10 aylık sanal sevgilimle ayrıldık, beni sevip sevmediğini kestiremiyorum. Ne yapmam lazım?

Öncelikle merhaba herkese , ben ilk defa soru soruyorum, benim sevgilim toplasan 2 ya da 3 anca olmuştur şimdikiyle, şimdikiyle uzaktan sevgiliyiz sanaldan tanıştık 2021 de bi grupta sonra samimi olduk derken Mayıs da sevgili olduk ben sınava hazırlanıyorum onunda son senesi mühendis aynı yaştayız, ama tartışmalarımız çok oluyor ve özellikle bir iki gün konuşmuyor bazen de bi haftayı oluyor ve ben bu çocuğun gerçekten sevip sevmediğini kestiremiyorum, sevgili olalı 10 ay oldu ama daha reele taşıyamadık ben her ne kadar çok istesem de, diyorum seni koklamak, sarılmak istiyorum vs diye sen şimdi bunları düşünme sınavına odaklan diyor tamam ciddi düşünmüyorum ben de ama gerçekten sevip sevmediğini kestiremiyorum önceden mesela +on sekiz konuları konuşurduk son 2 aydır konuşmuyoruz mesela lütfen yol gösterin
Güncellemeler
+1 yıl
Burada daha yeni olduğum için cinsellik kelimesini kabul etmedi o yüzden on sekiz yazdım djksldşş
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada daha ayrılmadık başlık öyle düzeltmiş
10 aylık sanal sevgilimle ayrıldık, beni sevip sevmediğini kestiremiyorum. Ne yapmam lazım?