Merhaba ben 23 yaşımda ilk kez yeni bir sevgili yapmış bir kızım. Sevgilimi çok seviyordum hatta ilk birlikteliğimi onunla yaşadım. Onu en yakın arkadaşım olan İsminaz'la tanıştırdım. Başta her şey çok güzeldi ama son zamanlarda İsminaz erkek arkadaşımı çok fazla aramaya başladı. Beraber bir eğlence mekanına gittiğimizde İsminaz tuvalete gidince sevgilim de hemen peşinden gidiyordu başta anlamamıştım ama sonra kafama dank etti. Çünkü gece bana arkadaşımda kalmaya gidiyorum diyordu ama snap konumunda İsminazın evinin oralardaydı. Bu çocuk beni o kadar çok seviyordu ki ismimi koluna dövme yaptırmıştı. Sonra öğrendim ki bunlar barın tuvaletinde birliktelermiş. Onları diğer yakın arkadaşım görmüş ve bana söylemeye utanmış. Ben şimdi ne yapmalıyım onunla konuşunca inkar etti ve bana dedi ki eğer bi daha bana böyle ithamlarda bulunursan seni çok pis hallederim. Ben onu hala çok seviyorum ve ayrılmak da istemiyorum. Onu nasıl kendime geri çekerim. Lütfen yardım edin.
+1 yılAldatılmışsın, tehdit edilmişsin, çifte ihanete uğramışsın ve halen kendine çekmek istiyorsun. Bakın biraz kendinize saygınız olsun. Onurunuz olsun aşk her şey demek değil. Size bunu reva gören zaten köpektir siz sevmişsiniz ama sizinle oynanmış kandırılmışsınız. Seven insanda vicdan olur merhamet olur kandıramaz bu yüzden yapmanız gereken o şahısları o köpekleri sizi aldatanları size yalan söyleyenleri hayatınızdan çıkarmak. Allah'ından bulsun deyip tamamen iletişimi koparmak. Bu dünyada kim birini seviyorum ayağına kandırıyorsa yalan söylüyorsa Allah onların iki yakasını bir araya getirmesin dünyanın en karaktersiz şeytan varlıkları.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
ahh isminaz ahh ne yaptın böyle tomoş insan en yakın arkadaşına hiç yapar mı böyle buyuk karakter kaybı olmuş. erkeklere gelincede biz tek bir şeye sahip tüm kadınları isterisz kadınlar herşeye sahip bir erkek isterer ben mesela elimden gelen herşei yaptım sevgilimi aldatmamak içiğn ama bir gün ot içtik ve arkadaşım bir ukrynalı sipariş etti gerisini biliyosun oluyo böyle. eğer affedersen sen çok çok ama çok şey kaybedersin sakın bmyle bir hataya düşme benim tanıdığım harika erkekler var en kötü ben sana ayarlarım veya ne bilim yardımcı olurum seçmene erkek bakışını söylerim. oha ne çok konuşmuşum ağzıma yağlı kazık sokayım :)
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. ayrılacaksın her zaman yoksa aldattı mı düşüneceksin
BAZEN aldatılınca kalbimize yenik düşeriz affederiz ama Şüphe duymak her gün aldatılmak gibidir ASLA yenemeyiz ve kabullenemeyiz...00 Yorumla
+1 yılÇok sev ama çok gerçekçi ol derler. Kendine bunu yapma seni hallederim ne demek bunu bu kadar normal karşılamamalısın anladığım kadarıyla sen sevgilin ve yakın kız arkadaşın 3 lü olarak takılıyordunuz bunu yapman bile büyük hata sevgilinle sen başbaşa olmalısın ya da yakın kız arkadaşın da partnerini getirmeli başka türlü olmaz ne olursa olsun ayrılmalısın hemde hemen sonra tekmele ve kurtul, hayatından at engelle ve mümkünse bir daha yüzünü bile gösterme seven insan böyle yapmaz seven insan severr
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yılBüyük bir yanlışın içindesin. Ama insanız tabiki herkes hata yapar. Önemli olan herşeye rağmen bu hatadan dönmek. bir an önce..
