydalanır. Beş kuruş koklatmaz 🤣
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yılBüyük ihtimalle orada kendini daha rahat hissedeceği içindir. Yani oraya daha önce gittiği ve ortama hakim olduğu içindir. İlkten gidersin, ikinci buluşmayada ortak karar verirsiniz. Pinti olup olmadığını anlaman içinde erken olduğunu düşünüyorum, o 2. ve 3. buluşmadan sonra belli olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYahu anlamadığım şey amaç bir araya gelmek değil mi? Mekânın ne önemi var? Ha çay bahçesine götürmüş ha restorana, bir bankta buluşalım dese bile aklına başka şeyler gelmemesi lazım insanın, galiba sizin ilişkinizde özlemden ziyade başka şeyler ön planda.
00 YorumlaYani daha buluşmadan bu tepkin çok yanlış bence parası var ya da yok görmediğin birinin pinti olduğunu nereden biliyorsun neden böyle önemsiz şeylere takiliyorsunuzki bulusursun bir süre tanırsın ozaman karar verirsin
11 YorumlaBenim için mekanın ne kadar şaşalı olduğu önemli değil doğal bir ortam olması yeterli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl2. buluşmada mekanı sen seç. eğer yine aynı şeyi yapıyorsa sevgilin bir pintidir :)
10 Yorumla
+1 yılİkinci buluşmada lüks bir restoranta götür, yaşam tarzını görsün.
10 Yorumla
+1 yılSana verdiği değeri gösterir bu sen kendine değer ver ve onunla orada kesinlikle buluşma
10 Yorumla
+1 yılÇok samimi bir teklif ne o eve çağırmasıni falanmi bekliyorsun ya da lüks bir cafemi böyle şeylere kafa yoracagina çocukla buluş hoşuna gitmezse zaten yol verirsin
03 Yorumla- +1 yıl
Ya bir şey söyleyecem izninle
- +1 yıl
Ben yazdıklarının içeriğini tam hepsini okumadan yorum yapmışım
- +1 yıl
Yazdıklarına göre Bi an önce yol vermen gerekiyor senin bu kişiye
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Cimri kadın ve erkeklerden her zaman derim uzak durmak gerekir
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle
Aslında rahatsız olacak bir durum yok. İlk buluşma için çay kahve en ideali . hatta süre olarak bile iki saati geçmeyecek süre olmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,7b cevap paylaştı. Lüks bir lokantaya gidip, 4-5 bin lira hesap ödeyip çıksanız, gözünde sevgilin daha mı kıymetli olacak?
Bu kadar peşin hükümlü olmayın.
00 Yorumla🙄 hey Allahım, maksat sohbet muhabbet değil mi? Birlikte vakit geçirmek değil mi? Ne fark eder 🤷🏻♀️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Maddi bakımdan yeterli olduğu halde bu şekilde davranması irite edici bir durum ilk buluşma için haklısınız.
00 Yorumla
+1 yılÇay bahçesinin nesi var anlamadım? Ortamı güzel değil mi? Sahilde ise bence ilk buluşma için idealdir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tamamda parası olmasa illa har vurup harman savunması mı gerekiyor anlamadım yani? Bunun yılı yok nasıl olsa konuşacaksınız saçmalamışsın
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmak için bulusmuyor musunuz anlamadım ki konuşmak icinseyer fark etmez o kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılOlay konuşma değil sadece cimrilik yaptığını düşünüyorum böyle ise buluşmaya da gerek yok çünkü buluşmak isteyen ben değildim
- +1 yıl
Aga bu kadar abartiyirsan zaten o senle konuşmaz bir süre sonra
- Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılSakin romantik yeşil bir alan baş başa kalalım demiştir belki
03 Yorumla
Soran+1 yılYine de çay çok basit kalıyor mantıksız geldi bana
- +1 yıl
Lafın gelişi demiştir cimrilikle ilgisi olacağını düşünmüyorum ama kizlara para yedirmekten kacıyo gibi
Soran+1 yılOlabilir ya
haklısın canım. durumu kötü olsa anlarızda durumu iyiyse seni iyi yerlere götürmesi gerekir. bence yolun başındayken ayrıl. sana değer veren birini bul.
10 YorumlaHaklısın bacım ilk date çay bahçesi ne ya askerlik arkadaşı misin?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ucuz olduğundan değil de mekan olarak daha iyi konsantre oluyordur.
