İsmimi koluna yazdıran sevgilim beni en yakın arkadaşımla aldatıyor. Tekrar kendime nasıl çekerim?

Merhaba ben 23 yaşımda ilk kez yeni bir sevgili yapmış bir kızım. Sevgilimi çok seviyordum hatta ilk birlikteliğimi onunla yaşadım. Onu en yakın arkadaşım olan İsminaz'la tanıştırdım. Başta her şey çok güzeldi ama son zamanlarda İsminaz erkek arkadaşımı çok fazla aramaya başladı. Beraber bir eğlence mekanına gittiğimizde İsminaz tuvalete gidince sevgilim de hemen peşinden gidiyordu başta anlamamıştım ama sonra kafama dank etti. Çünkü gece bana arkadaşımda kalmaya gidiyorum diyordu ama snap konumunda İsminazın evinin oralardaydı. Bu çocuk beni o kadar çok seviyordu ki ismimi koluna dövme yaptırmıştı. Sonra öğrendim ki bunlar barın tuvaletinde birliktelermiş. Onları diğer yakın arkadaşım görmüş ve bana söylemeye utanmış. Ben şimdi ne yapmalıyım onunla konuşunca inkar etti ve bana dedi ki eğer bi daha bana böyle ithamlarda bulunursan seni çok pis hallederim. Ben onu hala çok seviyorum ve ayrılmak da istemiyorum. Onu nasıl kendime geri çekerim. Lütfen yardım edin.

İsmimi koluna yazdıran sevgilim beni en yakın arkadaşımla aldatıyor. Tekrar kendime nasıl çekerim?