Sen bir kadınsın ama nasil bir kadınsın biliyormusun?
Kendini sevmiyorsun, kendine değer vermiyorsun, seviyorum diye bağlandığın o sevginin kölesi olmussun sen bi hiçsin sen boyleyken tabiki sevgilin seni aldatır hatta baska seyler bile yapar sana.
Bi kere elini ayağını çek o çocuktan. O iyi biri degil bu baris belli zaten. kendini çek. Psikolojik sorunlarım var de tedavi olucam de ya da onun gibi bişey bi anda cek kendini hem o kizdan hem sevgilinden hemde rtak arkafaslarinizdan.
Kendine ceki düzen ver toparlan. Sevgi dediğin sey srvgi degil senin zaten. Bu genlerinden gelen bi sorun eger oyle olmasa dosdogru adamı bulurdun. Bu yuzden bence psikoloğa git. İllaki hasta olmanda gerekmiyor doğru yönlendirme için bunu kendine yap.
Kendini bakıma vur ama öyle açılıp sacılayım erkeklerle harmanlanayım falan öyle degil. Olgun agir basli be istedigini ne konustugunu bilen hedefleri kariyeri küçük bile olsa bi kariyeri olan ki bunun için önce psikologa git lütfen o seni yönlendirecek, dis gorunumune özen gosteren cildine iyi bakan bi kız ol.
Ondan sonra meydana çık.
Bak bakalım neler oluyor. İnşallah olursun Boyle dedigim gibi bir kiz.60 YorumlaSevgilini kabetmemek icin kendinen oluyorsun. Zamanla kendine saygin zedelenecek, yapma bunu kendine. Uzaklas o arkadas görünümlü pisliklerden. Degismelerini bekliyorsan degismeyecekler, üzgünüm böyle sert konustugum icin ama durum böyle. Eger bir daha beni hicbir erkek böyle sevmeyecek diye düsünüyorsan yanliyorsun. Onlarinki sevgi degil, saygi bile duymuyorlar sana. Arkadaslarin ve sevgilinden uzaklastiginda ve kendine gelmeye basladiginda aslinda nasil bir bok cukurunun icine düsmüs oldugunu anlayacaksin. Şu an her seyi net göremiyorsun. Hatta öyle bir farkindalik olacak ki sinirden köpüreceksin. Sen bunu hak etmiyorsun. Izin verme seni kücük düsürmelerine. Dik dur ve uzaklas.
Kendin icin ayril o pislikten. Imkanin varsa simdiden Psikologa git, ihanet hafif ve kolayca atlatilabilecek bir sey degil. Herseyi yanliz üstlenmek zorunda degilsin. Kendine odaklan ve kendini sevmeye basla bak o zaman karsina kimler, ne sevgiler cikiyor. Ilk basta zor olsada iyi ki yapmisim diyeceksin bunun sözünü veriyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılBence kendini ve gururunu küçük düşürme. Belli ki bu arkadaşın amacı sevgi değil. Kendine geri çeksen bile yarın bir gün gözü başkasına kaymayacak mı? Lütfen kendinizi bu kadar basit bir duruma düşürmeyin ve sizi sevmeyi beceremeyen insanlara şans vermek için bir neden bulup kendinizi rencide etmeyin. Cidden bunları nasıl mideniz alıyor.. Şu aşka olan inancınız ve adanmışlığınızı böyle gözü dışarıda ve sevmekten anlamayan insanlara vermek yerine doğru insanlar için harcamadığınızdan dolayı sonradan sızlanıp aşka inancım kalmadı diyorsunuz...
60 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSen bir kadinsin kendini bukadar ezik gosterme ayril gitsin , o seni aldatti 85 mlyn nufusta sana erkekmi yok , emin ol benim dedigim gibi davranirsan pesinden kosar cok yuz vermissin kicini kaldirmissin ikisininde sen onlarin iliskisine musallat oldukca onlar daha cok yakinlascaklar emin ol en iyisi ayril uzak dur , mutlu pozlar sergile hergun medyada dolas , arkadaslarinla ailenle vakit gecir onemli degil takmiyormussun gibi davran yokmus hic olmamis gibi davran aksini yaparsan daha beter uzaklasir senden ne yazarsa yazsin asla cevap verme surekli goruldu at
30 Yorumla
+1 yılşaka gibisin ya gerçekten rezillik bu anlattiklarin hem onlarınki , onlarınki zaten basli basina da hem de senin anlattığın , kendime geri nasi çekerim ne ya nasil böyle birini isteyebilirsin. ne kadar seversen sev vazgecmeyi bileceksin. yoksa böyle vazgeçerler senden. öncelikle bu iki karaktetsizi hayatından da aklından da diretk cikariyorsun. bi defa bunu yapan hele utanmadan arsizca en yakin arkadasinla yapan allah bilit baskalariyla neler yapar. ki yapmıştır da belki sbu sadece senin yakaladigindir. kendi hayatını bu kadar mi onemsiyorsun ya yazık değil mi sevgine hislerine. lutfen naparsa yapsın affetme ihanetin asla affi olmaz çünkü. yeni insanlarla tanış emin ol unutacaksin kimse unutulmaz değildir. ama olutfen affetme , hayatın boyunca kendine yapabileceğin en kötü şey olur bu emin ol. ileridr çok pişman olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşkım sen önce kendini sevmeye çalış. Bak sen çok güçlüsün. Böyle bir karaktersizin ellerine hayatının iplerine vermemelisin. Kendine gel. Güzelim. Yapma böyle. Bak son cümlende ayrılmak istemiyorum demişsin. Aşkım bak sen ayrılamıyorsun. Vallahi bak. Bu ayrılmak değil. Sana saygısı olmayan hatta seni bırak kendine bile en ufak saygısı kalmayan iğrenç bir mahlukattan kendini kurtarıyorsun. Bak maalesef aranızda bir şeyler yaşanmış bu çok üzücü ama metanetli ol yapman gerekeni kendi öz saygın için yap. Seni seviyoruz hepimiz sen de kendini sev güzellikler çıksın karşına kuzumm
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa zaten aldatmış daha ne çekmesi ya? Manyak mısın sen? Şutlayacağı yere sorduğu soruya bak.
10 Yorumla
+1 yılAldatmış, yetmemiş bir de tehdit etmiş.
Bence tekrar düşün derim. Kendin için.
Birine "Seni çok pis hallederim" demenin ne anlama geldiğinin farkında mı acaba bu kişi?
Farkındaysa durum daha da vahim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılbir daha barışın sonra erkek arkadaşın isminaz ve ikinizi de idare etsin sonra sıkılınca da dehlesin sizi ya da belki birinizi tercih eder bilemicem artık.
10 Yorumla Aldatan erkeği tekrar mı istiyorsun?
Yani aldatsa bile yanına istiyorsun?
O erkek seni öldürür
Demedi deme
Sana yazık olur
O hapse girer00 YorumlaHayatım bu çoçuk seni manipüle ediyo, ayrılman senin için sağlıklı olur, zamanını boşa harcayıb aldatılarak gezmek istiyosan tabi karar senin ama zaten bu ilişkinin sonu yox, varsa da ağlamak, üzülmek. Ay dövmeymiş, ay seviyorummuş yok öyle yalan söylüyo. Arkadaşını da onu da hayatından çıkarman doğru olur. Şimdi sen düşün belirli bir zaman içinde unutub hayatını mutlu yaşamakmı, yoksa bununla hayatını belirsiz mutsuzlukla güvensizlikle yaşamakmı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar ve iç dünyaları aldatılınca birlikte olduğu erkeğin diğer kadınlar tarafından da tercih edilmesi hoşuna gidiyo ve bırakmak istemiyo ne kadar anlamsız değil mi? 😏
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılsen gurursuz musun kızım herif hem aldatıyor hem de seni suçluyor neymiş seni pis halledermiş etsin sen o herife s*tiri çekmezsen boynuzu yersin
02 Yorumla- +1 yıl
seninkisi aşk değil eziksin
- +1 yıl
ablacım senin yerinde olsam ikisini de herkesin içinde rezil ederdim sonra hiç umursamazdım
sen çok safsın saf olma artık
+1 yılAbla birak gitsin ikisinide hayatindan cikar kendine saygin olsun aldatilma gibi bir durum affedilemez abla sen kendini bu kadar degersizmi goruyosun allah askina kendine gel ve iksinide hayatindan cikart yapabilirsin ve cok daha guzel bir hayatin olur evet ilkler baskadir guzeldir ama abla bu abiyle bir gelecek kurman imkansiz kendine saygin olsun lutfen.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBara giden adamla sevgili olursan, evlenmeden beraberlik yaşarsan böyle olur işte. Hiç ağırlığını koymamışsın canım adam seni elde etmiş her bala konmak istiyor. O karaktersizlere ağzına ne geliyorsa söyle ve ayrıl
00 Yorumla
+1 yılYa ben anlamiyorum şu erkolari elde tutmak kolay siz nasil kaptiriyonuz 😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı. Demek ki neymiş önemli olan koluna değil kalbine ismini yazmasıymış 🙃
Bence sen onu boş ver, ondan bir cacık olmaz.
