Neden tartıştın?
Küstün mü? Barıştın mı? Kim adım attı? Yatıştı mı sinirler?
Neden tartıştın?
Küstün mü? Barıştın mı? Kim adım attı? Yatıştı mı sinirler?
3 gün önce büyük bir tartışma oldu. Kardeşler arasında en çok beni sevdiğini söyleyen kişi (artık o bir kişi), sürekli kirayı kendisinin aldığı, babamın evinin kiracısının ne zaman öıkacağını sorunca, çok güzel maç duaları sıralayıp, dünyadaki en büyük derdin bana verilmesini cenabı Allah'tan niyaz edince film koptu. Bir baba, bir anaya en büyük dert çocukları dır. Daha çok kızdığım, "sen haklıysan bana versin" demesi ki, ben yeğenlerimi çok severim. Böyle cahilliklere katlanamıyorum ama sorunun psikiyatrik bir şey olduğunu düşünüyorum. Gözü kimseyi görmüyorsa bir insanın, sıkıntı büyük maalesef. Yıllardır kirada olan rahmetli babamın evinin kirasını daha bir kere almadım, yine almam ama neden haksızım, hala çözemiyorum. Üzgünğm, utanıyorum😞
bende bir abla var. anlatmayım, görüşmüyoruz diyim o kadar
sorma... oluyor böyle..
En son kiminle tartıştım hatırlamıyorum sanırım bu siteden birisiydi bir konu hakkında hakkında tartışıyorduk işte kadınların ne istediği ya da aşk konusu gibi bir şeydi. uzun uzun tartıştıkan sonra da zaman kaybı olduğunu anlamıştım. ama her tartışma kötü olmayabilir bazen saygı ile karşılıklı fikirleri söylemek daha iyidir
en son tartıştığım kişi artık hayatımda değil çıkardım hayatımdan çıksın saygısız aptalın tekiydi dünya kendi etrafında döndüğünü sanıyordu
sabır ettim bir iki düzelmedi bende gerekeni yaptım ona artık benden yana yağmurlu hava da su yok
Cevap
15Cevap
burada bir kuklanici ile tartıştım gerçi bence bir tartışma değildi ama kendisi üslubunu bozduğu için konuşmayı kestim.
Konuşmasını bilmeyen , üslup sahibi olamamış insanlara pek sabrım yok
saman alevi gibiyim bir anda tutuşur bir anda sönerim
tartışma ile kavgayı ayrıt edenlerle tartışırım, muhasebe elmanım ile
Bir avukatla, küsmek veya barışmak gibi bir durum yok zaten kişisel çıkarlar falan konusuydu, teşekürler diyip ayrıldım 😅
Hıımm iş meselesi miydi?
Evet, önceki ve sonra isteklerinin değişmesi sebebiyleydi.
Hatırlamıyorum ama tartıştığım insan kızım genelde)))
Kimseyle tartışmadım çok şükür öyle de devam etsin.
Tartışmam ki ben öyle kolay kolay sevmem tartışmayı
En son su ısıtıcısı ile tartıştım.. Neden daha hızlı kaynamıyor diye ama sonradan arayı toparladık..
en son seninle tartışmışsım sonra gönlünü almıştım
Hadi yaa.. Valla hatırlamıyorum ama mümkündür
😊
Tartışmadım ama en son siteden birine kızdım.
Kavgacı bir insan değilim
Degersiz biriydi gozumde artık takmıyorum
Tartışma olmadı
Artık kimseyi sallamıyorum fazla
Ben küs kalmay beceremem
Dünya kavga etmek, kırıp ve kırılmak için kısa
gerek yok öyle şeylere :D
Burdan biriydi
Kimseyle tartismadim
1 ay fala. Oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?