Herkesin bunda suçu var orada burada haberlerde okursanız da sakın üzülmüş gibi yapmayın.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Intihar korkakların ve bencillerin işidir merak etme en fazla 2 güne unutulursun
sütünü içip yat ergen
İsmimi haberlerde görünce umarım bu yorum gelir aklına
sklemem bile
Helal olsun
İşte ergenliğin tanımını kolayca yaptı
20 yaşında ergen mi olur intihr etmeyi düşünmek ergenlik mi
Koçum kim ne derse umursama kendini sirf düşün sadece depresyona girmissin de hemen de kapilmissin tükenmişlik sendromuna farkına var psikolojin iyi değil senin senin için diyorum
Neyin var
Bunu soran ilk kişi olman🥹. Çok şey var aslında kısaca anlatayım çok sevgisiz büyüdüm hep kardeşlerimle kıyaslanıyorum. Sanırım gay olduğumu da tahmin ettikleri için hiçbişeyin yerine koymuyorlar ne ailem ne etrafımdakiler. Böyle aciz gibi olmaktan kendini sevmeyen nefret eden biri olmaktan yoruldum. Tanıştığım herkesin işi bitince gitmesi de yoruyor artık. Bugün ki olayda son oldu benim için. Cinsel anlamda beni kullanıp sonrada erkeklere ilgim yok diyip her yerden engelleyip ayrıldı benden. 3 ay oldu o hiçbir zaman göremediğim sevgiyi onda buldum sandım ama meğerse değilmiş
İntihar en son seçenek bile olmamalı. Tabii normal psikolojide ki insanlarda. Her şeyin bir çözümü var. Psikoterapi alabilirsin. Kendinle barışman gerekiyor. İnsanlardan çok bir şey bekleme çünkü çoğu insanda empati yeteneği yok. Beklentini en aza indirirsen işin sonunda daha az hasar almış olursun. Çoğu insanda ailevi meseleler var, bende yaşıyorum mobing uyguluyorlar çok bunalıyorum ama her şeyin bir çözümü olduğunu bildiğimden ona göre gelecek planı yapıyorum. Çok bunalmış ve yalnız hissettiğinde kötü kurgular yapmak yerine nasıl iyileşebilirim beni ne mutlu eder diye düşünüp çözüm yolları aramalısın. Seni senden başka kimse kurtaramaz bu durumlardan. O yüzden en yüksek değeri kendine ver ve ona göre yolunu şekillendir. Şu an yaşadıkların ömür boyu devam etmeyecek bunun bilincinde olman gerekiyor. Şu an anlık yaşıyorsun geleceği kimse bilemez. Geleceği kafanda kötü şekilde kurgulama o yüzden. Psikoloğa başvurursan biraz olsun için rahatlayabilir. Yol gösterir sana.
Bende bunları kendime çok söyledim ama daha sonra yine hiçbir şey değişmemiş oluyor bu kafadan çıkamıyorum maalesef birine anlatmaya çalışsam da ergen kudurmuş şımarık vs damgası yiyorum. Üniversite okuyup en azından kurtulurum dedim iyi gelir dedim oda olmadı. Artık bişey yapmaya gücüm kalmamış hibi hissediyorum kendimi zor taşıyorum. Kendi biriktirdiğim parayla psikolog buldum oda ilaç yazma yetisine sahip değil ilaç almayınca da bişey değişmiyor geri kalanlarda çok pahalı karşılayamıyorum. Yanımd duracak bi ailem de yok.
Bir zaman sonra kendi kendine yetebilme kısmına geçersin.
Umarım tek temennim o. Teşekkür ederim yardımın ve güzel yorumun için😌
Rica ederim kardeşim. Umarım her şey istediğin gibi ilerler.