- Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılYazın öğretmenden çok alıyordur kışın bişey kazanamıyordur. Sabit bir geliri yoktur. Ne dese boş yani. Bu işi kaç yıldır yaptıkları önemli 3 yıldan az yapıyorlarsa iş istikrarı henüz kazanamamış demektir risklidir. 3 yıldan fazlaysa bu iyi haberdir. Çünkü sen evlenince pat diye dükkanı kapatıp düzenli iş yok bu alanda derse o zaman anlarsın istikrara bakılmalı mı bakılmamalı mı?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İşini iyi yapan bahcevan gündelik 2000-2500 arası kazanır. Tabii mevsimlik iş yılda ancak 2 ya da 3 ay bu parayı kazanır. Fakat şirkette çalıştığına göre ona anca 15 bin verirler. Yani hocam bir bahcevan aslında 3 ayda bir öğretmen maaşının yilligini kazanır. Biz Anadolu'da bile iki bahcevan bir günde 4-4.5-5 bin veriyoruz kişi başı 2-2.5 arası
00 Yorumla
Sen adama guvenememissin. Yoksa parası önemli değil der gecerdin. Onu bir şekil de test etmek gerekiyor. Bir oyuna getirip nasıl tepki verdiğini anlamak gerekiyor. Bu arada bende atanamayan matematikçi yım. Biraz analitik düşünce kardeş adamın paraya ne kadar değer verdiğine bakmak lazım.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bahçıvan olan kişi doğayı çiçeği böceği seven kişidir geneli, mecburiyet için yapanlar hariç, böyle bir insanın para için birini seveceği biraz ters köşe santim santim ölçer keser çiçeği, büyüyen ağaçı, uçan Arının sesini rengini Buda bir Matematiktir, güzel sever iyide anlaşırsınız Şahsi düşüncem
01 Yorumla- +1 yıl
Bana yazabilirmisiniz bir konu daniscan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Onu zamanla anlarsın, eğer her cümlesi maddiyata yönelikse demek ki paran için birlikte. Şu an öyle veya değil demek için çok etken.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılBuna nasıl emin olabilirsin ki gadası. İşi gücü yoo senin paran için mi seni tanıdı. Seninle oldu.
00 Yorumla
+1 yılSen kimsin ya. Anasını sattım öğretmensin ne parası. Cidden ülke ne hale geldi. Kızım bak Bilale anlatır gibi anlatayım. Bahçıvan gittiği her bahçeden en az 3 bin kazanır. Ve o bahçeyi düzenlemesi bir gününü almaz. Yazın havuzlara da bakarsa en az 20 havuza bakar. Her havuz için haftada iki saat zaman ayırır ve aylık en az 3-4 bin de havuz başı alır. Öyle olmasa bile, işsiz kalsa bile senin aldığın maaş İstanbul'da bir ev kirası etmiyor. Kim seni olmayan paran için sevsin. Cidden kafa mı boş siz mi cahilsiniz. Anlamadım gitti.
40 YorumlaYav aşkın parası mı olur o sadece zenginlerde geçer boşu boşuna kalp kırmaya gerek yok çok maaşlı birisi olsa ne olur olmasa ne olur Allah bir kolaylığını verir her türlü
Sonra biz kızlar neden sevilmiyoruz diye trip atıyorsunuz kalbinizi seveni sevin ki mutlu olun24 Yorumla
Soran+1 yılNerede kalbi seviyoe, güzel olmasam yüzüme bakmaz
- +1 yıl
Abla kendin de demişsin işte güzel olmasam yüzüme bakmaz diye. Paran için sevmiyormuş işte, güzelliğin için seviyormuş :D
Soran+1 yıl@Hayalcicocuk o kalbime bakmıyor ki benim, yüzüme ve cebime bakıyor bende cebine bakıyorum.. erkekler bundan hoşlanmıyor..
Ne alakası var hanımefendi. Sanki çok bir şey kazanıyorsunuz. Bu zamanda aldığınız para, para değil inanın. Kendinizi bu kadar yüksek hissetmeyin.
33 Yorumla
Soran+1 yılTahsilim maaşımı göre tabiki daha yüksek, ben sadece çocuğun maaşını merak ettim. Bahçıvan misiniz nesiniz, hepiniz duyar kasmıssiniz
- +1 yıl
Duyar kastığım yok, bahçıvan da değilim. Eleştiriye açık değilseniz böyle bir soru sormasaydınız. İyi günler..
Soran+1 yılEleştirecek bir şey yok, çocuğun maaşı dışında her şeyi yazmışlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana da doktor bir görücü geldi. Bende öğretmenim. Iyiydi hoştu ama kendimden yuksek gördüğüm için, mesleki olarak dengesizlik olacak diye olumsuz yanit verdim hem kendisine hem ailesine. Mesleki durumlari cok takmamak mi gerek bilmiyorum ki. Biraz davul bile dengi dengine diye düşünüyorum. Ne ailelelerde, ne statüde , ne kültürel birikimde cok ucurum olmamasi gerektigini düşünüyorum. Yani nevzat tarhan var onun gibi uzmanlarda boyle söylüyor. Hani o yuzden de biraz geri ceviriyorum ama bilmiyorum. Gerci nasipse her turlu olur da. Hayirlisi bakalim artik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. 15 binde yüksek bir rakam değil yani. gören de 40-50 kazanıyorsun zannedecek. şurada 1000 dolar bile 19k ediyor. tuvalet temizleyen 18 yaşındaki bir amerikalı bile 3-4k dolar kazanıyor. durumunu biraz da onlarla kıyasla, o zaman paraya bakışın değişir. çünkü ben 20 küsür kazanan biri olarak bu parayla bir şey yapamıyorum. çünkü tr de durumlar belli. 30 dan aşağı alıyorsan yoksulsun.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle 15 kazanan birine kim niye zengin gözüyle baksın
- Aşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/fYVCYQZh8zohttps://www.youtube.com/embed/7ySeBRR5258matematik öğretmeni olup beni param için mi seviyor tribi kaçıncı seviye dude fhfjfjjfjavskfjfjdj
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok beğendim, sol kolum olur musun, talip seçerken begendiklerime müzikli gönderme yaparken beğenmedikleri müzikle göndermem için
- +1 yıl
Valla dude matematik öğretmeniyim beni param için mi seviyor kısmından sonra soruyu da seni de ciddiye alamıyorum kusura bakma ahahahah
Soran+1 yılBu devirde kadın erkek çalışmalı nerede eşitlik diyen erkeklerden değil misin, kadın parası için ölen
- +1 yıl
Öğretmenler aç aç ahs
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeh deh düldül deh deh düldül bahçevan geldi
Zeki müren bahçevan filminde bahcevandi belgin doruk ilkokul öğretmeni yine olmadi. Kaldiki matematik öğretmeni ile bahçevan olsun. Davul dengi dengine boş ver maaşını11 Yorumla
Soran+1 yılNe hoş yorum
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBozuk turk kizlarindan bir tanesisin 15 bin senin g.. tunuu nasil kaldirdi acaba siradan ogretmensin gerci sen ve senin gibilerinin g... t kalkligi icin bir nedee gerek yok vajinaizla gogusleriniz kaldiriyor bir tek siz de varmis gibi egonuz tavan burnunuz havada zaten neden vajina ve gogus var o da bir tek siz de var hayvanlarda yok yabanci kizlarda yok zaten
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Belki de sizden daha çok maaş aldığı için sizi kırmamak adına söylemiyorda olabilir veya maaşı için karar verebilme ihtimalinize karşın, maaşının kararınızı etkilemesini istemediği içinde söylemiyor olabilir.. (sorunuzda olduğu gibi)
Bence bahçivan dediğiniz kişi yüksek ihtimalle sizden daha çok kazanıyordur.
10 Yorumla
+1 yılGüzelim öğretmenlerin maaşı öyle çok değil. Bahçıvan senden daha çok kazanıyordur. En basiti bir pimapenci bile senden çok kazanır, çünkü ticarette her daim para vardır.
34 Yorumla- +1 yıl
Ben de param için mi istiyor diye okuyup öğretmen olduğunu görünce şok olmuşum
- +1 yıl
😊😊 Herkesin kendince düşüncesi var işte
Soran+1 yıl@SudeDwmir22 mat öğretmeniyim qma tr nin mat ortalaması 7. Kimse mat bilmiyor ki. Ozel ders vererek 30 bini buluyor bir mat öğretmenin maaşı. Çevreden velilerden talep geliyor
- +1 yıl
+1 yılyani..
bu şekilde düşünüyorsan hiç buna takılmadan bu işi bitir bence00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne alaka ya nası soru bu sanki aylık 100k kazanıyon. aylık 20-30k para değil bu devirde. ev kirası olmuş 10k :D elektrik su ekle 15. fakirsin kızım sen anla
12 Yorumla
Soran+1 yılSenin meslek nedir, ekmek bulduğuna bile supheliyim
- +1 yıl
Matematik öğretmenleri istese 15 bin k ile kalmazlar. Özel ders, online ders ile parayı katlarlar. Bir arkadaş kaç ayrı grupla online kurs açtı paraya para demiyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAblacım öğretmen milyonlar mı kazanıyor biz bilmiyoruz bir de yazmışsın param için mi beni istiyor vs kdkekslasjzk
21 Yorumla
Soran+1 yılÖzel dersle 30 u buliyor
+1 yılAdam senden daha fazla alıyordur emin ol küçük bir meblaya falan mı çalıştığını sanıyorsun ayrıca küçümsemen hiç hoş değil sırf mesleğinden dolayı
215 Yorumla- +1 yıl
Dokunma gülüm dokunma para onu zengin edecek
Allah Ona da erkek evlat versin yaşattığının 1000 o erkek evladi yaşasın dokunma - +1 yıl
Ben de okudum matematik
- +1 yıl
Çok kötü bir davranış hanımefendinin yaptığı adam için üzüldüm
Soran+1 yıl@isim_soyisim26 abi bahçıvan mısın ne beddua ediyorsun
Soran+1 yılAnlamadim ki sizi ya , soruyu bahcivanlar kırılmasın diye yazarsam öğretmenler kızardı. Herkese nasıl yaranayim
- +1 yıl
Belki de ne biliyorsun ki neler yaşadım. Şimdi ben doğuya tanısaydım yani Malatya'ya işte Adıyaman'a bu bölgeye depremde kesin ölecektim yani tanamadım diye artık İntiharı düşünüyordum yani o derece Ben de matematik bitirdim Düşünebiliyor musun Ve sen matematik öğretmenliği gibi böyle veya matematik öğretmeni olurken Ben orada 10 tane üniversite bitirdim hiç Çünkü yaşadıklarımı bilmiyorsun Sen anlatabiliyor muyum Sen sadece paradasın keyiflisin zevkindesin başka bir şey değilsin yani para her şey olacağını sanıyorsun
- +1 yıl
Düşün senin de oğlun oldu aynisini yaşadı ve aklına geldi. Allah'ım ben de yaptım buldu şükürler olsun diyeceksin.
- +1 yıl
Yaranmana gerek yok İnsan gibi yaşa yeter kimse kimseye yaramak için yaşamıyor zaten başta Bunu anlaman lazım ya sen diyorum aynısını evladın Yaşasın O zaman anlarsın benim dediğimi şu an Çünkü tek bir pencereden bakıyorsun neden bahçıvan iyi kötü bir şey demedim belki ahlakını araştırmadın Yani maaşın olsa ne olur olmasa olur Aynı benim bana Yasemin ne yaptığını senin devamını yapıyorsun ya Ne fark eder Yani cebinize para girmek ile kadın mı oldunuz Adam mı oldunuz düşünüyorsunuz bilemem Ya diyorum ya Zamanla anlarsın sen beni sadece ya inşallah evladına olur O da Yaşar O zaman benim dediğim çok net pencereden bakarsın
Soran+1 yıl@isim_soyisim26 ne diyorsun abicim
- +1 yıl
Yaşamazsın anlamazsın diyorum Anlıyor musun yaşamazsan anlamazsın o duyguyu Sen kadınsın Çünkü sen de bilimsel olarak şöyle açıklayabilirim Hani okumuş yazmış kadınsın ya ben de okumuş yazmış bir insan olduğum için senden fazla üniversite okuduğum için erkek de X Y kromozomu vardır ama kadında Sadece x kromozomu vardır aradaki fark şu ben senin ne istediğini anlayabiliyorum Ama sen Benim ne istediğimi anlayamıyorsun ta ki oğlun olup acı çekinceye kadar Anlıyor musun
