lütfen herkes dürüstçe cevap versin
Fiziksel özelliklere aşık olur, karakterini sonra sever
Karakterine bakar, fiziksel özellikleri sonra gelir
Zenginliği, popülerliği önemli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer lütfen herkes dürüstçe cevap versin
Erkekler genel olarak kızların güzelliğine bakarlar. yani kızların fizik güzelliği ya da yüz güzelliği varsa severler ya da sevgili olurlar bazı erkek ilse sadece kadın olsun nefes alsın yeter de bazı erkekler de cinselliğe bakar. ya da kızların yemek yapmasına evi temizlemesine falan bakarlar. bu yüzden de karakter diyenleri pek de aldırmamanız gerekiyor yani her insan aynı değildir ama büyük çoğunluk aynıdır. bu yüzden de gerçekten kalbinize göre seven birisi olup olmadığını anlamanız ilk bata zor olabilir çünkü ilk başta herkes kendini iyi olarak tanıtır ama amaçları sonradan ortaya çıkar.. bu yüzden de büyük bir çoğunluğu aslında kadınların fiziğine fizik çekiciliğine bakıyor diyebiliriz. tabi ki de hepsi aynı değil benim gibi karaktere bakanda var ama çoğu erkek güzelliğe bakar. parya balkan erkek pek görmedim ben yani kız zengin olsun diyen erkekler %1 falandır.
Her güzele veya alımlı kıza aşık olacak değiliz. İçimizi ısıtacak güzellikte olması yeterlidir. Lakin karakterini sevdikçe kalbimizi fetheder aksi durumda güzelliği sadece kendine hizmet eder bize değil.
Şu tipe baksana sen bir
Bütün erkekler de bizler gibi aynı değil. Ama şu bir gerçek ki büyük çoğunluğu fiziğe ve tipe bakıyor. Diğerleri de boyuna, parasına vs bakar. Kalan nadir erkekler de karakterine, bilgisine, ruhuna ve kalbine bakar. Ki onların da fiziğe bakmadığından şüpheliyim
Cevap
39Cevap
bu kavram ve anlayış yaşla ilgili ve yaşadıklarıyla ilgili güzel kadınla olan erkek aldatıldığında artık dış değil karakter der 40'ı geçen evlenip boşanmış hele de baba olmuşsa hayattan tek isteği onu seven ve mutlu eden kadın ister bakımlı olsun der ama Angelina aramaz artık çünkü hayatın feleği yaşatmıştır köteği :)) bazı erkekler ise nefes alsın der :)) ergenlerdir... bazıları ise çok ama çok seçidir karakterde ya da dış görünüşte onlar da çok nadir insanlardır neden okuyan kitap okuyan erkeklerdir ne istediklerini bilirler... şimdi gelelim erkekler neye aşık sadece şeylerine aşıktır onlarda hep mutlu olacağına inandıkları için doğru insanı ve mutluluğu bulamamaktadırlar bak çok ciddiyim sadece erkek şeyine aşıktır eee işte var ee mutlu olsana be adam öyle olmuyor iştee... erkek organıyla barışamadıkları için kadınları mutlu etmeyi bilmiyorlar... uzar da uzar bu konu...
Fizigini begenir sonra tavirlarinj sonra da karakterini o da biraz soğuk yapınca yanında birinin oldugunun farkına varir alistim ben sana der düşünür biraz sonra karar verir
Benim tecrübem ama bu erkekleri bilemem zaten cozseydim başka bir sorunum yoktu benim şimdiye dhhshs
Soruyu okumadan zenginliği ve popülerliği şıkkını seçtim ama okuduktan sonra diyorum ki, bir erkek kesinlikle ve kesinlikle dış görünüşe bakar hatta ve hatta yanında Angelina Jolie ve ya Kylie Jenner bile olsa, yine de aldatır
Erkeklere nefret ediyorum)
Milyonuncu kez aynı şeyi söylüyorum. Hangimiz dışını beğenmediğimiz birinin içini merak ediyoruz acaba. Önce çekmesi lazım fiziksel olarak sonra karakter ve bu olmazsa ilişki bitiyor zaten.
