İlk buluşmada ekilirseniz, ikinci buluşmaya gider misiniz?

Selams
ilk buluşmaya gelmeyen birinin ikinci buluşma şansı var mıdır¿
#sosyetic
Bağımlılık yapıyor 😅
Gitmem asla biter. q
Geçen akşam arkadaşımla buluştuk 15 20 dk bekledim, normalde beklemezdim sin anda patronu toplanti koymuş haliyle işten geç çıktı ve bekledim. Beklediğime değdi çünkü harika bir akşam oldu.
Tabii arkadaş şeysi başka :D
Tabi soru sevgili seysiydi🤣🤣
Hıhımm :D bence o, o şansı kaybeder
Sevgili adayı olma durumu olursa tabii bekar olmam lazim🤣🤣 10 dk beklerim geldi geldi gelmezse ikinci bulusma imkansiz 😏😀
Olan var olmayan var
Zalım olmamak gerekir
Yazılı belgelerle gelmesi gerekir.. yolda sana gelirken benim dışımda gerçekleşen hiç olmayacak bir olayın ortasında kalakaldim işte şunlar karakoldaki ifadelerim.. sana geç kalıyorum diye hız yapıyorum derken bir direğe tosladim işte bunlar hastane raporumlarim.. sana gelirken baklava alıyordum seversin diye.. orada cep telefonumu kaptırdım polisi beklemek filan derken iş uzadı.. işte polis arkadaşı yanımda getirdim olayı anlatsın sana.. uç şeylerle gelsin bana.. yazılı belge ve şahitli adam isterim.. yoksa oluru yok..
Nedenine bağlı bir durum. Dünya hali sonuçta. Mantıklı bir neden varsa giderim tabii ki.
Ayağı burkulmuş djdj
Yaaa kıyamam onun ayağına. Dinlensin o zaman, olurdu ikinci buluşma. 😂
Uff sevgi pıtırcığı sen de 😅
🤷♀️😂😂
Teşekkür ediyoruuum 🎈
Bi daha ekilmemek için gitmem 😅
Belki ekilmeyeceksin jsjs
Hayda fidan mısın sen
Hahahah Emre ya :D kahkaha attım, sulamam kuru git orada
Yağmur yağarsa su vermene gerek yok zaten akıllım 😅
Haha sana ne ağzımı havaya açacam belki
Çokta umrumda ne dedikleri insanların :D zerre umrumda değil insanların ne düşündüğü veya düşüneceği beni tanısan bunu bilirdin
Ah yanlışlık olmuş, iade ediniz djdk
Rica ederim tamam :D
Ayy en uyuz olduğum emoji :D de geet
İğrenç sorumu terk et
😃😃
Cevap
58Cevap
Önce adamakıllı konuşurum kendisiyle. Sonuçta bu hayatta insanın başına her şey gelebilir. Eğer gerçek anlamda bir aksilik yaşadıysa tabii ki ikinci bir buluşmayı uygun bulabilirim.
eğer ciddi bir bahanesi yoksa ikincisi olabilir oda aynı şehirdeysek
ama ben başka şehirden kalkıp oraya gitmiş isem oda beni ektiyse bir daha ancak kırmızı kar yağdığında buluşabiliriz imkansız :)
2. De bende onu ekerim 3. Olmaz zaten 😂 öncellikle sebebini sorarım duruma göre hareket ederim
Niye misilleme yapıyorsun 😅
Bir de ilk buluşmaysa, büyük bir mazareti yoksa bir daha asla. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil, daha ilk buluşmayı göremeden bitmesi güzel olur.
Aşkta gurur olmaz seviyorsam giderim tabi ki ama mantık dışı hareket etmeyi sevmiyorum.
Bilmem belki giderim ama onu da ekerse bir daha beni bulamaz 😄
Giderim de geç gidelim bir saat bir buçuk saat bekletirim yani onu orada
Giderim. Hem de yine tam vaktinde giderim.
Hayır gitmem.
Geçenlerde başıma geldi 2. Buluşmaya gitmedim
hep erkeksin trip atmak vs yakışmaz şu olmaz bu olmaz diye diye içimizden geldiği gibi yaşayamaz olduk. İç sesimi dinlesem, ilkinde ekildiğim halde gitmem gerekiyordu sonra dedim artık yeter bizim duygumuz düşüncemiz yok mu 😂 trip atmaksa bu tavır yapmaksa evet öyle yaptım bundan sonra böyle 🤣 yakmışım ben artık gemileri😎😎😂
Hayır tabi ki de ilk buluşmada ekilirsem ikinci buluşmaya gitmezdim.
yani aslında ekilmek anlamına göre de değişiyor bilerek mi gelmedi yoksa son anda işi mi çıktı bu önemli belki de çok çok acil bir işi çıkmış olabilir sevdiklerinden biri zarar görmüş olabilir ya da bir şekilde yetişememiştir bunu anlarım ama bilerek gelmiyorsa bunun benim için telafisi olamaz bu yüzden de ikinci buluşmaya bende gitmezdim zaten ikinci buluşma olacak bir ilişki de olmazdı o andan itibaren
‘Mesajınız var’ filminde Meg Ryan ekiliyor ama eken Tom Hanks 😄 Tom Hanks gibi biri ise giderim, aksi halde mümkünatı yok gitmem.
shdj dimii
Ölmesi dışında bir bahane kabul etmem sjsjsj bilmiyorum bahanesi ve ikna yeteğine bağlı ikinci buluşma olup olmaması 😂
İkna edilmek gerek tabii
Olması gereken senin yazdığındır :D onların içinden gelen de bu bakma sen
Çok önemli bi maruzatı olup gelemezse bir şey diyemem ama keyfi olarak gelmezse ikinci buluşmaya asla ama asla gitmem bunun adı karşındakini enayi yerine koymaktır bence ikinci şansı asla hak etmez.
İlk buluşma için şans verdiğimden dolayı 40 yıl şükür namazı kılmalı , ikinci şans mı 😳
Üff bu ne hava ya :D
Trol benden sorulur 🤨🤨
Hiç bi şey olmamış gibi ikinci buluşmayı ayarlayıp olay yerine gitmem beni ekmek nasıl oluyormuş görür 😂😂🫢 sonra zaten herkes kendi yoluna 😆
Durumana bakarım. Karşına çıkan engel neymiş ona göre o şansı verirdim. Olayı anlamadan, dinlemeden, ön yargıya varmazdım. Söz hakkı olsun isterim.
Ölüm döşeğinde miymiş neden gelmemiş ve aramamış? Bilincini mi kaybetmiş? Bulunduğu şehirde baz istasyonları mı çökmüş? Neden aramamış?
Makul mantıklı bir yanıt verirse tabii ki...
Geçerli bir mazereti yoksa sinir olurum. Tekrar buluşmak isterse kabul ederim bu sefer de ben gitmem
Hem ekilcem hemde 2. Buluşma için onla tekrar mı konuşacağım 😂😂😂😂
Valla çıktığı yere geri sokarım.
En İyi Cevap