Soran+1 yıl@isim_soyisim26 çocuğa bir şey yasatmadim ne olduysa KS dekiler yaşadı. Bir dakikada hayalleri dağılan fakir oğlan masalı yazdilar
- +1 yıl
Bilmem arkadaş ben yaşattın yaşatmazın değil de yani ben Yaşadıklarımdan yola çıkarak senin gibi binlerce kadın tanıdığım için o kadar söylemem daha hiç olur bak ben seninle yaşadığını bilmiyorum ama davranışım pek hoş değil ya bu anca diyor ya sen bu duygulara anlaman için atabilmen için hani burada ben hani şu kadar üniversite bitirdim falan mantığına da girmiyorum seninle konuştum matematik mezunsun Ben de topoloji nedir çok iyi bilirsin mesela zor dersen bir tanesin biliyorsun değil mi Sonsuzluğa giderken uzunluğu ve açının önemsemediği yapılır Ben orada mastırma yaptım yani şu an Doktora hazırlanıyorum demek istediğimi bir şeyler anlatabiliyor muyum
Soran+1 yıl@isim_soyisim26 sen daha iki cümleyi bir araya getiremiyorum abi nasıl tez yazdin
Soran+1 yıl@isim_soyisim26 sen daha iki cümleyi bir araya getiremiyorsun abi nasıl tez yazdin
- +1 yıl
Ha Ben konuşarak yazıyorum da o yüzden böyle cümleler yapıyor yazmak için zamanım yok yani Ama ciddi 10 parmak da yazarım çok iyi çalışmalarım da var ama tezim yazdım yani şu an kabul edildi eğer Allah nasip ederse bir hafta sonra YÖK tezden bakabilirsin diye söylüyorum özelden yazabilirim Yani tezimi nasıl yazdığımı istiyorsan ve ilk üniversiteden değil diyorum sana Bak onuncu üniversite Yani sen daha bir tane üniversiteyi bitirip de 15 lira maaş alırken birileri gidip oradan 10 verse bitirip 8.505 TL maaş alıyor Hani kendinde öğretmenim sıfatını yakıştırabilmen için önce şöyle düşünüp bir şey yapmadan duygularını ifade etmen lazım abla yani düşüneceksin şöyle lan diyeceksin bu yani ben artık ne diyorsan abi de diyebilirsin düşman da diyebilirsin istediğin şeyi söylesen köpek de yani Ama o dediğin yani hani köpek diyorsun ya o köpek onun üniversiteyi bitirmiş Elinde diplomağı var demek ki bu kafa var yani diploma bedava alınmıyor hani matematik diploması bedava alınmıyor sen bunun farkındasın zaten E zaten Eğer eğitim fakültesini matematik bitirirsen en fazla integrali ve türevi görmüşsündür üstüne çıkmamışsındır yani Ama fen edebiyatı matematik bitirdiysen kaç puanlarla nasıl atandığını biliyorsun 90 95'ten aşağı atama yok değil mi en kötü 90'dan aşağı atama yok yani matematik mezunusun 90 alacaksın atanacağım bölümde ne demek istediğimi sen Umarım yaşamışsındır atanmıştır ha matematik öğretmenliği mezunuysan 70'te tanırsın sonra bir şey diyemem ya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen bunları yazınca birden aklıma Cem Karaca'nın tamirci çırağı şarkısı aklıma geldi. Öncelikle sen sevgi mi yoksa para mi daha değerli ona karar verip eyleme geç. Sınıf çatışması doğar dersen boş ver o zaman bu sevdadan.
00 Yorumla Sizi gördükçe (ki ülke insanının %90'ı sizin gibi) tüm bencilliğine rağmen eşimi neden sevdiğimi bir kere daha anlıyorum. Evlendik, çocuğumuz oldu, daha hâlâ benim ne kadar maaşım olduğunu bilmiyordu. Bir kere bile sormadı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİstanbul için 15 bin para değil ki. Ayrıca para için birisini bulacak olsa o kadar yaşlı kadın varken seni ne yapsın? Onun dışında eğer para içinse zaten direk anlaşılır bunu anlamak o kadar zor değil.
02 Yorumla- +1 yıl
Yasli kadin mi ajdjdjsjsjjs jigola konustu
- +1 yıl
Bu yüzeysel düşünen varlıklara kim bu özgüveni veriyor mk
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenin kazandığın parayla benzer maaş alıyordur yani paran için olduğunu zannetmiyorum. Ortalama bir kazancın var ve bahçıvanlık mesleğinde de bu ayarlarda ücret alıyorlar genellikle.
