Sen bir ayıya niye pençen var aslana dişlerin niye böyle iri diyebilir misin? Kadınlara niye boylarınız ortalama olarak erkeklerden kısa bu suç diyebilir misiniz?
Bir erkek milyonlarca sperm üretir günde, kadın ayda 1 yumurta. Bunlar da fark değil mi?
Lakin yaratılıştan erkek daha çok kadın sevebilir. Nasıl ki yukarıdaki yaratılışlar kusur değilse buda öyledir.
Yumurtalıkta ömrüne yetecek kadarı var lakin her ay yalnızca 1 adet yumurta olgunlaştırılıp yumurta kanalına gönderiliyor. Kadının yumurtalığı bildiğin havyar gibidir:)
Valla bi kızı yüzüme bile bakmamasina ragmen 6 sene sevdim. Peşinden (yaşadığı yere vb) gitmediğim onlarca km yol yapmadigim şey kalmadı en sonunda mecbur bıraktım valla hala aklima gelir ama seviyor musun deseler o gunki gibi değil derim. Napayım beni oyalamış benle oynamış arada 2 yanıma geip sonra yüz çevirmiş falan haftada sadece 100mb internet hakkım vardı onu bile verirdim. Gidip bunu mu seveyim hala? Bence siz önce biraz kendinizi duzeltin de sonra erkeklere bok atın!
Erkekler sevemez algısı öyle bir oturmuş ki insan beynine ki kısmen bende katılıyorum bunun esprisini bile yapılıyor ve ne kadar kötü ya espri de şu bir kızı bin kişi ister bir kişi alır bir erkeği bin kişi ister bini de alır neymiş erkek merhametliymis nskdjsjds erkekler genel olarak geniş gönüllü olduğu burdan bile belli
Erkeklerin kalbi kızların da aklı olmadığı için bu tür sorular sürekli sorulur. yani erkeklerin aşık olduğu düşünen kızlar var her gün 10 kıza yazan erkek için günlerde ağlayan kızın da akılsızlığı yüzünden mutlu olamıyorlar
Bana 1 tane girdi. Şimdi başkasıyla birlikte olursam aklıma onun gelmesiyle yeni olduğum kişiye de haksızlık yapmak istemediğimden sevgili yapmaya korkar oldum.
Bütün şair ve düşünürleri hesaba katarsak aklıyla var olabilen çoğunluk erkekler. Asıl kadınların kalbi pazar gibi nerede çürük çarık hayatlarına alıyorlar sonra dert yanıyorlar..
Ben bu tarz söylemleri son derece yanlış buluyorum Erkekler mevcut şartlara göre şekillenmek zorunda kalıyor Çünkü kadınların yedek kulübesi Şampiyonlar Ligi'ndeki takımların Hiçbirinde yok