Ben kendim doğuştan bedensel engelliyim, yani baston kullanarak destekli bir şekilde yürümekteyim Kendi işimi kendim yapabiliyorum sadece yanımda bir refakatçi olmadan uzun bir yolculuk yapmak gibi bir şansım söz konusu olmuyor, durum böyle olmasından kaynaklı olarak çevremdeki insanların bir çoğu da benim durumumda bedensel engelli, gittiğim rehabilitasyon merkezinde tanıştığım bir kız var uzun zamandan beri konuşuyoruz kendisi de daha önce başından bir nişan geçmiş ve babasının istememesi sonucunda da nişanını bozmak zorunda kalmış, yani öyle uzun süreli yüz yüze bir görüşme gibi durum söz konusu olmadı genelde Instagram üzerinden ve sosyal medya üzerinden sohbet etmekteyiz.
Kendisi ile devamlı belli başlı sohbetli ettiğimiz için ister istemez kendisine karşı belli hislerim oluştu hoşlandı sevgi gibi, kendisi de başlarını istemiyorum dedi fakat daha sonra da aramızda bir gün sohbet ederken bir bebek mevzusu geçmeye başladı sonra böyle hayallere daldık sanki bizim çocuğumuz olmuş da ona bakıp büyütüyormuşuz gibi, sonra kendisinin hamilelik ve bebeklere karşı büyük bir ilgisinin olduğunu öğrendim, tabii ki bu süre zarfında da kendisi bir ara bana eski nişanlısını unutamadığımı hatta WhatsApp konuşmalarını bile satın alarak sakladığını söyledi.
Birkaç defa beni sosyal medya üzerinden engelledi sonra ben farklı hesaplardan kendisine ulaşıp konuştum mevcut hesabımın engelini kaldırarak konuşmaya devam ettik, fakat benim herhangi bir evlilik durumunu söz konusu değil zaten kendim bastonlarla destekli olarak yürüsem de, evlilik yapmak istediğim insanım nasıl söyleyeyim benim gibi ayakta en azından destekli yürüyen bir engelli olmasını tercih ederim ve bu kız tekerlekli sandalyede, kendisini de açık açık dün gece şunu söyledim eğer sen ayakta destekli olarak yürüyen birisi olsaydın emin ol seninle evlilik yapmak isterdim dedim, tabii kendisi ben bunu söyledikten sonra bayana karşı bayağı bir tepki gösterdi ınstagram'dan engelledi seninle kurduğum hayallere yazıklar olsun dedi baktım sabah engelimi geri kaldırmış, ama açıkçası ben ailemin düşündüğü ve kendi düşündüğüm şeyi açıkça dile getirdim yani sonuçta o tekerlekli sandalyede ben de bedensel engelliyim nasıl birbirimize yetebiliriz ki?
Üstelik ben şu anda emeklilik bekliyorum sigortam yatıyor sadece maaş almıyorum yani şu anda evlenmek istesem herhangi bir gelire sahip değilim hani dürüst olduğum için bana biraz tepki gösterdi ben de birazcık olsun vicdan yaptım acaba duygularını mı kullandım diye, ama dedim zaten biz seninle sevgili bile değiliz ki sen bana sevgilini unutamadığını söyledin dedim, yani aklım çok karıştırdı seviyorum o sevmiyor mu ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama ben sadece içimden geçenleri söyledim.
Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Açıklayıcı olması açısından birazcık uzun yazdım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer