Aşk İlişkileri Aşağıdakilerden hangisi en ideal sevgili adayı sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangisi sizin ilginizi daha çok çekerdi? Utangaç ve ağırdan alan Girişken ve tez canlı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aşağıdakilerden hangisi en ideal sevgili adayı sizce? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Vazgeçtim__- Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ağırdan alsın ama utangaç olmasın ya ama olabilir sıkıntı yok 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kararsız gibisin sanki biraz 😅 Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Tercihim utangaç olmasın ama olsa yapcak bir şey yok😅 hem utangaç daha tatlı Yorumla oskii +1 yıl hem ayranım dökülmesin hem de... diyosun yani. Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Ya ne alakası var Yorumla
Anlbey Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Yerine göre tadında ikisinden de ortaya karışık 😂 0 0 Yorumla
Canımbennnremmnurr Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Biraz utangaç olsun o ciddiye aldığını gosterir ama çok da utangaç olmasın ya çekilmez. 0 0 Yorumla
Kendidünyamdamutlu Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Ağırdan alanlar daha olgun , mantiklinoluyor bence hərşeyi detaylı düşünüyor oyle daha anlayışlı oluyor 😇 0 0 Yorumla
Tyghn Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Utangaç ve ağırdan alan tercihim ama sohbet edemedikten sonra hiç bir önemi yok 0 0 Yorumla
Sibelxxs Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Ben 1. yim ama 2. yi tercih ederim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki? Yorumla Sibelxxs +1 yıl Erkek utangaç olmamalı Yorumla Soran +1 yıl Anladım. Yorumla oskii +1 yıl Neden erkek utangaç olmamalı? Yorumla
mlhylmz Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl biraz utangaç olmalı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sebebi nedir? Yorumla mlhylmz +1 yıl o tarz hoşuma gidiyo Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ağırdan alsın ama utangaç olmasın ya ama olabilir sıkıntı yok
Kararsız gibisin sanki biraz 😅
Tercihim utangaç olmasın ama olsa yapcak bir şey yok😅 hem utangaç daha tatlı
hem ayranım dökülmesin hem de... diyosun yani.
Ya ne alakası var
Yerine göre tadında ikisinden de ortaya karışık 😂
Biraz utangaç olsun o ciddiye aldığını gosterir ama çok da utangaç olmasın ya çekilmez.
Ağırdan alanlar daha olgun , mantiklinoluyor bence hərşeyi detaylı düşünüyor oyle daha anlayışlı oluyor 😇
Utangaç ve ağırdan alan tercihim ama sohbet edemedikten sonra hiç bir önemi yok
Ben 1. yim ama 2. yi tercih ederim
Neden peki?
Erkek utangaç olmamalı
Anladım.
Neden erkek utangaç olmamalı?
Utangaç ağırdan alan
Utangaç olmasında
biraz utangaç olmalı
Sebebi nedir?
o tarz hoşuma gidiyo
Anladım