2 senelik sanal arkadaşım erkek çıktı. Beni kaybetmekten korktuğu için itiraf etmemiş, affetmeli miyim?

Bunu kızlara soracağım çünkü erkekler kalp kırıcı şekilde kaba yorumlar yapıyor. Kızlar lütfen sizde kırmayın kötü yorum yapmayın. Gerçekten çaresizim. 2 sene boyunca sanal bir dostum vardı. Ama öyle basit bir dostluk değil öyle yakındık ki. Birbirimizin herşeyiydik. Onun beni sevdiğini çok iyi hissediyordum ve bende onu seviyordum. Bana kız olduğunu söylemişti. Hatta fotoğraflar atmıştı, sesli bile konuşmuştuk onunla. Bu yüzden uzun süre şüphelenmedim. Fakat sonra fotoğraf atmasını istediğimde atmadığı bir bahane bulduğu sonra kendisinin istediği vakit attığı, sesli konuşma konusunda da aynı şeyin yaşandığı geldi aklıma. Yani ben isteyince konuşmaz bahane bulur kendi isteyince arardı. İki ay önce her şeyi itiraf etti. O fotoğrafını attığı kişi kuzeniymiş ve konuşturduğu kişide o kuzeniymiş. İki sene boyunca beni kandırmış. Ona çok öfkeliyim ama en çokta kırgınım. Geceleri düşünmekten uyuyamıyorum bazen ağlama krizlerim geliyor. Ona neden yaptığını sormak daha da kötü oldu, kuzeni bundan hesabına girmesini bir sapığın olduğunu söylemiş. O sapıkla kız kendisi konuşmaya utanınca o konuşmuş işte karşıdakini korkutmuş falan ve o günde benim hesabımı görüp yazmış. Hala o gün garip bir hisle sana yazdım diyor öyle çapkınlıkla ilgisi yok çünkü hesabım fan hesabıydı. Bir iki konuşur sonra konuşmayı keseriz sanmış. Bu kadar yakın olunca beni çok sevmiş. Arkadaş olarak o kadar çok sevmiş ki bırakmaya kıyamamış. Bir buçuk ay boyunca en yakın dostu bilmiş ama ikinci ay biterken aşık olduğunu anlamış. Bana erkek olduğunu itiraf edememiş çünkü kaybetmekten çok korkmuş. Şu anda mesajlarına bakmıyorum her gün defalarca kez mesaj atıyor arıyor ama cevap vermiyorum. Mesajlarında bana yalvarıyor gitmemden korktuğu için yaptığını defalarca tekrarlıyor. Bazen acıyorum ama affedemiyorum ne yapmam gerek hiç bir fikrim yok. Aşık olmuş olması işi daha da karmaşıklaştırıyor. Onu hala çok seviyorum ve affetmek istiyorum ne yapmam gerek gerçekten de pişman mıdır?

2 senelik sanal arkadaşım erkek çıktı. Beni kaybetmekten korktuğu için itiraf etmemiş, affetmeli miyim?