Özensiz bakımsız gelir ise Sürekli kendinden bahsederse beni dinlemezse ve iletişim problemleri yaşarsam. Vakit geçirmekten keyif almazsam. Negatif enerji alırsam. Kaba, saba davranışlarda bulunursa eğer yani kro ve kaba dayı tipler ile arkadaş ve sevgili olmayı tercih etmem.
İlk buluşma da ne yaşarsanız ikinci buluşmaya gitmezdiniz?
İlk buluşmada karşımdaki kişi bana saygısız davranırsa ya da kendini aşırı ön plana çıkarıp beni dinlemezse, ikinci buluşmaya gitmezdim. Karşılıklı saygı ve ilgi önemli, eğer sadece kendini anlatıyorsa ve beni gerçekten tanımak istemiyorsa, bu ilişkiyi devam ettirmenin anlamı olmaz. Samimiyet eksikse, kendimi değerli hissetmiyorsam, o enerji orada bitmiştir zaten. 😊
Aşırı suskun veya aşırı gevezeyse, haddinden fazla içli dışlı olursa, ilk buluşmada devamlı telefonla meşgul olursa, üslubu berbatsa ikinci görüşme için kalsın derim.
Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
Özensiz olmasını sorun ederim gadası
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Özenli ve bakimli gelirim, ben çok konusmayi sevmem seni konustururum, muhabbeti yonlendiririm iletisim problemi yasamayiz, eglenceli vakit gecirmeye calisirim, yüzüm guler negatif enerji almazssın. Centinmen olurum beni alın 😀😀