Kişilik & Karakter En son ne zaman biriyle tartıştın? Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Yapay Zekaya Sor Selâmlar!!!En son ne zaman biriyle tartıştın...✔#Acid_Qeenn.🌺 En son ne zaman biriyle tartıştın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Yakın zamanda 😄 fırtınaların insanıyım ben napim ahah Keyifli günler.. 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Uzun zaman oldu kimseye tanışmayalı 1 0 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Uzun zaman oldu sanırım hatırlamıyorum 1 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl En son geçen gün tartıştım tartışmanın bile insanı olur insana haz verir haz vermeyenin tokatlayasın gelir 😅 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. #selamgençlik 🍀🍀🧚🧚⭐Hayatıma müdahale etmeye kalkışan biriyle.⭐#tubasueda 🍀🍀🧚🧚 1 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Tartışma seven biri degilim ama hak dene hakkını veririm. Bunu da 2 hafta önce yaptım birisine. 1 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Birkaç saat önce bir arkadaşla tartıştık sonra tatlıya bağladık. 1 0 Yorumla
AntibakTeriyel Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Çok kişiyle tanısmısımdır fakat aşk anlamında Ben cok ara verdim 6 sene gibi gibi insanlara pek güven olmuyor... 🥂 1 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. İç huzurum için, kafamın selameti için kimseyle tartışmıyorum, görmezden geliyorum ☺ Uzun da zaman olmuş 1 0 Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Ben sıcak kanlı bir insan olduğum için sürekli birileriyle tanışabiliyorum. Arkadaşlık dostluk manasında. 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl En son bir kaç gün önce sonra tatlıya bağladık tatlıcıda 😀 1 0 Yorumla
byretro Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Hatırlamıyorum çünkü insanları umursamıyorum 1 0 Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Uzun zamandır kimseyle tartışmadım.. Sevmediğimi şeyler bunlar.. 1 0 Yorumla
evapo0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 487 cevap paylaştı. Uzuuuuuuun zaman oluyor. Hatırlamadığım kadar eski kendimi kutluyorum :) 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Hafta başı müşterimle ufak bir sorun yaşadım. Sonra birer kahve söyledik hallettik çok şükür 1 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. az önce müsteri.2 ay once aldıgı urun sorun cıkarmıs . banane şimdi. 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Son zamanlarda tartışacak keyifsizlikteyim aslında. Ama kendimi tutmasını biliyorum. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Ben kolay kolay tartışmam 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Bir kaç gün oluyor 1 0 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tartışamıyorum ki şöyle bi hakkıyla 2 0 Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hergun birileriyle tartisiyorum ben 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl bu hafta 3 yeni kişiyle tanıştım almanya ofisten 1 0 Yorumla
LasTRomaNces Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 453 cevap paylaştı. Sakin bir yapım var pek tartışmıyorum. 1 0 Yorumla
ÖmerÖ41 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 576 cevap paylaştı. Daha bu sabah tartıştım. . . 1 0 Yorumla
oyleyadaboyle7 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 48% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 803 cevap paylaştı. Baya oldu 2 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kendimle 1 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı. Hatırlamıyorum😒 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bugün 1 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Geçen hafta 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Yakın zamanda 😄 fırtınaların insanıyım ben napim ahah Keyifli günler..
Uzun zaman oldu kimseye tanışmayalı
Uzun zaman oldu sanırım hatırlamıyorum
En son geçen gün tartıştım tartışmanın bile insanı olur insana haz verir haz vermeyenin tokatlayasın gelir 😅
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
⭐Hayatıma müdahale etmeye kalkışan biriyle.⭐
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Tartışma seven biri degilim ama hak dene hakkını veririm. Bunu da 2 hafta önce yaptım birisine.
Birkaç saat önce bir arkadaşla tartıştık sonra tatlıya bağladık.
Çok kişiyle tanısmısımdır fakat aşk anlamında Ben cok ara verdim 6 sene gibi gibi insanlara pek güven olmuyor... 🥂
İç huzurum için, kafamın selameti için kimseyle tartışmıyorum, görmezden geliyorum ☺ Uzun da zaman olmuş
Ben sıcak kanlı bir insan olduğum için sürekli birileriyle tanışabiliyorum. Arkadaşlık dostluk manasında.
En son bir kaç gün önce sonra tatlıya bağladık tatlıcıda 😀
Hatırlamıyorum çünkü insanları umursamıyorum
Uzun zamandır kimseyle tartışmadım.. Sevmediğimi şeyler bunlar..
Uzuuuuuuun zaman oluyor. Hatırlamadığım kadar eski kendimi kutluyorum :)
Hafta başı müşterimle ufak bir sorun yaşadım. Sonra birer kahve söyledik hallettik çok şükür
az önce müsteri.
2 ay once aldıgı urun sorun cıkarmıs . banane şimdi.
Son zamanlarda tartışacak keyifsizlikteyim aslında. Ama kendimi tutmasını biliyorum.
Ben kolay kolay tartışmam
Bir kaç gün oluyor
Tartışamıyorum ki şöyle bi hakkıyla
Hergun birileriyle tartisiyorum ben
bu hafta 3 yeni kişiyle tanıştım almanya ofisten
Her gün tartışıyorum mutlaka.
Sakin bir yapım var pek tartışmıyorum.
Yakın zamanda oldu ve bitti.
Üç gün oldu. Müdürle tabiki. 😃
Deli miyiz biz niye tartışalım.😅
Hatırlamıyorum desem🤔
Tartismam genelde