00 YorumlaBaşlarda böyle yapıyorsa evlenirseniz çok çektirir demedi deme
00 Yorumla
+1 yılDirek söyle ya, 2 kuruştan mı kaçıyor ilk buluşma bide.
00 Yorumla
+1 yılsenı olcuyor olabılır bakalım benı param ıcınmı sevıyor dıye
00 Yorumla
+1 yılBu kadar önemli mi buluşma yeri
Sanki kahveye çağırıyor abartıyorsun00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Madem lüks mekan senin için çokkkk önemli ayrıl o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılstarbucksa götürseydi eli açıkmı olmuş olacaktı ya ne alaka çay bahçesi diye beğenmediğin yerde dahi artık fiyatlar uçuk şaka gibisiniz ne diyelim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. Belki çay bahçesinin onun için bir anısı vardır. Ayrıca çay bahçelerinin nesi var anlamadım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇay bahçesine gitmek istemediğini söyleyebilirsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çay bahçesi nedir ya.
11 Yorumla
Soran+1 yıl🙂
+1 yılİlk buluşmada çay bahçesine gidilir zaten.
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayat bir filim deill roll yapsın içinden nasıl geliyorsa öyle davaransın kendi olsun yeter böyle davran sın şöyle davran sın saçma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeni deniyor belki de.. Bence kabul etmelisin. Sonraki süreci de izlemelisin.
00 Yorumla Direk ayrıl yani bu kişi ile ilişki kurduğun zaman pintliğin dibini görürsün
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılParasına göre seçiyorsan o zaman gitme sende mutlu olamazsın gibi geliyor bana
00 Yorumla
+1 yılEmpati yapmalısın sadece kendi fikrinin doğruluğuna inanma bence. Belki sadece çay bahçesi seviyorsur? Cevabı çok karmaşık olmayabilir. Kendini çok yıpratma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPinti insanlardan uzak dur, insana bıkkınlık getiriyorlar zamanla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇay bahçesine gidince incilerin dökülüyorsa ben o erkeğin yerinde olsam noktayı koyardım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılViski ve cikolata bira her zaman dolapbimda vardir ama partner yok o ayri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCimriyse uzak dur aman ona kalmadın.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet yaa
+1 yılormana da götürebilirdi 😂 gene romantik davranmış 😂
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
+1 yıl1 yıldır konuştuğun hala çay icemedigin birinin yanına 1 yıl sonra da gitme
06 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı
- +1 yıl
Bu kadar güvensizlik varsa niye 1 yıl zamanını harcadın ki
Soran+1 yılGüvensizlik gibi bir durum yok o süre içerisinde çok sık konuşmadık zaten yeni yeni konuşuyoruz ne biliyorsun arkadaşım?
- +1 yıl
Senin yazdığına göre yorum yaptım arkadasim
Soran+1 yılPardon arkadaşım gerilmişim biraz
- +1 yıl
Baya gerginsin arkadasim
bi git belki seni deniyodur
10 YorumlaOndan olmaz ya konuşmaya bile değmez açıkcası
10 YorumlaYani tamam şimdi kiza. bişey demeyinde 1 sene olmuş ya. cay bahcesi ne krataneye goturseydi ayni bok
00 YorumlaO zaman bildiğin pinti geçmez ki omur pinti insanlarls
00 YorumlaAmaç buluşmak değil mi.. seninde amacın buysa mekana takılma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu adam çekilmez
11 Yorumla
Soran+1 yıl😞😞
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bunamı takıldın belki parası yok
01 Yorumla
Soran+1 yılParası yoksa ben öderim diyorum ama gerçekten buluşmak için ısrar ediyor ki olumlu yaklaşmaya çalışıyorum ama yok ben ödeyeceğim diyorsa çay bahçesi uygun kaçmıyor. Belki de ben yanlış düşünüyorum pinti olduğunu düşünmekle ama İlk defa buluşacağız daha özel olmasını istiyorum olay bu basit kaçıyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zurna dürüm yedirmediyse yazık olmuş.
10 Yorumla
+1 yılBugun KS de cimrileri konusucaz sanırım 🤓
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılCimri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılezige bak hele sen bonkor ol o zaman cebindeki akrebe kiyda adam akilli yere gotur yiyici :D fakir
00 Yorumla
+1 yılNe uğraşıyorsun öyle tiple yol ver gitsin
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne