eski sevgilimin beni gram sevmediğini düşünüyorum sadece kariyerim ve güzelliğim için benle oldu bence. 4 sene cinsellik yaşamadık 2 sene sadece yaşadık. Sizce beni hiç sevmemiş mi? Öyle bir şey ağzından çıkmadı ama sevmese 6 sene sürer mi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Zor bence, hadi baştan sona ilişki ve ten uyumu olsa neyse
Sevmiş midir yani. Ben sana yemin ederim asla sevdiğine inanmıyorum ama bana ilginç geliyor 6 sene birine tahammül etmek. Bi arkadaşım var onu da aynı gün orada tanımıştım kıza tahammül edemiyorum bazen
İlgi veya çekim olmadan katlanamaz
Daha özel konuşalım mı
Özele gelmiyorum teşekkürler
Bencil miydi ilişki konusunda
Evet bencildi
Sana yapıyor muydu
Yuh mk 6 sene hayatımda kalan insan sayısı 1-2 arkadaş olarak o da
Benim de öyle sevmişmidir yani 2016 dan beri konuşuyorduk
Bu baska bir boyut alışkanlık flan heralde
Uzak mesafe ilişkisi 6 ayda bir görüşüyorduk hergün telefonda 4 saat konuşuyorduk
Anormal davranışlar boyle bir iliski turu olamaz bence 6 yılda senede iki defa görüşmek 12 defa görüştüğün biriyle 6 ay konusmak asırı mantıksız
Yani direk 6 ay demeyelim de mesela 2 aya bir de görüşüyorduk. 1 sene de aynı sınıftaydık
Sonucu var mı Bh iliskinin evlilik flan
Yok olmadı ailesiyle tanıştırdı sadece
Hayatından kaybolup giden 6 yıl boşu boşuna
Evet ben de buna üzülüyorum 29 yaşındayım hayatım bitti resmen
En cok üzüldüğün sey bu olur ilerde ayrılma olursa sonu olmayan bir seye bağlanma
sevmese 1 gün bile yapmaz ama 6 sene az buz bi zaman değil
Peki hiç olmamışım gibi davranması sevmediğini göstermez mi?
olmamışım derken tam olarak neyi kast ediyorsun
Yani eskiden hayatında ben vardım şimdi olmamışım gibi hayatına devam ediyor. Yani bişey katmamışım ona. 2 ay oldu ayrılalı bir kez bile aramadı yazmadı
peki bu ayrılık neyden sebep oldu
Aynı şeyden aslında kavga ediyorduk iş arkadaşı var bunu sürekli sabah işe giderken alıyordu kız. Mesajlarıda okudum 1 senelik ama aralarında gevsek bir konuşma yoktu ama bir kız olarak onu her sabah alması gururuma dokundu. Almayacaksın dedim. Kız bizim resmimizi de görmüştü paylaşmıştı hatta ama bi nefret ettim kızdan kapalı uyuz bişeydi. Sonra işyerne başka bir kız girdi onu da ekledi ben iyice çıldırdım arayıp kavga ettim. Sonra bana bağırdı telefonu yüzüme kapattı. Daha sonra tekrar yazdı yarım saate ara özür dile barışalım dedi aramadım. Ertesi gün yine yazdı sinirim geçmedi bak dedi. Sonra aradı konuştuk ben senin gibi kıskanc biriyle baş edemem dedi uyucam bırak dedi. Ben de tek cümleme bile hasret kalırsın umarım dedim heryerden sildim bitti ayrıldık 2 aydır da konusmadık
peki bu kıskançlığı daha öncelerden de yaptın mı
Evet hep yapıyordum işyerine yeni biri girince kavga kıyamet ayrılıyorduk.