Şüphen varsa kesersin iletişimi olur biter.
00 Yorumla
+1 yılİlk aklıma geleni yazayım. İşini bilen bir bahçıvan günümüz Türkiye'sinde her zaman matematik öğretmeninden çok daha fazla kazanır. Matematik öğretmeni ticari kafaya sahip bir fenomen değilse bu diğer her türlü durumda geçerlidir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben bahçıvanlık yaptım aylığım 100.000 çok rahat geçiyordu
Yani bu durumda soru yanlış
Sen onun parası için mi birlikte oluyorsun olması daha doğru09 Yorumla
Soran+1 yıl100 bin alsa söylerdi ya
Soran+1 yılBen 8 bin filan diye düşündüm
Soran+1 yılKuzenin şirketi Kuzenin bunu işlere yolluyor ve Kuzenin de bununla ise gidiyor. Kuzenin şirketi varmış, varsa nasıl Kuzende bahçede çalışıyor.
Soran+1 yılSen ortalama kaç diyorsun abi
Soran+1 yılNeden bıraktın abi 100 k kazaniyorsan
Soran+1 yılBahçıvanı alayım günümü göreyim diye mi 100 bin diyorsun, abicim
- +1 yıl
Yooo
Bugün cebinde para olmayanın yarın parasını saymaya vakti olmayabilir...
Bugün parasının hesabını bilmeyenin yarın karnını doyurmaya hali olmayabilir...
Sen şimdiden böyle düşünüyorsan bence hiç bu hesaplara girme...
Hayat matematik değildir...
Hayat vicdandır... kimse vicdanlı olurken çarpım tablosu kullanmaz...
Bence sen o adama olmazsın bırak daha uygun bir nasibini bulsun sen de başka bir öğretmen bulki senin benim işine girmeyin
+1 yılBilemem ama Allah. herkesi kalbi ile haşr etsin. Yani bilemem abla. ben öyle yokluk çektim düşün çöpten ekmek yerken bir tane kız bana. bakmazdi. atanamadim ama kendimden grur duyuyorum 10 tane üniversite bitirdim
00 Yorumla
+1 yılBirisi seni maddi çıkarları için seviyorsa bunu net anlarsın. Ama benim kafama takılan soru ben öğretmenim beni maaşım için mi seviyor vs vs. Hadi iş kadınıyım dersin anlarım ya da babam zengin dersin anlarım. Öğretmen maaşı ile zengin mi olunur bu ülkede 🤔
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl15.000 ile 17.800 tl arasında para kazanıyorlar ama siz bu ilişkiden vazgeçin! zira
siz başından para işine girmişsiniz yolunuza bakın o sizin paranızın peşinde :D
10 Yorumla
+1 yılHahahaha ya bir öğretmeni parası için isteyeni de sende gördüm bu ne ego kardeşim 🤭😂emin ol bir bahçıvan senden cok aliyor
20 Yorumla
+1 yılKonuştuğun biriyse biraz zaman geçir hemen skma.
Sorma öyle şeyler.
Tavrından konuşmasından falan anlarsin o zaman az çok paran için mi ask icinmi.00 YorumlaDoktor olmadığı müddetçe memur bir kadınla evlenmem. Bende karşı cinste maddiyata önem veririm. Memurlar çok bir şey kazanmıyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Ayyy kadin buldun da zjdjdjjdjdjdj
Soran+1 yılDoktor yaşlı olur, çantasında takma diş tasir
Artık güzel olmakta rafa kalktı. Kız özelde 30k alıyor, çocuk memur olsun 15 olsun dedi. Bulduda got aşkımla diye story atıyor emcukkk
02 Yorumla
Soran+1 yılNe dion be
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSoylemiyorsa çevrende araçlarla araştır çocuğu başka yolu yok ya çok kazandığı için söylemiyordu ya da az kazandığı için
12 Yorumla- +1 yıl
o ilk kez ermeni biri gordum burada
- +1 yıl
İkinciyi de gör o zaman kardeşim.😊 Ermenice klavyem yok ama din kardeşim inç beses lav es?
+1 yılYahu görende 35-55 bin alıyorsun zanneder. 15 binin nesini kullansın çocuk.
