Aşk İlişkileri Fındığı olan neden çok seviliyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bana göre çok saçma sırf fındığı var diye peşinden koşuyorlar Güncellemeler+1 yıl Gay değilim sksksjsjsjjs Güncellemeler+1 yıl Fındığı olan bize posta koyuyor Fındığı olan neden çok seviliyor? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Fındık kıran olmayi beceremedigin için zoruna gidiyodur.. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Kıramadık Yorumla asuasuasuman +1 yıl Burdan anlaşılıyo zaten.. Yorumla Soran +1 yıl Kalbimizi kırdın be Yorumla asuasuasuman +1 yıl Acı çektirmeyi severim Yorumla Soran +1 yıl Bende sizi şey yapmayı Yorumla
gözümKIZarıyor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl bir avuç fınıdr derler her şeye değer derler : 0 0 Yorumla
Nes2mvarhayatt4 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Kosmayin ozmn mk kendiniz kosuyorsunuz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayıp beee fındığın var diye mi böyle hava atıyon Yorumla Nes2mvarhayatt4 +1 yıl Ya sus mk😂 Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sincap olmasınlar onlar da 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklı Yorumla
Damlabeth Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Sen de fındık peşinde koşuyorsun 1 2 Yorumla cochecarmichael +1 yıl Koşulmaz mı herkes koşar Yorumla strasbourg__006 +1 yıl Ben koşarım yalan yok 😉 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben koşmuyorum , bana koşsunlar 0 0 Yorumla
ballıpankek Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Bu ne 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fındık krallığı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl g. aysin yani 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ne alaka tövbe tövbe Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senin deyiminle findigi sevmiyorsan g. aysindir bu kadar basit Yorumla Soran +1 yıl Senin fındığı ver gör bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl pauhauah sordugun soruyla alakan Yorumla Soran +1 yıl hadi ordan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Fındık kıran olmayi beceremedigin için zoruna gidiyodur..
Kıramadık
Burdan anlaşılıyo zaten..
Kalbimizi kırdın be
Acı çektirmeyi severim
Bende sizi şey yapmayı
bir avuç fınıdr derler her şeye değer derler :
Nasıl fındık ne alaka.
Kosmayin ozmn mk kendiniz kosuyorsunuz
Ayıp beee fındığın var diye mi böyle hava atıyon
Ya sus mk😂
Sincap olmasınlar onlar da
Haklı