AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
Bahçıvan size uygun değil kültür ve eğitim farkı var
Böyle düşünüyorsan kendine daha denk birini bul
Maasla neden kiyasliyorsunuz ki onemli olan egitim kultur aile birbirinize denk misiniz
Denklik önemli maaşa takılma kültür bilgi seviyeniz önemli
Bahçevan her kimse seni iyi ki parasıyla ezmemiş ki sen hala ezip geçiyorsun. Pess!
Sen dört yıl kalmadan mat oku, Türkiye şartlarında kpss gir ve atan gel öyle konuşalım
Konumuz bu mu? Bunu mu tartışıyoruz? Konumuz maaştı hani? Okuyan maaşın mı sen misin? Şimdi, egolarınla yaşamaya devam edebilirsin.
Zengin kız fakir oğlan bu dizi daha önce oynamışmıydı..
Serbest çalıştıkları için değişkenlik olur buda şu demek arada senden kat kat dolgun oluyor bazende olurki senden az yani ortalama 25 bin olabilir ayda...
Aşk varsa sıkıntı olmaz dert etme mutluysan para için gelmez
Ele soruya bak sanki CEO dur kendisi aylık geliri 200 bindir... egoya bak jaksjdwkjdkwkdkw
Gumledim sjshshshsh
Bahçehan ya da bahcevan değil onun doğrusu a Q
Evde kalmış hasetler, sizi bahçıvan bile almaz.
Almasınlar zaten ben alınmam, ben istediğim kişiyle evlenirim. Satılık mal değilim ben senin gibi
@askokuskoogirl valla tamam da satılık malsın hemde ucuz olanından
Aynen asko cok taniyorsun beni, kendini böyle avut. Okumuş ama cahil kalmışsın djsjsjsjj
Bahçıvan bile mi? Sen kimsin bir bahçıvanı aşağılıyorsun? Bir İngilizce öğretmeni adayı olarak senin gibi meslektaşlarımı görünce korkuyorum iş hayatımda ne tür karaktersizler olacak diye... Koskoca Matematik öğretmeni olmuş ama insan olamamış... Yazık sana..
Kadın veya erkeğin aynı maaşı mı alması gerekiyor veya erkek daha mı yüksek maaş alıcak illa? Bırakın bu ayakları. Senden daha yüksek maaş alan birisini sevsen parası için mi seveceksin?
Erkek kadına bakmakla yükümlü kadının parası kadına aittir
Saçmalıktan başka bir şey değil şu ettiğin laf. Kadının kendi ihtiyaçları varsa erkeğin de var. Eşitliğe gelince bas bas bağırırsın maddiyata gelince avuç açarsın erkeğe öyle mi?
Müslüman isen kural budur Allah'ın emri budur
@Հայերեն_և_քրդերեն insanları tahrik etme kardeşim, dayatma. Kadında çalışabilir erkekte
Kadında çalışır ama kadının parası erkeğe ait değildir ama erkek ege eşine cocuklarina karısına bakmakla yükümlü. Ayrıca ister yahudi ol ister Hristiyan ister müslüman kitaplarda bu yazar. Kadının parası kadına aittir erkeğin parası karısı ve çocuklarına aittir tembel erkekler bu zamanda kadında para bekliyor
Bu zaman da bütün ilişkiler para için kuruluyor olabilir ama karşındaki kişinin tavırlarından da anlarsın zaten biraz zaman geçmesi gerek bunun için de.
Mantıklı yorumun için teşekkür ederim
Saygınlığın için gibi geldi bana. Tavsiyem kendi meslektaşların veya başka meslek olacaksa da lisans mezunu biri olmalı öteki türlü yürümez
Tabii ki senden çok alıyordur 😂 öğretmen maaşı dediğin asgari ücretin bir tık üstü la? Böyle sorunca zenginsin falan sandım.
Bence cocuk seni paran icin istemiyo ama sen onu hak etmiyorsun. Bahcivanlarin maasi kesin olmaz diye biliyorum ama ogretmenlerden daha cok kazanirlar bence ilk kez bir ogretmenin beni param icin mi seciyo dedigini duyuyorum
🤣🤣 öğretmen maaşı çok yani sana göre😅 Neyse pardon sen de haklısın tabii kendine göre
Ogretmenle parasi icin evlenilir mi allah aşkina 😂
Abla çocuk belki senden daha çok kazanıyor? Ogretmensin yani sanırsın holdingin var bu ne kasinti. Allah daha çok versin inşallah hepimize helaliyle amin.