10 YorumlaAllah'ım sana kolaylık versin çok zor oluyordur senin için.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe demişler seven değil en önce veren kıymetli olur:D sanada geçmiş olsun. Yapacagin tek şey ayrimak
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Kendine çekmekle uğraşma arkadaşına da ona da yol ver abim
00 YorumlaHâlâ kendine çekmek mi 🤨 sen neyin kafasıni yaşıyorsun sizin gibiler cidden mustehak..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir karaktersizlik yaptılarsa bence en mantıklısı ikisini de hayatından çıkarman
00 Yorumla
+1 yılNe cekecen boş ver gitsin daha hala arkadas mi diyorsun
00 Yorumla
+1 yılYakında grup yaparsiniz artık bu kafayla devam edersen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendi değerini bil güzelim her şeyi boş ver onun sana öyle davranmasını kabul etmiş olursun ve o bu durumdan yüz bulur. Kendini asla başkası için küçük düşürme, hep kendini daha çok sev
00 Yorumla
+1 yılSeni aldatan kişiyi tekrar kendine çekmek istemen kendine olan saygısızlığını gösterir
00 Yorumla
+1 yılİşte bu işler şekilli şukulmaz süslü kelimelerle yapılmıyor olmuyor maalesef
00 Yorumla
+1 yılMerak etme o dövmeyi sildirirken yaşayacagi acı yeter ona.
00 Yorumla
+1 yılCidden kimseye guvenilmeyecek ya hiçbir şey güven kalmamış.
00 Yorumla
+1 yılgerçekten bu hikayenin gerçek olduğuna inandınız mı sazan millet
00 YorumlaSen böyle bir adamla nasıl devam etmeyi düşünüyorsun yani nasıl miden alabilir bir kere yapan defalarca yapar bence kendi yoluna bak ondan sana değil kimseye hayır gelmez ama o yelloz isminaz mi ne haltsa onun ağzının üstüne bi tane yapıştır
10 Yorumla
+1 yılÜzülerek söylüyorum ki gitmek isteyeni dağ olsa tutamaz. Tutamıyormuş. Acı şekilde öğrendim. Bırak hayatına daha iyilerinim girmesine izin ver. Yoksa bitmeyen bir hikayenin bilinmezi olarak kalırsın
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcı olsa da unutmak zorundasın maalesef. Bu şüphe bir kere girdi mi ki senin olay şüpheden öte onunla mutlu olman cook zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen niye beraber oluyorsun ki evlenmeden gelecekteki kocana yazık olacak bekaretinde namusunda gitti
07 Yorumla- +1 yıl
Ne sacma bi yorum bu ya. Kadinlara araba muamelesi gostermekten vazgecin artık yazik kafalariniza
Cevap sahibi+1 yılBende hiçbir kızla cinsellik yaşamadım kendim gibi birisi arıyorum ilerde evlenmek için yarın bir gün bu kız benim karşıma çıkarsa bana karşı haksızlık olmaz mı eğer bende bir kızla cinsellik yaşasaydım senin dediğin gibi buna laf etmeye hakkım yoktu
- +1 yıl
Şahsen tecrübesiz bir erkek tercih etmek istemezdim
Cevap sahibi+1 yılBütün kızlar tecrübesiz diye reddederse o zaman o erkek nasıl tecrübe kazanacak
- +1 yıl
Evlenecegim erkegin tecrübesiz olmamasını tercih ederim. Evlenecek yaşa gelene kadar da o adam bircok tecrube kazanabilirdi bunu da biz soylemicez herhalde
