Bence insanlığa söylenmiş en büyük yalanlardan biri gerçek aşk lafı.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aşk ikidir: Aşk-ı mecazi ve Aşk-ı hakiki..
Aşk, şiddetli muhabbettir..( Herkes muhabbeti, sohbet anlıyor. Oysa muhabbet, sevmektir)
İnsanda sınırsız, hadsiz bir sevme kabiliyeti derc edilmiştir.. Sınırsız sevmek, ancak sınırsız olan bir Zat'a layıktır..
Mecnun'un Leyla'ya vurulması, aşk-ı mecazidir.. Fakat üstünde fâni damgasını görünce soğumuştur..
Benim muhabbetim, yarın ölecek, kaybolacak birine layık olamaz.. Demiş, aşkı verene, sonu ve başlangıçı olmayana layıktır..
Bu aşk-ı hakikidir ki, ancak sayılı insanlar bu makama erişebilmiştir..
Bizim gibi sıradan insanlara da bu yüzden yokmuş gibi gelir..
Günaydın,
İnsandan insana değişir kimisi inanır kimisi inanmaz gerçek aşkın varlığına. Ben gerçek aşkın da bir yerlerde olduğuna inanıyorum. Herkes aşkı farklı şekilde tanımlar veya farklı şekilde yaşayabilir. Aslında aşka nasıl bakıyoruz onu nasıl görüyoruz önce bunu sormamız gerekiyor kendimize.
Aşk evet zamanla sevgiye dönüşüp devam ettirilen bir durum olarak görülüyorsa şayet neden gerçek aşk olmasın. Âşık olup da bir ömür boyunca birbirine bağlı kalan birbirini seven çiftler görmüyor muyuz hala birbirlerine o ilk günkü gibi bakan insanlar. Bunlar tabi istisnalar.
Cevap
3Cevap
Elbette inanıyorum, yoksa sıradan biri kalbimi nasıl bu ağrıtabilirdi ki, yahut iliklerime kadar heyecanlandırabilirdi ki..
Evet görücü usulü evlilik
Onun aşkla alakası bile yok aşk zamana bırakılmaz
İşte bu yüzden yok gerçek aşk mlsf ki
Olsaydı dünyada örnekleri olurdu
Evlendiğinde gerçek aşkı bulmuyorsun mlsf öyle olsaydı boşanmalar olmazdı dünyada
O yüzden en iyisi manitalık daha ötesine gerek yok
Beni kimse evliliğe ikna edemez valla çpk sevmem lazım anca
Aşk bulana var bulamayana yok öyle bişey
Ben çok aşık olmasam inanmazdım.
İki paket çikolata yemekle aynı hissiyat..
beğeni ola bilir Aşk olmaz
İnanmiyorum
Nevvet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?