Aşk cinsiyet yaş din ülke mesafe ırk veya renk tanımaz. Evrenseldir ve çok dillidir Her yerde bulunur ve kalbin dilini konuşur
Doğru
Yanlış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tipe bakar çünkü Hamam böceğinden insanlar tiksinirken, uğur böceğine şarkılar yazıldı. Yani tipe bakar. Yaşa da bakar şöyle 20 lik erkek ile 35 kadın veyahuttttt 35 yaş erkek ile 20 yaş kadın grubu olmamalı. Arada çok büyük yaş farkı var. Düşünce yapıları farklı olur, hayata bakış açıları vs vs.
Genelde yaş farkı çok olanların kabul etme nedeni hep paradan kaynaklı oluyor. Lisedeki bir arkadaşım kel yaşlı adamla evlenmişti. Bir eli yağda bir eli bal da ama Mutsuz. (Not turkiyede değil)
Yav o para için aşkta demiştim ben bide insanlarla hayvanlar bir değil ben ilişkiler yaş farkına göre değil olgunluğa göre değerlendirildiğini düşünüyorum saygılar.
Aşk bir zaman sonra geçebiliyor veyahut gerçek aşk olmamış olabiliyor. Bir zaman sonra kusurları gözüne batabiliyor
Doğru size de bi cevabım yok çivisi çıkmış zamandayız bi önceki yorumda bahsettiğim gibi ne sevgi kaldı ne aşk milyon yıllık dünyada öyle bi zamana denk geldik ki keşke elde mızrak gtte dinazor yaprak avlasaydk
80 ler 90 lar anlatılanlara göre çok güzelmiş. şu an en çok bakılan iki unsur para ve tip. İkisi de varsa hele herkes peşinden koşar. Aşkın bir değeri yok. Sadece cinsellik olsun, takılayım olsun derdinde herkes.
Katılıyorum ):
herkes hayırı seçiyor ki bende seçtim. ancak dışını sevmediklerinin içlerine bakmaz insanlar bilirsin. bunun yanısıra tabiki mesafelerle aşk yaşanır ancak nihayetinde kavuşmak şarttır. elbette yaşça büyük küçük birine aşık olunur ama 20 yaş da fark olmaz. elbet dış görünüş önemli değil ama bakım önemli. yani hepsi bir yerde gereklilik
Ya tabi 20 yaş nedir kriter olarak 7-10
Güzel yorumun için de teşekkür ederim
Cevap
1Cevap
Öncelikle aşk dediğin kavram; vücutta gelişen kısa süreli salgılanan hormonların karışmasıdır (kısaca)
O yüzden aşk olarak değil de sevgi olarak yaklaşacağım bu konuya.
Ve evet Sevgi gerçekten de evrenseldir. fakat biliyorsun günümüzde artık o sadelik kalmadı diyelim artık insanların tek amacı alabildiği kadar fiziksel temas alıp yoluna devam etmek.
Dünyanın sonuna doğmuşuz🥱
Öncelikle güzel yorumun için teşekkürlerimi dilerim
Ben de düşünüyorum böyle milyon yıllık dünyada, öyle bi çivisi çıkmış zamana denk geldik ki, keşke elde mızrak g*tte dinazor yaprak ejderha avlasaydık diyorum.
Ahahj bu da güzel bir bakış açısı
Maalesef (:
Bakar kimse dışını beğenmediği birisinin içini merak etmez
Hm düşünmene göre sana dışı önemli 🙃
Birazda haklısın galiba (:
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?