Aşk İlişkileri 6 gü Aşağıdakilerden hangisi en ideal sevgili adayı sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Hangisi sizin ilginizi daha çok çekerdi? Utangaç ve ağırdan alan Girişken ve tez canlı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aşağıdakilerden hangisi en ideal sevgili adayı sizce? Cevap Yaz 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Vazgeçtim__- Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 99% 6 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ağırdan alsın ama utangaç olmasın ya ama olabilir sıkıntı yok 0 4 Yorumla Soran 6 gü Kararsız gibisin sanki biraz 😅 Yorumla Vazgeçtim__- 6 gü Tercihim utangaç olmasın ama olsa yapcak bir şey yok😅 hem utangaç daha tatlı Yorumla oskii 6 gü hem ayranım dökülmesin hem de... diyosun yani. Yorumla Vazgeçtim__- 6 gü Ya ne alakası var Yorumla
Anlbey Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 2 gü Yerine göre tadında ikisinden de ortaya karışık 😂 0 0 Yorumla
Canımbennnremmnurr Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 99% 5 gü Biraz utangaç olsun o ciddiye aldığını gosterir ama çok da utangaç olmasın ya çekilmez. 0 0 Yorumla
Tyghn Takip Et Xper 5 Yaş: 22 3 sa Utangaç ve ağırdan alan tercihim ama sohbet edemedikten sonra hiç bir önemi yok 0 0 Yorumla
Sibelxxs Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 6 gü Ben 1. yim ama 2. yi tercih ederim 0 4 Yorumla Soran 6 gü Neden peki? Yorumla Sibelxxs 6 gü Erkek utangaç olmamalı Yorumla Soran 6 gü Anladım. Yorumla oskii 6 gü Neden erkek utangaç olmamalı? Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 4 gü Aşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı. Utangaç ağırdan alan 0 0 Yorumla
mlhylmz Takip Et Xper 4 Yaş: 19 6 gü biraz utangaç olmalı 0 3 Yorumla Soran 6 gü Sebebi nedir? Yorumla mlhylmz 6 gü o tarz hoşuma gidiyo Yorumla Soran 6 gü Anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ağırdan alsın ama utangaç olmasın ya ama olabilir sıkıntı yok
Kararsız gibisin sanki biraz 😅
Tercihim utangaç olmasın ama olsa yapcak bir şey yok😅 hem utangaç daha tatlı
hem ayranım dökülmesin hem de... diyosun yani.
Ya ne alakası var
Yerine göre tadında ikisinden de ortaya karışık 😂
Biraz utangaç olsun o ciddiye aldığını gosterir ama çok da utangaç olmasın ya çekilmez.
Utangaç ve ağırdan alan tercihim ama sohbet edemedikten sonra hiç bir önemi yok
Ben 1. yim ama 2. yi tercih ederim
Neden peki?
Erkek utangaç olmamalı
Anladım.
Neden erkek utangaç olmamalı?
Utangaç ağırdan alan
Utangaç olmasında
biraz utangaç olmalı
Sebebi nedir?
o tarz hoşuma gidiyo
Anladım