Hayırlı günler
Eski Türk filmlerinde kaldı hocam böyle ilişkiler. Kendine denk birini bul
Yani öğretmenlerin zengin olduğunu düşünmem 😀
Çok basit bişey diycem böyle düşünüyorsan konuşma?
2023 Türkiyesinde 15-20 bin arası kazanan herhangi birisine kimse parası için bakmaz. Çoğumuzun kazançları kimsenin hayatını kurtaracak , seviye atlatacak kazançlar değil.
Aşkın maddiyatimi olur, hoşlaniyorsan senin bunu düşünmen daha yanlis
sanki holding sahibi maaşım için mi seviyo diyo kwksksksksksks
Aklında şüphe olan bir durum varsa o iş olmaz diye düşünüyorum yani gerçekten hoş bulmuş olabilir de paran için de olabilir çok ince bir çizgi bu
Yani görende 100 bin maaş alıyorsun zannedecek. Alt tarafı 15 bin lira maaşın var ne kadarını yiyecek. Öğretmen olmandan etkilenmiştir.
Matematik öğretmeni ne kadar kazana bilir ki 😅 cidden ne kadar kazanıyorsun
Özel dersle 30 u buliyor korona döneminde 40 bin kazanmistim
2020 nin 40 bini ama. şu an enflasyon var
Çocuk için yorum yapacak olursam insanları iyi ölç tart şüphen varsa yol ver
Bu düşünceye kapıldıysan ya düşündüğün gibidir ya da zaten sevmiyorsundur. Bunun cevabı her ikisindede aynı doğru kişi değil
Sanırsın şirket sahibi memur maaşına mı göz dikicek
Evet, gerçekten var. Bende seciciyim o yüzden. Ama çocuğa içim ısındı.. doktor bir talibime ısınamadım. Parası olduğu halde
Bence hic öyle düşünme konuyu paraya çeviriyorsan yanlış yoldasın belki Allah için seviyordur seni o nasıl düşünce param için diyorsun
Sende sanki zenginsin öyle bir konuma koymuşsun ki kendini
Allah aşkına sen ne kazanıyorsun ki adamı hor görüyorsun bırakın ablacım bu işleri ya
Paran için sevmesi için aldığın maaşın yanina bir sifir daha ekle.
Her şey para değil lütfen bunu anlayalım artık
Ne alakası var ne parası seni sen olduğun için istiyor
cok kazanmiyosun ki seni kullansin kank
Yani asgari ücretlinin ruyasiyim ondan
Diğerleri de çocuğuma iyi anne olir diye istiyor. Bu çocuğu ben sevdim ama
kanka boyle seylerle kafani kurcalama iyi davraniyosa vs hissedersin daha sonra
Paran neye yetiyor ki onun için sevsin.
Öğretmen olduğum için taliplerim çok onlara sor
Hahaha
Öğretmen kız bulsanız yalvarırsın, eline düşmüyor çoğunun sevgilisi , nişanlısı var. Boş yapma
Hahaha ben de ogretmenim ve sadece öğretmen maaşıyla gecinmiyorum. Oylr bir anlatıyorsun ki san ki dünyanın psrasini kazaniyor gibi.
Büyük ihtimalle senden daha çok kazanıyodur
Sence kaç
Belli bi geliri yok esnaf gibi düşün. İş yaptıkça para kazanır yaptığı işin dönemleri var. Bahar geliyo geliri artar kışa doğru geliri düşer. Fiyat olarak ne desem yalan olur
15 bin para mı bacı
İnann siziin kadar o da kazanıyordur
Memur maasina kaldıysa nefes almasin ya
Asgari ücretten biraz fazladır
Sanarsın öğretmen 100bin tl maaş alıyor
Bahçen var mı belki bahçen için istiyordur
Ya ne alakası var ya statü sevginin önüne göeçnez
Sen bir çiçek onda sana bakacak olan bir uzman
15.000₺ anca sana yeter zaten.
Olabilir sonuçta ama bunu zamanla çözersin
Bir öğretmenin ne kadar parası olabilir ki?
15 bin lira çok değilki
Belki senden dağa iyi kazanır
15 bin alıyorsun o para ne ki senden ne istesin 😀
alt tarafı memursun ya
Matematik seni zeki yapmış biraz
İstanbul'da 15 büyük para değil ama sen bilirsin
Kendini çok mu zengin sandın allah aşkına
Parayla ilgisi yoktur be
Olabilir, ama bence önyargılı davranma.
Belki de düşündüğün gibi değildir.
Öğretmenler 50-60 bin TL maas almıyorlar
10 15 bin civarı alıyorlar