Aslında etap etap oluyor o bütün yazdıkların, bir döngü gibi
kirginlik, kızgınlık sonra, eksiklik, boşluk sonra yine kırgınlık, kızgınlık hatta öfke bile… hasret, özlem bu duyguların hepsini temsil etmiyor mu zaten 🤷🏻♀️ tek bir cevap yok yani
Hiç ilişkim olmadı ama olsaydı. genel de üzüntü veya nefret olabilirdi yani nasıl ayrıldığımıza göre değişirdi bu durum. eğer aldatma varsa nefret duygusu baskın olurdu. terk edilme varsa da daha çok üzüntü duygusu olurdu.
bu yüzden de aslında sadece özlem duygusu yaşardım oda aşka karşı kişiye karşı değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
oha be, bu kadar olur :D hırsız.
boşluk hissi..
Senin sorun farklı benimki farklı cınım 🤓
Yaaa bıraaağğkk 😒 çok farklı çoook.
Soruluş metni farklı duygular farklı 🤓
Aynııı beni deli etme ya :D ne sinir bir şeysin
Boşluk
Hasret, özlem hariç hepsi.. 😄
Aslında etap etap oluyor o bütün yazdıkların, bir döngü gibi
kirginlik, kızgınlık sonra, eksiklik, boşluk sonra yine kırgınlık, kızgınlık hatta öfke bile… hasret, özlem bu duyguların hepsini temsil etmiyor mu zaten 🤷🏻♀️ tek bir cevap yok yani
Hiç ilişkim olmadı ama olsaydı. genel de üzüntü veya nefret olabilirdi yani nasıl ayrıldığımıza göre değişirdi bu durum. eğer aldatma varsa nefret duygusu baskın olurdu. terk edilme varsa da daha çok üzüntü duygusu olurdu.
bu yüzden de aslında sadece özlem duygusu yaşardım oda aşka karşı kişiye karşı değil.
İlk zamanlar özlemle karışık kırgınlığım ağır basıyor onu atlatınca hepsi geçiyor, ölümün bile acısı geçiyor neler geçmedi ki bay İstanbul beyi
Başka kadınlara yanlama duygusu 😂
Duygu falan olmuyor , yatıp uyuyorum sabahı bie şey olmamıs gıbı devam
Rahatlama hissi.
İlişkimi bitiriyorsam benim sabır taşım çatlamıştır çünkü. O noktadan sonra üzülmem hiç üzülmedim ne boşanırken ne ayrılırken
Nasıl ayrıldığınla alakalı olarak. Boşluk hissi ağır basar
İlişkimin dinamiğine göre değişirdi sanırım bu his.. en çok özlem olurdu galiba
Hasret ve özlemin yaratmış olduğu zehirli boşluk hissi...🙄
Nasıl bitirdiğine bağlı genel de boşluk oluşur ama bir zaman sonra geçer gider
Hissizlesiyorum, bir süre bisey hissetmiyorum
Eksiklik boşluk hissi..
Ben rahatlıyorum ya manyak mıyım deyim
eksiklik boşluk
Siqimde olmayan duygularım kabarıyo
Biten ilişkinin ardından hissizleşiyorum..
Çok özlerim
Boşluk hissi oluyor.