Şimdiye kadar hiç birinden hediye istediniz mi?

Şimdiye kadar hiç birinden hediye istediniz mi?
Yahu biz bir kitaba , bir çikolataya razıyken, bunlarla mesut olurken kişinin henüz sevgilisinden pahalı hediyeler istemesi de ne bileyim yani, nişanlın olur, sen evlendikten sonra çalışmasını istemezsin , o şekilde konuşulup karar kılınır , işte o zaman o nişanlı bey, nişanlısının maddi isteklerini yerine getirmeli ama kimse kimsenin de üzerine binmemeli, kimse kimseyi de kullanmamalı, aslında en güzeli şu; sen söylemeden neye ihtiyacın olduğunu bilip sana o hediyeyle gelmesi, bazı şeyler ihtiyaçtır , misal vermek lazım gelirse ; reglken çikolata almak o kadın için dünyalara bedel olmalı ve bunu o kız sevdiğine söylemeden sevdiği adam ona çikolatalarla geliyor ya da parası çıkışmadığı için kitap alamıyor güzel hanımefendi , işte sevdiği erkek bu ayrıntıyı farkedip alamadığı kitabı sevdiği kıza almalı, söylemeden hissedip onun yüzündeki gülümseme için yapmalı.
Benim tanıdığım nişanlı bir kişi nişanlısından telefon istedi ki bence hakkı da var, isteyebilir, çünkü evlenecekler lakin henüz sevgililik de pahalı hediyeler isteyen kişiler neyin peşinde , şimdiden onlar böyleyse , evlenince evlendikleri kişiyi yorarlar kesin, kimse kimsenin kasası değil , istemenin bile bir adabı , bir usulü olur, sevgililerin parasal anlamda birbirlerinden bir şeyler istemesini nahoş buluyorum lakin nişanlı bir kız sevdiğinden sınırlarını aşmadan maddi anlamda beklentiler içinde olabilir, erkeğin eril özelliğine de yakışır kadınını parasız bırakmamak , düşünmek, onun ihtiyaçlarını hissetmek lakin her şeyin bir hududu olacak, kimse kimseyi kullanmayacak, herkes birbirine bir şeyler verip katacak, her şey karşılıklı , öyle bir kızdan olmaz , henüz sevgiliyken böyle yapıyorsa
Hediye istemek bana yanlış geliyor içinden geliyorsa verir o da beni olduğu gibi mutlu eder… düşünüp alması içinden gelmesi yeter yani tek bi beyaz gül de alsa elleriyle bi şey yapsa daha güzel daha anlamlı… fazla romantik bulanlarınız olabilir… :) pahalı hediye alsada kabul etmem zaten nişanlım eşim değilse.. saklasın günü gelince verir.. ben böyle şeylerden etkilenmem ya da tamah etmem..
Adam olmadıktan sonra.. istediğin herşeyi alsa ne olur.. altın yüzük almış takmışsin ne olur lüks yerlerde gezdirse kaç yazar.. paralar saçsa her yerinden.. insanın ruhu doymali ilk önce.. bunu doyuramayan adamda zaten bir kadınla ilişki yaşamasin bir zahmet.. sizinki karsilikli al gülüm ver gülüm hesabı.. hesap kitap yaparsanız böyle gelir buralarda akıl alırsınız işte
Sakin ol şampiyon 😊
Üslubun son derece kaba.. hediye olaylarından önce iletişim becerini geliştirmelisin
Neden bana bilendiniz onu anlamadım
Direk adamlıktan daldınız ve bana üslubumun kaba olduğunu yazdınız. Bu bir kamera şakası mı?
Sorduğun sorunun üzerinde düşünürsen yazdığım yorumu da anlayacağını düşünüyorum.. pahalı hediye isteyen kızdan olmaz.. ama sen böylesi bir soruyu sorabildigine göre senden de olmaz.. talebi bu şekildeyse zaten senin de ondan taleplerin olmuş demektir.. ki gerçekten sevmek sevilmek bazı insanlara hiç yakışmıyo..
Bana karşı şahsi bir gareziniz olmasa etrafımda gördüğüm bir durumun sorusunu sormuş olabilme ihtimalini düşünüp biraz daha nezaket kuralları içinde yazabilirdin 👍
Her neyse uzatmayalım istersen. İyi günler dilerim.
Olur olur. Sana koymuyorsa kabul edersin zaten. Sonra başka saçma sebeplerle bırakıyorsunuz olmuyor abi. Diğerlerine sarıp onları üzüyorsunuz. Ki zaten erkeklerin çoğu da böyle kişileri sever
Cevap
9Cevap
Bence olabilir
hiç istemedim hem hediye adı üstünde hediye istendikten sonra ne anlamı kalır eşimden dahi istemem eşimde sağolsun hiç almaz
😅😂🤣🤣🤣🤣
Son cümle güldürdü.
Hediye dediğin insanın içinden geleni alıp/yapıp getirmesi değil midir? Hatta hediye bazen sadece bir düşünceden ibarettir. (Hadi tatile gidelim der mesela bu da bir hediyedir)
İstemek görgüsüzlük isteneni almak da enayiliktir bence
Kadının paragöz olduğunu gördüğüm an, şutluyorum.
Siberalem sitesinden bir hemşire kız ile tanışmıştım, kız "a" desem konuyu paraya getiriyordu.
Sen eskort musun dedim ve engelledim.
şu kızlari asla anlamiyorum. erkeği it gibi süründürüyo parasi için beraber ama erkekte tapiyo ya. ben sevdiğim kişiye yük olmiyim aman şöyle düşünmesin kalbi kırılmasin dedikçe kaybediyorum. demekki oyle olmak lazim en çok onlar rağbet görüyo
Bu zamana kadar ailemden dahi hediye istemedim. Yine de hadi ailedir çok yakın insanlardan bir şey bekleniyorsa hafiften ima edilir ancak direkt bunu istiyorum diye gelen kızdan olmaz
Olmaz bir öpücük de hediyedir araba da duruma ve içten gelmeye bağlı bişey seni kullanmak istiyor
saçmalama knk daha neler. böyle insandan hayırmı gelir ya
Olmaz, ben asla istemem kendisi düşünüp alsın pahalı olmasına gerek yok yeterki düşünsün bir demet papatya her şeyden değerlidir
Gözü maddiyatta olan kızla 2 gün takılırım alacağımı alır yol veririm
Hediyeyi değerli kılan düşüncedir.
Sana pahalı hediyeler alan kızdan olur
Gereksiz şımarıklık yani
Olmaz yani o ne öyle yaa
Hayır, ama istemesk gerekiyor galiba
Pahalı hediyeler de alıyorsa olur
Bu parfüm 🥺
Olmaz
Olmaz abi olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?