Güncellemeler
+1 yıl
Sizce döner mi çok mutlu ayrılık yaradı diyo bende olan zincirini ona vermiştim bileğinde takılıymış Instagramda da kilit duruyor snapchatin şifresi aynı ve fotoğraflarım da duruyor ama benden nefret ediyor gibi davranıyor unuttun mu diyenlere yani diyomuş ve yeni denizlere açılıcakmış
Güncellemeler
+1 yıl
Okulda karşılaştığımızda bana bakıyormuş ama ben bakmadım ve beni görünce bi tane kıza vurmuş sizce ne yapmaya çalışıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya hiç sevmemiş ya da seni unutmak için onu kullanıyor
9 ayda bu kadar iyi rol yapamaz bence ama ben onun her hatasını affettim o beni sildi
O belli olmaz abla bazıları bitmeden yenisi ayarlıyor
Evet ama barışmayı çok istiyorum bugün beraber gezdiğimiz yerde gördüm 9 aydır bende olan zinciri hala takıyor
Aha o zaman ümit var ay abla git seni seviyorum de çocuk da seni seviyor bence barışın hadi
Ama başka kızla samimiymiş okulda ve peşimi bırak falan dedi tersliyor sürekli dışarda buluşmayı da kabul etmiyor
Ya bence dene yine sonuçta sana kırgın ve kullanıldığının düşünüyor bence o da seni seviyor
Nasıl deneyim ki arayım mı
Ara istersen
Çok sert ama
Ya bilemiyorum ben olsam denerdim galiba
Ondan adım gelmez mi
Olabildiğince itecektir diye düşünüyorum
Biraz egolu birisi sanırım ondan adım gelmez ben arayım mı
Ara abla
Çok kırıyor ama
O zaman arama
Ama barışmak da istiyorum
Yazzz o zamannn
Cesaretim yok ama yazıcam inşallah
İnşaaAllah ablaa
Aradım uyuyorum dedi konuşmalıyız dedim ne konuşucam ben senle dedi konuşucaz dedim uyanınca ara dedim kapattı
İşin zor abla
Bir erkeğin siniri ne zaman biter ya
Bi de kızla videosunu görünce bu şu an ki taktığı zinciri önüne attım
Sizce aramalı mıyım
bence bu zamani bekliyormus ayrilicak zamani kolluyormus senin ona verdigin degeri olcuyor ayrilik yaradi falan diyerek gozlerini falan okumaya calisiyor olabilir dikkat et
Sınıfında yakın olduğu kızın saçını okşamış bugün kız da onun saçını okşamış annesine bile okşatmıyordu sadece ben okşuyordum sanırım pişman olmuycak
Sende baskasi bul artik guvenmez
Seviyorum ama
Seveni bul ama
Hep boynuzlanacakmisin boş ver senin gibi temiz birini kaybettine o uzulsun
Erkekler hızlı
Vakit kaybetmiyor
Sizce döner mi bana bakıyor sonra gözünü çeviriyor
Dokuz ay az bir zaman değil. Seviyordur hala
Ama çok kötü davranıyor o kızla da çok samimi ve bana çok kızgın
Dediğin gibi kızgın çünkü. Barışmak gönlünü almak lazım
Ama konuşmaya çalıştığımda bırak peşimi diyor
Sinirden mi acaba
Onu çok iyi tanıyorum sevgili olmadan öncede en yakın arkadaşımdı sinirden yaptığı çok belli bazıları 1 ay bekle diyor ama o kız alıcak onu gibi
Bir ay çok uzun
Arayım mı yoksa o mu arar
Bu durumda arar gibi durmuyor
Ben aradım sonra yazıştık o kadar sert ki bi şey soruyorum sanane diyo seviyo musun dedim bilmiyorum dedi ben seninleyken hayatı yaşayamıyormuşum dedi ödev yapıcakmış gitti yazar mısın dedim kafam eserse diyor bi de arkadaşlarına sormuştum unuttu mu diye ona baya kızmış sanırım kıskandı
Adını bile hatırlamıyorum dedi
Çok kızmış çok alınmış sana. Böyle özür dile, af dile yumuşayacak gibi durmuyor. Nasıl olur bilmiyorum
Madem istemiyor biraz kendi haline bırak. Seviyorsa zaten problem yok. Hayır diğer kıza giderse fırsat kollamış demek bahane arıyordu buldu. Senin için hayırlısı bu olmuş olur
Yaptım ama olmuyor sizce onun yazmasını mı bekleyim yazıyım mı
Bekle biraz. Sen üstüne gittikçe belli ki ters tepecek
Düzeleceğine inanıyor musunuz
Bilemem. Sadece bir süre uzak dur
Çok zor hiç özlemedi mi acaba
Özlese bile bi kırgınlık var. Bastırır
Haklısınız biter mi bi gün kırgınlığı
Herkes 1 ay sonra pişman olur diyor ama bilmiyorum
Sana tek tavsiyem. Yazma ve arama bir süre. Olacakları bekle. O kıza gider diye de korkma. Giderse sevmiyor demektir bu kadar basit
Rahatsız etmiyorsam biraz daha soru sorabilir miyim
Buyrun
Böyle bazı videolar izledim erkek başta çok rahatmış sonradan özlüyormuş sizce bu doğru mu
Doğru özler sonradan daha çok hissedilir yokluğun
O zaman beni affeder mi
Yokluğunu hisseder özler. Sen de dediğim gibi arama yazma bu süreçte. İlla ki o merak edecek ve geri dönüş yapacak en kötü mesaj atar arar Seni
Peki ne kadar beklemem gerekiyor yani bir erkek ne kadar zamanda özler
Bilmiyorum. Sen üzerine düşeni yaptın. Fazlasıyla yaptın. Daha fazla uğraşma onun İçin. Bekle sadece
Bugün aramak da hata mı yaptım aşık olduğumu ve özlediğimi de söyledim
Söyledin ve bir işe yaramadı. Yapma bir daha
Onunla aynı okuldayız nasıl davranmalıyım
Uzak dur, konuşma. Bakma
Onun sana davrandığı gibi davran. Küçük düşürme kendini
Sonunda yazar döner değil mi
Canım benim. Hep aynı şeyi sorup duruyorsun. Sana yüz tane tavsiye verdim ama sen sadece tek bir şey söylüyorsun. Sonunda döner değil? Sonunda döner değil? Dönmeyecek gibi at kafandan düşünme. Kendini biraz soyutla rahatla
Dönmesine ihtiyacım var ama dönmez mi diyorsunuz
Demek ki sevmiyor seni
Ama sürekli bana bakıyor
Sktr et
Ama çok seviyorum bazıları yaz diyo ama tersliyor