Genelleme yapmayı sevmiyorum ama çoğunluğunun kalbi yok bence burada bir soru sordum bir kaç gün önce ve erkeklerin hepsi içinden bir ikisi hariç o kadar kötü şeyler yazmışlarki bir kadına ağzı alınmayacak küfürler etmişlerdi ve anladım ki geneli erkekliği savunuyor insanlığı değil o kadar üzülüyorum ki sinirimden oturup ağladım saatlerce gerçekten çok kötüsünüz ya
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Burayı bu kadar ciddiye alıyorsanız hatayı kendinizde arayın ve mesaj kutunuzu kapatın çok basit.
Ben de burada birilerinin sorularına cevap veriyorum ama kimseye küfür etmiyorum sorduğum soru gerçekten benim için çok muhimdi ve yemedigim hakaret kalmadı ki beni tanımıyorsunuz madem öyle neden kadınlar bu kadar alcalmiyor da siz bu kadar düşüyorsunuz sosyal medya ortamında acaba
Öncelikle ithamlarınız beni hiç ilgilendirmiyor. Alçalan cinsiyetler değil karakterlerdir. Bu ülke böyle bir yer kimse kimseye saygı çerçevesinde konuşamıyor dolayısıyla dozu aşan şeyler oluyor maalesef.
Sözüm size değil gerildim bir an yine kusura bakmayın genelde tanimasam bile bakın burada gizli kullanıcı olabiliyoruz birine hakaret etsem öl Çok yaşa desem kim bilicek benim kim olduğumu ama ben bunu yapmıyorum karşımdaki insanı üzmek kim olduğuna bağlı değilki ben size bir kötü söz söylesem uzulursunuz ya da bir acınızı paylaşsaniz burada beter ol öl Çok yaşa desem ne bileyim insanın bir zoruna gidiyor yani benim gidiyor bilmiyorum gerçekten çok üzülüyorum dünden beri sorunum birken bin oldu bilmiyordum bu kadar kötü insanların olduğunu buna kızıyorum
Bu kadar takılırsanız çok başınız ağrır. Hakaret küfür hiç ummadığınız şekilde çok fazla o yüzden bunlara çok takılmadan devam etmek gerekir. Zorlanıyorsanız uzak duracaksınız o halde bu tip yerlerden.
Onların yoksa bizimde yok
Cidden artık hiçbir erkeğe guzellikle. konusmak gelmiyor icimden
Abim takma bu internet ortamıni. Uzak dur Yeter
Valla sinirimden oturup ağladım inanırmısın :)
Kadınlar da aynı takma kafana sen kendini bil, kimseye kör kütük inanma. Ben bile bu yaşta halen hata yapıyorum. Anını yasa pişman olmadan
Evet bende yaptığım bir hatadan dolayı üzüntümü dile getirip soru sormuştum ama gerçekten çıkmaza girdim gelmişler karşımda cennetlikmis gibi atıp tuttular en sonunda patladım
Çoğu trol ve sapik takmaaa kafana
Keşke dediğin gibi olmasaydı bir kalbim...
Erkeklerin kalbi yok. Adamların kalbi var.
Denk gelmedi ama umarım gelir :))
Adamdan kastım bay bayan 🙂çünkü kızların da kalbi yok. Madamlarin vardır 🙂💐
Umarım. Hersey gönlümüzce olsun 🙂
Valla genelleme yapmak hoşuma gitmiyor ama bir noktada sende haklısın bende haklıyım
Güzel kalpli insanların hayatında yer alması dileğiyle 🙂
Teşekkür ederim seninde hayatında iyi ve güzel insanlar olur :)
İnşallah*
İnşallah 🙂
Sorunu birkez daha okuyunca farkettim kusura bakma. Gözyaşı dökmeni gerektirecek bir durum yok. Öyle gözyaşı dökülecek durumlar var ki. Onlar bir hiçler. Gözyaşını böyle insanlara değişmemelisin🙂😉
Ben zaten zor bir dönemden geçiyorum sorduğum soru gerçekten hayat memat meselesi derecesindeydi hani psikolojik olarak zaten güçlü oldugum bir dönem olsa sallamam hiç ama öyle şeyler duydum ki bitik paikolojimi daha da bitirdiler :)
Hayatında neler yaşadın veya neler yaşayacaksın bilemem. Belki senin kadar olay yaşadım belki yaşamadım. Herkes zor dönemlerden geçer. Çok zor dönemlerden hatta. Biz buna imtihan dünyası diyoruz. İnsanları mutlu etmek mi kendini mutlu etmek mi. Önceden insanları sevdiklerimizi mutlu etmenin yolunu bulurduk. Sonra farkettik ki hep üzülen ağlayan biz oluyoruz. Tıpkı palyaçonun işinin gereği eğlendirmesi işi bitincede üzülerek ağlaması gibi. Bu yüzden kendimizi mutlu etmeliyiz ve bir yolunu değil birçok yolunu bulmalıyız mutluluğun. Hep gülümse hep kahkaha at. Bu şekilde güçlü olacaksın 🙂
Teşekkür ederim :))
Umarım uygularsin. Süreçler bir şekilde atlatılir. Zaman kaybetme 🙂
Valla deniyorum ama kendimi mutlu edemiyorum şu sıra peş peşe arkadaşlarımdan da seninle görüşmek istemiyorum mesajları almaya başladım neden diye sorduğum da da bana elde tutulur bir sebep soylemiyolar yalnız başıma mücadele ediyorum anlayacağın geldim işte böyle sitelerde sıkıntımı paylaşıp birde hakaret isitiyorum bakalım ya sonumuz hayır olsun zaman ilaç mı olucak yoksa tamamen bir bitiş mi göreceğim :)
İlaç olacak tabiki. Bitiş olmaz merak etme. Ders çıkarmalısın bazı şeylerden de. Hayatindakilerin çok önemi yok. Önemli olan sensin. Yaptığın yemek kötü oldu diye Bi daha o yemeği yapmayacak mısın. Bu kadar pes edecek biri değilsin. 🙂
Pes eder gibiyim ben ama neyse :D
Sana hayat hikayemi anlatsam yarabbi şükür dersin. Ama benim zorumla olur bu. Kendi isteğinle kendi çabalarinla ayağa kalkacaksin😉
İnşallah kalkabilirim sende iyi ol umarım her şey istediğin gibi hayır ve kolaylıkla olur teşekkür ederim...
İnşallah kendine güzel bak. Allah'ıma emanetsin...
Soru neydi
burada bir daha üzülmek istemiyorum bu konu hakkında :))
Tüm erkeklerin kalpsiz olduğunu kanıtlayan soruyu çok merak ettim şimdi belki aksini kanıtlarım diye soruyorum
Tüm erkekler demedim genelleme yapmayı sevmiyorum ama çoğunlukla öyle sanırım bosverin soruyu
Şimdi çok merak ettim
Varr
Sen yine de genelleme yap ma
Var.
Varmiymis
Varmış
Rabbim sana da nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim