Aşık ve deli gibi seven bir eş olarak bu sorunu nasıl yeneceğim?

Eşime aşığım onu çok seviyorum. 8 yıllık evliliğimiz ve 4 yaşında bir oğlumuz var. Eşime karşı her zaman yardımcı ve paylaşımcı biriyim. Onu asla üzmem. Ev işlerinde ve çocuk bakımında her zaman destekçisiyimdir. Romantizm benim için çok değerlidir ve ona romantik özel anlar yaşatmaya bayılırım. Arzusal yönden çok istekli ve arzulu bir erkeğim. Görünüm olarak da düzgün biriyimdir. Eşimle sosyal alanda çok uyumlu ve mutluyuzdur. Buraya kadar her şey mükemmel.

Fakat oğlumuz doğmadan evvel neredeyse her gün yaşadığımız birliktelik son 1 yıldır ayda bir defalara kadar düştü. Eşim artık eski istek ve arzusunu yitirdiğini söylüyor. Bu konuda çok konuştuk. Acaba benim ona üzecek ya da bu isteği kaybetmesine neden olacak bir yaklaşımım oldu diye çok düşündüm ve onunla da bu konuları konuştum. Kesinlikle öyle bir durum olmadığını söylüyor. Her zaman farklı bir sebeple birliktelik yaşamak istemediğini belirtiyor. Birliktelik noktasında yetersiz değilim tam aksine güçlüyüm ve önceliğim hep eşimi mutlu etmek olmuştur. Bu konuda da çok hassas yaklaşırım.

Son zamanlarda bu durum ister istemez beni üzmeye başladı. Genç ve aktif bir erkek olarak birliktelik yaşayamamak benim modumu düşürüyor. Son 1 aydır gizlilik ve güven esaslı yalnızca bu ihtiyacı karşılamak esaslı bir partner bulmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım. Bulursam bundan keyf alır mıyım ya da yapabilir miyim bilmiyorum ama bunu denemek istiyorum. Eşimi ve eşime olan aşkımı kaybetmeye hiç niyetim yok. Ne yapmalıyım? Sizce partner bulmak doğru tercih mi ve bunu nasıl bulurum?

Güncellemeler
+1 yıl
İçinde bulunduğum sancılı sorunu böylesi bir hata ile içinden çıkılamaz bir duruma sokmaktan öte gitmeyeceğini anlamamı sağladığınız için teşekkür ederim. Uzman desteği almak en doğrusu olacak..
Aşık ve deli gibi seven bir eş olarak bu sorunu nasıl yeneceğim?