Ohooo işte hep olunca buda bi yere kadar yani bunun sevmeyle filan alakası yok çocuğu bıktırmışsın sen
Bıkmış olabilir ama bu yüzden ayrılır mı insan? Beyin damarlarım patlayacak sinirden diyordu günde 4-5 saat arar konuşurduk. Acaba işe yeni gelen kızdan hoşlandığından mı benden ayrıldı yoksa tahammül edemediğinden mi
Bence artık sana tahammül edemediğinden olabilir
Özleyince dmnmez mi ihtimal yok mu? Bazen gidip onda kalıyordum
Bak ona bir şey diyemem onu zaman gösterir
2 ay erken mi sence özlemesi için? Yoksa daha da özlemez mi
biraz zaman geçsin daha erken
Ne kadar mesela. Daha önce 1 sene sonra ve 6 ay sonra döndüğü günler olmuştu ama o zamanlar çevresinde böyle arkadaş çevresi yoktu
hiç bilemem belki de hiç yani bilemiyorum
Sevmediğim bir insan dünyanın en vasıflısı da olsa hayatımda tutmam
Yani bişey hissetmiyor ama sırf konusmak için konuşmuş olabilir mi?
Birkaç gün bir hafta bir ay belki ama 6 sene imkansız bence
Mesela sevmese beni birşeye sinirlenip bogazından kan gelene kadar bağırıyordu sonra sakinleşip sevdiğini söylüyordu devam ettirir miydi sevmese
Hocam sen neden böyle bir denyoyla birlikte 6 sene geçirdin önce bunu sorgulamalısın bence
Seviyordum ikinci sevgilimdi
Bedava verdiğin için tabiki kullanıyor seni. cok ucuzsan oolacahi bu
seks kolesi olmuşsun zaten
Sevmiştir ama bitmistir
Ama sevmiştir degil mi
Başka bi cikari yoksa bu kadar yılı nasıl sürdürsun
Kıskançlığım? Ama değdi mi o arkadaşlarını seçmesine
Kıskançlığın onun menfaatlerine hizmet etmez bı insanla ilişkini kıskançlık üzerine kurmazsin arkadaşlarını seçmesi nedir anlamadım sizin yaşadığınız duygu ayrı arkadaşlik ayridir
Seçti illa eklicem illa işe bırakıcam arkadaşımı dedi 6 seneyi aldı çöpe attı
Bu yüzden mi bitirdiniz
Bu yüzden ayrıldı kendisi
Ya bunaltmissin ya da bahane etmis
Bence bahane etti birini buldu o da İstanbul'da zaten bissürü kız vardır
Sende yoluna bakivsn o zaman
Bakıyorum yoluma ama tahammül edemiuorum
Zamana birak
Kariyerin derken
Başarım?
Ne işe söylesene
Avukatlık + öğretmenlik
Bunların hangisi başarı ya?
Başarı ne o zaman? Haberin var mı hukuk kaç bin sıralamayla alıyor? Türkiyede ilk 10 bine girmek başarı değil diyorsun yani gülerim :)
Tmde 10000 ne ya hahahahahaha hukuk şu an yerlerde rezil bir bölüm
Rezilse sen de gir girebiliyorsan :) en düşük hukuk bile 70 binle kapatıyor ben 9 binle girdim her babayiğit yapamıyor maalesef :) prestijli okulda okumak başarı.
Her babayiğit yapamıyor? Abla süs Allah rızası için ya. Prestijli okul hangisi?
Kanka senle sidik yarıştıramam derdim başımdan aşkın git ötelerde ağla kazandık okuyoruz işte bi sus da derdimize odaklanalım.
Derdin yok senin kullanılıp atılmış birisin sen hahahahaahha
Aynen yaa annen de kullanıldı
İsine gelmedi konu hemen anaya geldi. Bir de sizin de ananiz baciniz var dersiniz hep hahahahaha
İnsanların namusuna laf atmak sana mı kaldı isteyen istediğiyle herşeyi yaşar. Anan o kadar kıymetliyse milletin kızına da böyle cümleler kurmayacaksın kıskanç k@pek senii
Namusuna laf atmadım senin hahahaha :)
Parmaklarıma yazık yaa senle uğraşmıyorum git günlüğüne yaz sıkıntılarını. Özgüvensiz senii.
Aglaaaaaa
Kariyerin nedir
Avukat + öğretmen
Standartmış kariyer için birlikte olduğunu sanmıyorum
O zaman şimdi hiç sevmemiş gibi davranma sebebi nedir? Mesela ben profilime bakmadığını falan düşünüyorum hiç var olmamışım gibi
İlişki eskımış ve Başkası vardır
Hesabıdna da sadece 3 kız var onlardan biridir o zaman benleyken de varlardı