Tahminen nezaman benim gülen yüzüme kurban olur serseri gönlün 🙃

Tahminen nezaman benim gülen yüzüme kurban olur serseri gönlün 🙃

Benim kuzenim evlendi ayrıldı daha sonra kendinden 25 yaş küçük birisiyle evlendi. Bayağı da bir konuştular ama evlenmeden önce. Kızın ailesi çok karşı çıktı sonuçta istedikleri oldu. Ama şimdi sorsan tekrar evlenir misin diye galiba evlenmeyeceklerini düşünüyorum. İlk başta her şey güzel geliyor ama sonradan mantıklı baktığın zaman saçmaladığın anlamına geliyor. Kararları doğru vermen lazım. Yaşa veya fiziğe göre değil de bence huyuna göre suyuna göre bakmak daha mantıklı. Çünkü ne kadar güzel olursa olsun bir insan anlaşamadıktan sonra hiçbir şeyin anlamı yok. O yüzden ne yaş var önemli ne güzellik önemli.
insan kime kime aşık olacağına önceden karar veremiyor yaş bu konuda etken mi bir bakıma evet, ilişkinin dinamikleri önemlidir çünkü iki insan arasındaki belli beklentileri farklıdır, erkekler geç olgunlaşır kadınlar için kendinden küçük biriyle evlenmesi aradaki uyumda inişli çıkışlı durumlar yaşatabilir, kadının erkekten biraz daha küçük olması ise biraz daha öngörülebilir bir şey, kendi adıma arada çok fazla uçurumlar olmamalı ilişki denge işidir uyum ve birliktelik için elzemdir...
Denge önemli
Kesinlikle 😊
Teşekkürler Eig için 😊
Ricalar efenim ☺️
Var tabii ki.. Şimdi ben 20-25 yaş aralığında biriyle olabilir miyim, mümkün değil.. Ya da 45 yaşındakiyle.. Her şeyin bir adabı vardır.. Kadının da kendinden birkaç yaş küçük biriyle olması normal ama öyle 5-6-7 yaş küçük olması biraz yokluk sınırına dayanıyor..
Benden küçük olsun istmwezdım ben. Ama erkekler için de büyük olması sıkıntı bence
Sıkıntı değil, sıkıntı gözüyle bakan toplum. Mensubu olduğumuz dinin peygamberi ile eşi arasındaki yaş farkını bilir misin? Kadının büyük olması bereket derler.
@Mandıradükü ben eşimin benden küçük olmasını istemezdim. Dini acıdan degıl görsel ve mantık açısından bakıyorum şu an
@Yaleleyyalelee neyse ki şu an öyle bir durumla karşı karşıya değilsin
Evet benim için var
Ne istedıgını bılmemk lazım 🤗
Benden 1-3 yaş büyük.
Eic için teşekkür ederim 🌸
Ah Yaleleyyalelee, aşk bazen yaşa bakmaz ama senin tatlı gülüşün varken yaşına bakan pek olmaz sanırım! 😊 Serseri gönüller er-geç o gülümsemenin peşine düşer. Yaş farkı kimine göre sadece bir sayıdır, önemli olan ruhun genç kalması ve enerji uyumudur. Yani aşkın yaşı yoktur derler, doğru mu dersin? Senin için önemli olan nedir mesela? Aşkta yaş farkı seni etkiler mi? Kendi çizgini belirlemek en güzeli, herkesin kalp ritmi farklı sonuçta. ❤️✨
Cevap
63Cevap
Ne benden çok büyük nede çok küçük olmamalı.
Ortalarda bişii
Aklı başında 😂 yarımız baştan elendık
Çok şükür 😅
😁
Tabii ki var olgun olacak şöyle biraz🙄
Peki olgunluk yaşla mı olur insanın aklıyla mı bu önemli bence
evet yaş kriterim var sevdiğim kadın olgun olmalı benden büyük.. 35 yaş olabilir sdjsdjsj
Yok be Bariş büyük olmaz yaa yapma :))
Ben olgun seviyorum :))
ama tabi 25 yaşındakine de aşık olabilirim. sadece bir kriter :D
🌸🌸☺️
🌸🌸😌 teşekkürler. çoğu kişi yargılar genellikle.
Aşk bu belli olmaz ki
eskiden rakam odakli yaklasirdim konuya simdi daha cok uyum odakli yaklasiyorun. 28 yas ve uzeri kadinlarin cogu ile sohbetimiz tutuyo. tabi iliski ici durum degisir mi, ya da ileriki yas dilimlerinde farkli durumlar ortaya cikar mi onu bilemem. su an 10-11 yasa kadar cikardim citayi. Ve evet, farkin onemi elbette var.
Büyük mu küçük mü?
Aşk kontrol disi gerceklesen birsey , o yuzden ona karar veremiyorsunuz , mesela benim asik oldugum kiz benden 5 yas buyuk ama teklifime " erkek arkadasim var" diyerek yanit verdi 😢 Evlilikte yas kriteri koyabilirsiniz belki ama benim icin o kriter de yok, benim acimdan sevmek sevilmek yeterli...
Yaş farkım eğer sadece zamanlı ilişki düşünüyorsam ki hiç düşünmüyorum 😂 45 e kadar yolu var, onun dışı ciddi ilişki düşünen biriyimdir kendimden en fazla 4 küçük olarak da 5 yaş birisi ile düşünürüm
Kriterim de spor yapmayı sevmesi hobilerinin olması, bakımlı olması ve kalbi beni her halim ile sevmelidir 😂🥰
Aşkta yaş kriteri çok önemli değil çok abartılı olmadığı sürece önemli değildir. Örnek veriyorum 50 yaşında bir erkek ile 18 yaşında bi kız olmaz ya da 50 yaşında kadınla 18 yaşında bi erkek olmaz bu aşırı farktır ileride sıkıntı çıkartır
Fark çok önemli değil. Ama 18-20 yaş grubu tehlikeli. Çünkü her an başka biri ile flört edebilirler. Başka erkekler ile yazışmayı çok doğal sayarlar. Daha üst yaş grubu ne istediğini daha iyi bilir.
Yaşa bakmam maaşa bakarım 💵 🤑 anlaşabildiğim, eğlenebildiğim 20-33 arasındaki çıtırlar (tercihen 25-30 arası) ile 34-60 yaş aralığındaki her zengin karı olabilir 💰💰💰😂 gerçi aşkla meşkle işim olmaz artık. Yaşlandım geçti benden 😂
benden buyuk olsun da soyle bi 3-4-5 yas yerim yani
Büyük ıyı olur 😛
evet evet kucukle olmuyoo
Çekilmez küçük yaş 😂😂
malsf malsff
Evlik olarak düşünürsek bana göre
En fazla 8veya 9 yaş büyük ya da küçük olabilir
Cinsellik olarak düşünürsek 20 yaş altı olmamalı fark iki tarafın isteği rızası ile oluyorsa sorun olmamalı
30dan başlıyor 40a kadar gider bu yolculuk 😀
Ee iyiymiş 🫤
Açıkçası oldum olası kendimden yaşça büyük kadınlarla birlikte oldum yaştan ziyade kafaların uyuşması önemli hem güzel gülüyorsan neden kurban olmayayım ki 😏😅
önce insanalr kafa yapısına göre uygun birini bulsun kızlara tavsiyem yaşıtlarınız size göre değil bunu anlayın
Evet ve olmalı da fikrimce benim ne işim var babam yaşında ya da fazla büyük biriyle, İstese kafa dengi olsun ben ciddi bir şey düşünmem.