Cevap sahibi+1 yılBirde ben şu ana kadar gerçekten 3 tane kıza aşık oldum hepsini farklı zamanlarda bunlardan 1 tanesine açıldım beni reddetti diğer 2 tanesine tamda açılacaken beni kendilerinden tiksindirdiler birisi de beni kendine aşık etti sonra bana ress çekti duygularımla oynamıştı ama bunlara hiçbir zaman asla cinsellik gözüyle bakmadım ne kaybettiysem hep iyi niyetli olmakla kaybettim bir erkek sevgiliyken kızla ilişkiye girmek istiyorsa o kızı cinsellik için kullanıyordur bunu unutma sonra o erkekte o kızı terk eder kendisine namuslu kız arar
Cevap sahibi+1 yılBak abla ben şu an 22 yaşındayım sırf 30 yaşıma kadar tecrübe kazanıcam diye kimse ile gönül eğlendirmek için sevgili olmayacağım belki onu çok üzmüş olurum insanların kalbini kıracağıma tecrübesiz kalırım daha iyi zaten evlenme gibi niyetim de yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsminaz naz yapmamış sjjg geçmiş olsun öncelikle herhalde çocuk sana arkadaşınla bir şeyler yapıyorum demicekti.
00 YorumlaErkek arkadaşının numarasını verde tebrik edelim nasıl bi kralmış mq
02 Yorumla- +1 yıl
+sonsuz
- +1 yıl
Tabiki de kendine çekmeyeceksin. O arkadaşın ve sevgiline tekmeyi çakacaksın. sende bulamadığı ne olabilirdi ki arkadaşına gitti ya da karakteri bozuk aşkom.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç mi gurur yok sende aldatmış seni hale onun peşindesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsminaz ismini görünce bütün ciddiyetim gitti okuyamadim🤭
00 YorumlaAldatan erkek tekrar yapabilir ona ayrılacağını olanlardan haberdar olduğunu söyle uzaklaş o kovalar seni zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılİsminaz tam bır kevaseymıs onu yolla bana sevgılın senındır
00 Yorumla
+1 yılMüge anlıya bir çıkın isminaz ile xkdldkdkdk🤣 insan az daha inandırıcı yazar
00 YorumlaHala kendime nasıl çekerim diyor ya biraz kendinizi sevin
00 Yorumla
+1 yılBöyle erkeklere hasta oldukça daha çok üzülürsünüz
00 Yorumla
+1 yılBence gerek yok. İt herzaman ittir sal tasmasını gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenaryo guzel ama Amatorsun dersine biraz daha calis te a. mk. isminaz mis Sakai seni
10 Yorumla
+1 yılÇok mu düşündün böyle hikayeyi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılUnutun gitsin
00 Yorumla
+1 yılÇok pis hallederim derken?
00 Yorumla
+1 yılNiye şutlamıyon
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılTutmayın yol verin gidene gidene
00 Yorumla
+1 yılCekme seni aldatan birini istemen slklik
00 Yorumla
+1 yılİsmi naz mi ismi isminaz mi ben ordayim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar ezik birisin 😂 hala kendine bağlama derdinde kadın olacaksın bide sen püg😂😂
00 Yorumla
+1 yılÇok wattpad okuyorsun galiba.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılİsminaz ım degıl senı bı haın yıktı ayrıl sjsjsj
00 Yorumla Şaka sanrm bu 🤦🏻♀️🤬
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu kadar mı onurunuz ucuz?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk damızlıkmış herkesi halledip gidecek
00 Yorumla ayril yapan yine yapar
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne