Travmatik olaylar yaşamış olduğunu bildiğim (cidden üzücü olaylar) benden 5 yaş küçük olan benim 20 onun 15 yaşında olduğu bir ilişki girdabına sürüklendim.
Tatlı hoş mutlu olmayı hak eden birisi olduğunu biliyorum, gerçekten çok güzel seviyor ilgileniyor iyilik meleği olsa kıskanır onu.
Ama gelin görün ki aramızda yaş farkı çok olgun birisi bu arada çok olgun gerçekten, espirili güzel kibar hanım hanımcık birisi.
Ama bu beni nedense rahatsız ediyor, o daha çocuk denilebilir o bunu umursamıyor hayatının merkezini ben yapmış durumda benim için sıkıntı yoktu ama çok bağlandığını gördüğüm an bu korkutucu geldi.
Evlenilecek birisi diyebiliriz onun için o kadar güzel ahlaklı yardımsever anlayışlı sevgi yumağı Kendi halinde birisi. Ama sıkıntı çok ama çok bağlanmış olması bana işteyken bir şey mi oldu diye 55 mesaj atmış ve evet bu sevdiği merak ettiği için olsada korkutucu geldi.
Ve geçen gün bana "intihar etmek üzereyken aklıma sen geldin" dedi.
Bana bir mektup yazıp hediyeler falan gönderdi.
Ne yapacağımı bilmiyorum ve yakında cidden delirecegim.
Işin kötü yanı travmatik olaylar yaşamış olduğundan dolayı söylediğini yapar yani bir şekilde ayrılırsam ve intihar ederim derse maalesef bunu rahatlıkla yapar
Çok tatlı çok güzel harika birisi olsa da o daha bir çocuk ve ne yapacağım ben
Nasıl bir strateji ile ayrılırsam o hayatına devam Edip düzgün bir hayat geçirir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer