2 hafta önce ayrıldık. Once beni engellemişti, sonra engeli kaldırdı. daha sonra aynı iş yerinde olduğumuz için beni bir kafede gördü ve içeri girmemişti. Sonra yine aynı yerde, dün içeri girdi. Benim de gideceğimi bildiği yerlerde geziyor ama acaba az mekan olduğu için mi yoksa gerçekten karşılaşmak için mi sizce bunu nasıl anlarım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir kaç gün gitme sonra tekrar git
sence beni mi görmeye çalışıyor
Yalnız mı geliyor?
evet
Sen tek mi gidiyorsun?
ben PC de çalışmaya gidiyorum. ama engellemişti engeli falan kaldırdı sonrasında
Bence, senin için geliyor ama cesaretini toplayıp konuşamıyor
ama aramızda çok kötü şeyler oldu geri dönülmez yollara girildi ve sorumlusu o, çok üzülüyorum
O zaman zararın neresinden dönsen kâr. Üzülme daha neler çıkar önüne
umarım ama doğru mu anlıyorum sence? yani beni görmek istemese benim buraya geldiğimi biliyor gelmezdi.
Ben de öyle düşünüyorum
Bir de, saçmalama neden tek gidiyorsun çağır beni birlikte takılalım 😂
iyi de ben çalışmaya gidiyorum, o da muhtemelen benim onun için gittiğimi düşünüyor
O kadar beyinsiz mi? 🥲
yani ben açıkcası ondan sonra rutin değiştirmedim. ama o da ısrarla burdan kahve almak zorunda değil dkvnkdn
Başka kahveci mi yok knk. Ama şimdi sende rahatsız olsan oraya gitmezsin
Ben hala çok seviyorum ve onunla içten içe beraber olmak istiyorum. Ama onun yaptığından sonra hiç biri eskisi gibi olamaz bunu da biliyorum... iş çok ciddileşti çünkü.. keşke eskisi gibi olsak
Orası senin bileceğin iş. Geriye tek seçenek kalıyor ya kahveyi bırakıcaksın oraya gitmiyeceksin ya inadı bırakacaksın barışacaksın
iyi de barışmaya çalışmıyor ki?
Sen at o zaman ilk adımı
atabileceğim bir durumda değilim ki olay çok büyük... sence o atar mı
Olay ne anlat istersen özelden
yani burdan da yazabilirim. Biz tartışmıştık, sonrasında bana şiddet uyguladı, ben de rapor alıp onu her yere şikayet ettim. Şu an uzaklaştırma kararı var hakkında, ben de yazamam çünkü kararı ben çıkarttım. Ama onu çok seviyorum, onun bir rahatsızlığı var o yüzden olduğunu da biliyorum bu olanların, şimdi işinden de atılma durumu da var
boş ver o zaman knk kimse için üzülmeye değmez. Bırak ruh hastasını
bırakamıyorum sence yanaşmaya çalışır mı
Ya daha ileri giderse?
o konuda kafam çok karışık, 2 hafta oldu onu çok özlüyorum, bir de böyle karşıma çıkması falan kafamı çok karıştırıyor. Sence yaklaşmaya çalışır mı
Zannetmiyorum ama temkinli ol sen yine de. Hiç girme o topa başkası mı yok arkadaşım?
başkası var ama gönlüm onda. Ben bir şey yapmayacağım zaten ama sence o yapar mı, yani konuşmaya çalışır mı
Ne zamandır ayrısınız?
2 hafta
Daha çok erkenmiş bi bu kadar zaman geçince gelir
ama onu her yere şikayet ettim
Biraz zaman geçsin insan gibi gelir özür diler tabi eğer adamsa
bakalım görmez adam mı değil mi? işini kaybedebilir bu arada, kaybederse geleceğini düşünmüyorum
Daha çok kin beslemesin sana?
belli olmaz bana bunu yapan insan her şeyi yapabilir gibi geliyor... aynı zamanda gelip özür dileyip gerçekten bir insan gibi devam da etmek isteyebilir
Evet ama nasıl güveneceksin tekrar?
ya ben sanırım canım, onu çok seviyorum. ona sarılmayı falan o kadar özledim ki sana anlatamam
Sen yalnız hissediyorsun kafanı toparlamaya ihtiyacın var
evet ama ona hiç yazmadım ve şikayet falan edebildim bence başardım ona hatasını gösterebilmeyi. Neden böyle oldu aklım almıyor. Keşke en başa dönebilsek... sence bir şekilde bana ulaşır mı
Ulaşır. Ya masana not yazar ya garsondan rica eder ulaşır sana
umarım lütfen
Ama dikkat et atlama hemen
hemen asla hatta belki de hiç olmicak bi senaryo bu, o da olabilir. işinden atılırsa yazmaz çünkü bence. Bir de uzaklaştırma kararını ben çıkardım, benim yazmamı mı sağlamaya çalışıyor acaba? Yani ben yazarsam bakın hem karar çıkardı hem de böyle yapıyor, dengesiz diyebilmek için
Evet haklısın
Takip eder misin buradan?
ben çok özlüyorum keşke her şey eskisi gibi olsa
Akıllanmamışsın
çok sevdim ama akıllanıyorum yazmadım ve bunları yaptım ona, akıllanmasam yapamazdım
Sen onları kızgınlıkla sinirle yaptın. Akıllansan sayıklamazsın hâlâ daha