Bir yazı okudum. Paylaşıyorum. Ne kadarı doğru? Eklemek istedikleriniz neler?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir yazı okudum. Paylaşıyorum. Ne kadarı doğru? Eklemek istedikleriniz neler?

Bir kadın yüreğimde serçeler uçuruyorsa ona aşık oluurum. Varlığını bilmek huzur veriyorsa ona aşık olurum. O aklıma geldiğinde yüzüm gülümsüyorsa aşık olurum. Onu özlediğimde içimde kara bulutlardan yağmurlar yağıyorsa ona aşık olurum.
Ben güzel yürekli kadına aşık olurum.
Ne bktann sözlere inanıyorsunuz. Sanki insanlığın geldiği modern haz toplumunda, bu noktada; para, kariyer, sosyal imkanlar, gösteriş vs. insandan bağımsızmış gibi sevginin saf halini tahayyul edip gerçek dışı bir tuzağa itiliyorsunuz. Kim sevginin bu denli yalın haline inanır ki. Eğitimini, işini, gelirini sorguladığın bu zamanda bir kişinin karakteristik sempatisi yeterli gelmez. İnsan böyle aşka gelmez.
Sondan 2. madde benim için geçerli değil.. O'na rağmen de olunur..
Ben karşılık beklerim aşık olduğumdan.. Ben yemek yediğim tabakta, araba kullanırken yolda, çalışırken pc'de, telefonun ekranında, gözümü kapatınca, açar açmaz.. Her an onu görüyorsam, o da görecek.. Bu his aşka sebeptir..
Aramızda.. 😄
Şunların kaç katını verdim inan. Aşık olmak yerine yıpratabiliyorlar. Bu yüzden erkeklerin değer verilmeyi hak edeceklerini düşünmüyorum.
Ben haklıyım demeyi sevmem ama gerçekten ben haklıydım.
Cevap
10Cevap
Kadının karakterine
Aşk diye bişey yok. Hepsi geçici ve tükeniyor. Ha illaki birini sevmek gerekiyorsa kadında aradığım ilk özellik merhamet, masumiyet, ve doğallığı olur. Gerisi havaciva
Bir erkeğin yapacağı en doğru şey aşık olmamaktır.
Artık o iş bir erkekten geçti merhametli kız falan istemiyoruz verici istiyoruz merhamete inanmiyorum bir insandan neyse
Benim zor günlerimde yanımda olması anlayış göstermesi en önemlisi ben zor biriyim sabırlı olması
Çok doğru ama kadınlar bütün fedakarlığı bad boylara yapiyor sonra bütün erkeklere mal ediyorlar yasadiklarini
https://youtu.be/Afae_XByhYI
Bu video geldi aklıma😂
Doğruya doğru o zaman :)
:)))
Valla ben bana ilgi gösteren kadınlara aşık oluyorum. Çok safım lan :(
Erkekler sevgisinden emin ve ilgisini yitirmeyen kadına asık olurlar aynen ama hicbirinden bunları yasayamıyoruz cunku oyle bi kızlara rastlayamadık daha
Aşk tesadüfleri sever. Bu yazılar boş
O senin marifetine kalmış
Ufak atsın 😂ilk maddeye tip mükemmel fizik koysun
Yasina
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?