Beğenmiştir seni..10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Ne kadar aldığını kazancını az çok giyim ve harcama durumundan anlaya bilirsin, yadırganacak bir durum yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMatematik öğretmenini çok parası var o yüzden herkesin hayali matematik öğretmeni :)))))))))))))))))))
00 Yorumla görende bişey sanicak öğretmen maaşi yaniii? parasi için olduğunu sanmiyorum oyle ahım şahım bi mebla kazanmiyosun
00 Yorumla
+1 yılUlan görende babası dere beyi sanır 🤣 o çocuk bahçıvanlıktan senden çok kazanır 5 sene sonra. Bre kafaya bak
00 Yorumla
+1 yılSenden kesinlikle fazla alıyordur. İşlem önceliği konusunda bi sorum var. Bölme mi daha önce yapılır yoksa toplama çıkarma mı?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ya sevebilirsin ama mutlu olur musun, sen kendi akranlarınla birisi ile evlenmen daha güzel. Sen kendini nerde görüyorsun önemli olan şey bu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğun işi seninkinden daha prestijli memurların parası mı var ki paraları için birileri onları isteyecek
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar boş bir soru. Beni param için mi istiyordur'dan benden çok alıyor mudur'a...
😏
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Olmaz o iş mal mısınız mnk ya? Eğitimin kariyerin debk mi senin?
03 Yorumla
Soran+1 yılTek mantıklı yorum
Sen adamın işini niye kötülüyon ki sen o adamı haketmiyon zaten umarım seni seçmekle hata etmez
08 Yorumla
Soran+1 yılYa bahçıvan misiniz siz ya, hepinizde gereksiz duyar kasmalar
Soran+1 yılErkekler sinirlenmiş de onlarda tahsilli istiyor, güzellik istiyor tabiki maddi durumuna bakıcam
Soran+1 yılBahçıvan misin nesin, tabiki kendi dengimi arayacağım hem güzellikte hem kariyerde
Soran+1 yılGüzelim ama secemiyorum, ilk gelene aşık oluyorum
+1 yılUmarım hiçbir zaman o çocukla olmazsın, hakettiğini düşünmüyorum. "Bahçivan işte" demek ne demek ya
00 Yorumla
+1 yılO değilde Türkçe dersi almadan nasıl öğretmen oldunuz gözlerim kanadı yazım yanlışlarından
10 Yorumla
+1 yılErkeği parasıyla değerlendiriyorsan bahçivandan uzak dur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yıleeni neden paran için istesin 15k sanki 100kymış gibi bahsediyorsun
10 Yorumla
+1 yılSanmıyorum şu an serbest meslekler daha fazla kazanır gibime geliyor.
10 Yorumla
+1 yılİstanbul'da bir sokak adı vardı;
"Mantığına sokak"
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMatematik öğretmeni çok mu zengin oluyor da? Çok ilginç.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı.
+1 yılHiç almıyosa 10 bin alıyodur fabrikayör değilsin ki ablacım maaşın için gelsin sana
00 Yorumla Yalnız obahçıvanın maaşı senden fazladır sen onun parası için mi istiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılPara gelip geçici aşk sevgi kalıcıdır erkeğe maaşı kadına yaşı sorulmazmış
00 Yorumla
+1 yıl15.000 tl bu devirde neki seni paran için istesin. simitci bile bu parayı kazanıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma sapan bir düşünceye kapılmışsın, bahçıvan öğretmen ilşkisi de olmaz zaten az gerçekçi olun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Askeri ücret veye bir tık üzeri aliyordur
00 Yorumla
+1 yılabla mat öğretmenisin ya milyonların yok ne parasından bahsediyosun Türkiyedeyizzzz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbahçevan maaşını şöföre sormak lazım. oda uşağa sorar, uşak bilmiyosa patrona sorar.. olmadı patron herkese sorar... hocam.. matematik öğretmeni olarak denklemi çözmüşsündür.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılhangi para? bizim bahçıvan öğretmenden fazla alıyor çünkü de?
00 Yorumla
+1 yılSanki ceosun abartma paran için isteyecek bi durum yok açıkçası
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eğer birbirinize uygunsaniz paranın önemi yok bence. Belkide senden daha çok alıyordur o da var.
00 YorumlaSon güncellemedeki cümlenden bile aşağılama kokusu geliyor. Narsist miyiz biraz?
00 Yorumla- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat