Bi insan hiç sevmediği biriyle altı yıl sevgili kalır mı?

Bu ay 6. yılımıza girdik ve ben Ekim ayında hayatımın şokunu yaşadım 2023 Mayıs ayından Eylül ayına kadar aldatmış pavyona gitmiş neler neler yapmış bana yapmadığı şeyleri başka kadınlara yapmış affetmedim 5 buçuk senem gitti ama Allah kurtardı dedim o durmadı çok seviyorum diye diye 6 aydır peşimde dolaşıyor yine barışmadım ama içimde intikam hissi vardı diyaloğumu bi şekilde sürdürüyordum o kızlara yapıp bana yapmadığı şeyleri yaptırıp aldatmak istiyordum ve ben üç gün önce öğrendim ki bir buçuk aydır bi sevgilisi varmış başta reddetti sonra ben damarına bastım seni aldatıyorum falan deyince kızla fotoğrafını attı kızın elinde peluş ayı vardı 6 yıldır bana bir kez bile almadı hep para sorunu var gibi davranıyordu doğum günlerimde bile hiç bir şey almazdı doğru düzgün kutlamazdı bile ve bana dedi ki seni hiç bi zaman sevmedim ısınamadım hep kullandım o kız senden daha değerliydi sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun bakın yazarken bile gözlerim doluyo ben bu adamın 17 yaşımdan beri hayatındayım ilk sevgilim ve bana 6 yıl seni kullandım diyo ben bunu nasıl atlatıcam nasıl sevicem başkasını
Bi insan hiç sevmediği biriyle altı yıl sevgili kalır mı?