Bazen küçük bir an için ömür bile verilirr.. 😅 Galiba aynı şarkıdan başka bir söz, hatırlayamadım ama Teoman'ı çok severim. Nedensiz bir sevgi yoktur bana göre. Hatta hayatta hiçbir şey nedensiz değildir, elbet bi sebebi vardır sadece biz göremeyiz bazenleri. Sevgi, tanıdıkça o kişiyi, hareketleri davranış tarzı hoşuna gidince, fedakârlıklar yapmaya başlayınca o kişi için ve ilk kendini değil de onu düşünmeye başladığın zaman, zaman içinde işlenir kişinin kalbine.
Hahah dersteyken KS kaçamağı yapınca böyle oluyor demek ki 😂😂 ben öğrenciyken derslerde telefona hiç bakmadan mesaj yazabiliyordum, o zamanlar ben de böyle sorunlar yaşıyordum xjsjsj
Cevap sahibi
+1 yıl
Ya hoca takıntılı birisi, bende parlaklığı en aza düşürünce zaten ekran karardı e görsel de koyu renk komple görünmedi. :D Derste KS kaçamağı muhteşem oluyor evet.. Ben henüz bakmadan yazabilme yeteneğine erişemedim ya
Anladım, e tabi o zaman görememen çok normal 😄 Dokunmatik ekranda zor oluyor tabi, o yeteneğe herkes erişemez 😂😂 ben lisedeyken tuşluda, ünideyken dokunmatikte bakmadan yazabiliyordum 😂😂
Yok yahu bence hayet iyi yazmışsın, mesema bu mesajı da ben bakmadan yaDım 😂😂
Sendeki kadar hata bende de var şu an 😂😂
Cevap sahibi
+1 yıl
Oo sen araya virgül de koyabiliyorsun bakmıyorken jdsjddhj Anlaşılıyor sonuçta yazılanlar bakmadan da bence, artık öyle yazıyormuşum. :D Türkçe sorunlusuna çıkar adım KS de.
Elbet vardır yeteneklerin başka da öyle deme yahu.. :D
Biz bu yeteneği okul sıralarında geliştirdik, virgül de koyalım bi zahmet jsjxj Ben imla kurallarına uymadan mesaj yazamam 😂 Ama adın Türkçe sorunlusuna çıkmaz. Ne sorunlular gördü bu gözler 😂😂
Cevap sahibi
+1 yıl
Doğru diyorsun sen masterını yapmışsın artık. :D
" maalesef, herkes, şarz, eylence, beyendim, sipor, tiren, eşortman , yanlız, yalnış" sjdhj ay tamam yeterrr. Deliriyorum bende Türkçe konuşamayan insanlara
Cevap sahibi
+1 yıl
aa telefon kendi kendine düzeltti maalesef ve herkesi sdhj
Nedensiz hiçbir şey olmaz. Mesela bakışını, gülüşünü, tertemiz yüreğini, sevecen yaklaşımlarını seversin. Bunlar sevmek için bir nedendir. "Neden o?" diye sorduklarında verebileceğin güzel bir cevabın olmalı.
Aşk dediğimiz, sevgi dediğimiz şey sebepsiz olunca daha bir kıymetlidir. Aslında bir sebebe bağlı olarak birisini sevmek, o sebep ortadan kalkınca o insanı sevmemeye itebilir bizi...
Aslında nedensiz kimse sevmez. Kimisi tipinden etkilenir tip neden olur, kimisi karakterinden etkilenir karakter neden olur, kimisi gülüşünden etkilenir, kimisi bakışından, kimisi gözünden, kimisi saçından, kimisi parasından ama muhakkak bir neden vardır.
Zaten birini sevmek için nedenlere sığınıyorsan çok zengin mesleği iyi ailesi iyi ya da tipi diye devam edebilirisniz bu aşk değildir arkadaşlar beklentidir. Bu beklenti olurda azalır ya da değişirse orada da ilişki biter günümüz sevgileri gibi...