Karaktere bakıyorum desekte önce fiziğe bakıyoruz sonra karaktere bakıyoruz maalesef
Benim önceliğim karakter karakterli biri olmayanın fiziğine ne yapayım
Erkeklerin bu doyumsuzluğumu ne olacak niye bitmiyor abi yaa
Aklı fikri karakteri fiziği hiç biri aşık etmez bir erkeği ben bunlara inanmıyorum aşk duygusu çok sonra gelişen bişiy erkek için
Dış görünüş hep öndediir, tartışılmaz. Görünüşe önem vermiyorum diyen erkekde kendisinin ileride birini bulamayacağından emin olan erkektir.
tabiki karakter. fiziksel özelliğini baştan yaratabilirsin ama karateri yaratma gücüne sahip değiliz
Aşk bir anda olur o an kusurunu filan görmez sadece ona odaklanır. Onu eksiğiyle kusuru ile sever. (oylamayı yanlışlıkla seçtim :) )
Bence önce anlaşmak sonra karaktere en son fiziksele ama sanırım artık önce fiziksel özellikleri önemli zaman değişmiş :)
İlk seçenek elbette. Yalnızca erkekler değil hepimiz öyleyiz.
Önce ambalaj sonra ambalajın içinde ne var merakı
Önce tipine aşık olur tabii ki de çünkü erkekler öküzdür
Güzellik. Çirkin bir kadını kolay kolay sevmezler çok nadirdir.
Eşime sordum önce fiziksel özellikler gelir, sonra karakter dedi 🙃
Karakter insanı olmak zordur çabalamak zorunda kim olursa?
Gözüne biraz hos geliyorsa gerisini karakterine kalmiş karakter saglamsa aşık olur.
Her şey dış görünüş karşılıklı beğeni varsa ondan sonra karakter gelir
Ben parası var mi bana bakabilir mi diye bakarım önce
Fiziksel özelliklere aşık olur, karakterini sonra sever
A şıkkı tabiki, aksini söyleyen yalan söyler
Önce karakter sonra fiziksel özellikler tabiki de 👌
Peki bir kadın neye aşık olur, mesela sen?
Gizelliğe bakıp karaktere aşık olurlar bence herkes gibi
aşk kalple olur zaten o senin yazdıkların kızların aşkı. fiziğie zenginliğe popülerliğe bakıp
Erkekten erkeğe değişir. Kimi güzelliğe kimi ise güzel kalbe bakıyor. Zenginliğe bakan erkeğe pek denk gelmedim ama illa ki öylesi de vardır.
Bu devirde para olmadan totonuzu silemezsiniz, geçin bu klişe sorulaşmaları, komik :)
Fiziği güzelse cilveliyse aşık olur
Önce karakterini sevmeliyim
Her bir detaya ilabilir
Kadının aşkına
Sicakligina saminiyetine
Kim ne derse desin A şıkkı
Fizik önden gelir ağa
Bence her ikisi de ama karakter başta gelir
Olağanüstü koşullarda, basit beklentiler.
Aşk diye bişey mi var? :d
Zenginliği popülerliği
Önce fiziğine, sonra karakterine aşık olurum
bir bilsek bu sorunun cevabını 🤷♂️
Şu önce karakter diyenler neden yalan söylediniz?
üçüde
En. ustteki
Görüntüye aşık olur
Bu erkeğe göre değişir
Karakter
Ben memelerine aşık oluyorum oy oy oy oy oy oy oy
Fiziğe
Sevsi ve saygi olursa sevilir
Karakter illede karakter ısrarla karakter
Ulaşamadığına
Hepsi bir değil ben beni sevmesine aşık olurum
Deliğe