İlk buluşmada çay bahçesine gidelim diyor, pintilik yapıyor. Rahatsız oldum, ne yapmalıyım?

1 yıldan uzun bir süredir konuştuğum bir erkek arkadaşım var ısrarla buluşmak istediğini söyledi bende tamam dedim çay bahçesine götürecekmis durumun yoksa ben öderim dedim kabul da etmiyor pintilik yaptığını düşünüyorum kendisi satın aldığı pahalı cihazları bana atmayı biliyor ama Buluşmak için layık gördüğü yer bu mu anlamadım gitti rahatsız edici ne yapmalıyım sizce?

Not: durumu yoktur ne kötü düşüncelisin diyen arkadaşlara şimdiden söylüyorum durumu gayet iyi baya pintilik yapıyor

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ne saçma sapanca kötü yorum yapıyorsunuz ya şaka mısınız? Paragöz değilim şuana kadar adamdan tek kuruş istediğim olmadı boş boş yargilamayın 1 senedir konuşuyom tavırları öyle görünüyor diyorum ki olay para da değil ben kendim öderim demişim orada pinti olduğunu düşündüğümü belirttim. Hepiniz görüş paylaşabilirsiniz ama iş hakarete giderse dava ederim düzgün konuşun. Sözüm kötü yorum atanlara
İlk buluşmada çay bahçesine gidelim diyor, pintilik yapıyor. Rahatsız oldum, ne yapmalıyım?