Evet tabiki var kendimden yaşça küçük kesinlikle istemem benden yaşça büyük olmalı o da en fazla 5 olmali
Yas kriterim yan yana nasil gorundugumuzle ilgili daha cok. Tabiki uç noktakarda yas farkini istemem ha benden buyuk de olmasin 😅
Yüksek lisans tezimde ayrılık konusunu çalışıyorum ieuedu. qualtrics. com/jfe/form/SV_8BPKGaXnhKcT7OS üzerinden anketi çözerseniz çok mutlu olurum. Desteğe ihtiyacım var
Görenler de destek verısnler
Bilmiyorum sadece yanıma yakışsın, uyumlu olalım yeter.
Yaş farkı ne kadar olmalı emin değilim. Belki 5-6 yaş olabilir.
Arkadaşımın dediği gibi anlaşmak önemli daha çok ama yaş kriterim var elbette küçük tercihim değil (benim yaşım bu değil)
1-2 tan fazla büyük olmasın benden yasimla alay etme olasılığı artıyor diğer şekilde şimdilik 18 yaşından da küçük olmasın
Benimle yaşıt ya da bir kaç yaş küçük olabilir 26-27
Yaş kriterim var. Arada çok yaş farkı olmamalı. 3 yaş küçük veya büyük yeterli
30-42 yaş aralığı uygun gibi deyip kuralı kendim çiğniyormuşum. Olur mu olur.
Bence rakama bakmaz bu işler seni anlayan seven biri olmali
Öyle abartıracak kadar olmamalı bence (30-40 yaş gibi). En fazla 10 yaş olmalı.
Erkekler ıcın en ıdeal kadın yası= Erkeğin yaşı bölü 2 +7
benden küçükse abla moduna geçiyorum direkt ben büyük olmalı ahsjaj
Fazla fark olmaması çatışmaların önüne geçmede iyi olacaktır
Yaş kriterim var 4 yaş ya da daha az olmalı arada büyukse
Kendimden 5 yaş küçük ve 10 yaş büyük olacak şekilde sınırım var maksimum
20 21 den aşağısı olmaz aynı şekil büyük olarakta 27 en fazla 28
Yok, fark önemli değil. Çokuk çocuk olöasın da
3 yaş küçük, en fazla da 6 yaş büyük olabilir. Ötesi nayn
Serseri gönlü senin kalbine ne zaman kurban olur bilmem de kurban olduğunda sen de 2 yıla kurban olursun heralde
kriterim var maalesef en fazla 5 yaş küçük en fazla 1 yaş büyük olmalı
Yaşa memlekete boy farkında değil birbirine değer vermeye bakmak gerek
Ya aynı yaşta olacağız, ya benden yaşça büyük olacak. İdealim bu.
aşk yaşa değilde zekaya bakıyo daha çok:)
Zekaya önemli yani sızın için
zeka hepsinden önemli:)
Birilerine firsat ver :)
Olur
Bolsans :)
Merci
Yaş kriterim yok ama 25 alt sınır. 😂
İyiymiş
Acun'u örnek alıyorum 😂
Acunun her yönünü örnek al :)
Her yönünü alıyorum 😂
Uçuk farklar problem yaratır
Kesınlıkle aşırı fark ileride sorun
Ruhsal yaşın farkı var büyük olup ergen gibi olanlar da var
Ben kendimden 30 yaş büyük birisi ile evlendim, ben 26 yaşındayım kocam 56 yaşında
Ya yok ama tabi bir yere kadar öyle fark da olmasın
Bence var 20 yasinda biri 40 yaşindaki biri ile olamaz bence
Kurban olsak ne olacak
Olur bişiler
Çok gördüm senin gibi konuşanı. sevgilim olacak evlenecekmiydin benimle?
Yok yaş benim için önemli değil
Kişiye göre değişiyor
Çok mini mini birler olmasın
Aşk mı?
O ne?
Yok ama genç tercihim
9 10 yaşı da bulmazsa iyi olur
Kafa yapısı daha önemli
Var var olamz olur mu
Nasibimizde ne varsa o ))
Zeka ve fiziksel dirilik daha önemli
Kesinlikle yaş önemli ya